benim için dua edin kızlar

sen bi adet ol canım gonalı kullanacaksın şuan için sadece adet olmanı beklemk sabırlı ol zaman herşeyin ilacı bende çok sabırsızdım dakka başı hastaneyi arardım ve gün geldi çattı geçdi bile dualarımız seninle inşallah transfer oldum beklemedeyim haberlernide alacağız hayırlısı olsun...

şerifecim ne güzel,bebişini kucağına almışsın,darısı başımıza,benim transfer oldu 5 nisanda testim var dua edin,test öncesi belirtilerin ne olmuştu

canım bünyenin ilaca verdiği cevaba göre değişiyor 15-20-25 tane değim gibi inşallah çok ve sağlıklı yumurtaların olur ...

canım benim inş birgün dünyanın en güzel duygusu olan annelik duygusunu tadarız dualarım seninle canımmm

ayy çok sevindim canım benim transferden sonrası ilk belirtiler göğüslerim oldu acayipti normal adet dönemindeki gibi değildi ucları bi tuhaf şekil almıştı ama ağrım yoktu ben göğüslerimdeki değişimden belirti diyebilirim öle kasıklarım falan ağrımadı göğüslerim ağrımadı sadece dediğim gibi şekili değişti göğüs uclarımın sanki uzamış gibiydi herkeste farklı olur sanırım bu arada canım ben 10.günü eczaneden test alıp idrar damlatıp evde kendim yaptım ve ikinci çizgi çok silikti bu tuttu anlamına gelir :) hakkında hayırlısı...

bu arada 19.02.2008 de doğum yaptım ama erken doğum oldu 27 haftalık şuan 40.günümüz bebeğimle ve yoğun bakımda en az 2 ay daha kalıcak çok uzun hikaye premature die konum var ordan istersen takip edebilirsin yaşadıklarımı dilerim sizler yaşamazsınız..Allah yardımcınız olsun...

inş canım kaç gün oldu canım tranfer olalı dr ne diyor transfer için iyimi

26.08.2007 de transferim olmuştu 27 haftalık 19.02.2008 de doğum yaptım sorunlu bi gebelik yaşadım 12.günlükken hamilelğim de kanamalar oldu vs vs...şimdiden sen bunlara kafanı takma etkilenebilirsin dularım seninle...

lucril kolay eşim yaptı bana gonal-f göbekten oluyor ben hastanede yaptırdım karında aşırı şişlik ve kasılmalar oldu bende inşallah sen yaşamazsın bu sorunu lucril bende kist yaptı size sanırım doğum kontrol hapını onun için vermişler inşallah güzel haberlerinide alırız burdan...

canım bebişin kucağında ya ne mutlu sana rabbim bizlerede nasip etsin

ruba hayırlı olsun cnm inşallah güzel haberler verirsin bizlere burdan....SABIRLI OL kendine dikkat et

gelincik80 canım inşallah hayırlısı olur hakkında....
güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz...

canım lucrinide göbekten yapacam göbek deliğininden üç parmak sağından solundan vuracak mışım

şerifecim ne güzel,bebişini kucağına almışsın,darısı başımıza,benim transfer oldu 5 nisanda testim var dua edin,test öncesi belirtilerin ne olmuştu

rubacım inş olumlu sonuç alırsın oley içimizden biri hamile diye haykıralımmmm

mrb kızlar 3,5 sene tedaviden sonra tüp bebeğe adım attım mayıs başında embriyo transferi yapılacak dualarınızda benide unutmayın ayrıca tüp bebek yaptıranlardan bilgi almak istiyorum

Hayırlı olsun inşallah tek seferde tutar hayırlısıyla a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…