Benim için B-HCG yorumlarmısınız lütfennnn

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
45
mrb arkadaşlar benim için b-hcg yorumu yaparmısınız lütfen endişeleniyorum :KK43:
son adet tarihim 1 temmuz
aşılama yapılan günler 14 ve 15 temmuz

28 temmuz b-hcg değerim 55
30 temmuz b-hcg değerim 66

ters bişeymi var arkadaşlar normalde değerlerimin daha yüksek olması gerekmezmi? lütfen bişeyler söyleyin çok endişelendim

canım aşılaman 15 temmuz desek 28 temmuzda aşılamanın 13. günü olur. 55 de hamile olduğunu gösterir.30 temmuz testinin biraz daha yüksek çıkması gerekirdi sanırım ama aşılama sonuçta direk embriyo transferi değil. yumurta ve sperm geç birleşmiş yani geç döllenme olmuş olabilir. o yüzden hiç endişelenme ve kendine dikkat et. bebeğin şu an sana tutunmaya çalışıyor olabilir. bol bol yat ve dinlen. tabi sürekli dua et. testini 2 güne bir tekrar edersen herşey aydınlanır. kalbini bozma. iyi düşün iyi olsun canım. dr.la görüşmedin mi bişey demedimi?

canım aşılaman 15 temmuz desek 28 temmuzda aşılamanın 13. günü olur. 55 de hamile olduğunu gösterir.30 temmuz testinin biraz daha yüksek çıkması gerekirdi sanırım ama aşılama sonuçta direk embriyo transferi değil. yumurta ve sperm geç birleşmiş yani geç döllenme olmuş olabilir. o yüzden hiç endişelenme ve kendine dikkat et. bebeğin şu an sana tutunmaya çalışıyor olabilir. bol bol yat ve dinlen. tabi sürekli dua et. testini 2 güne bir tekrar edersen herşey aydınlanır. kalbini bozma. iyi düşün iyi olsun canım. dr.la görüşmedin mi bişey demedimi?

canım çok sağol, dr umla görüştüm o da değerlerin biraz düşük olduğunu ama 2 gün sonra tekrarlamamı istedi. fakat ben diğer arkadaşların değerlerini gördükçe endişelendim

canım testine göre hamilesin.
ama arkadaşın dediği gibi geç döllenme olma ihtimali çok yüksek.
sen dinlen..kafanı çok takma ama olurmu?

hiç endişelenme çünkü biz tüp bebek yaptırdık. embriyolar hazır olarak transfer edildi bizde. 12. günde yüksek çıkmasının sebebi budur mantıken.seninki farklı. sende yumurtayla spermler önce bi savaşacak da döllenecek de yolculuk başlayacak da... derken biraz daha vakit geçiyor tabi. bhcg embriyo rahme yerleştikten sonra salgılanmaya başlıyor çünkü. senin bebeğin daha kendine yer edinememiş ama ısrarla kendine yer açmaya çalışıyor bence.sabırla bekle ve umudunu kaybetme. gelişmelerden de haberdar et bizi.inşallah değerin güzel yükselecek ve hamileliğn kesinleşecek.

peki arkadaşlar beim değerlerim ne zaman normal seviyeye ulaşır

değerlerin geç döllenme olsa bile artış düzenli değil , sanırım dr 2 gün sonra yine bir test isteyebilir.
dr la beraber birlikte durumu değerlendirirsiz.
bebek geç tutunsa bile artış değerin 90-100 küsürlerde olamalı idi.
3 teste düzene girerese , sağlıklı bir gebelik diyebiliriz.
bu tamamı ile 3 teste bağlı bence bu benim fikrim .dr un gerekli leri söylemiştir zaten.
hayırlısı ne ise o olsun.

mrb arkadaşlar benim için b-hcg yorumu yaparmısınız lütfen endişeleniyorum :KK43:

ters bişeymi var arkadaşlar normalde değerlerimin daha yüksek olması gerekmezmi? lütfen bişeyler söyleyin çok endişelendim

canım hiç endişeye kapılma birçok kadında olabiliyor herkezin değeri bir olmaz bazılarının ilk günden aşırı yükselir bazılarınında yavaş yükselir sen artık anne adayısın moral çok yüksek olmalı bak ben ilk bebeğimi 6 haftalıkken kaybettim sana tavsiyem moralini hiç bozma kafan takıldığı zaman hemen kendini dağıtmaya çalış dua oku tv izle yat uyu ailenden sevdiğin kişilerle görüş kuran biliyorsan oku kendini fazla yorma folik asitini ihmal etme beslenmeye dikkat et. ama en ÖNEMLİSİ MORAL SAKIN UNUTMA BUNU ne olursa olsun bebeğin karnında olduğu sürece moralini yüksek tut

Sersoycum boşuna üzme kendini benim ilk testim 51 ikinci 69 çıkmıştı düşük yada dış gebelik olabilir dediler ama şimdi 30 haftayı bitirdi bebişim Allah ın izniyle.... O nedenle sen kimseye bakma herşey olacağına varır bu arada bhcg bazı gebelerde 3 günde 2 ye katlar sen 2 günde baktırmışsın o nedenle bozma moralini bak gör birden 1000 leri bulacak üzme kendini.... Bu arada benim bebğimde tüp bebek........

merhaba sersoy;ikinci testin birincisinin iki katı olması gerekirdi fakat tıpta ikikere iki dört eder diye bişey yok.Herkeste farklı olabilir.Sen içini ferah tut,sonuçta hamile olduğun belli,inşallah hayırlısı olur.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar ben hala adet olmadım 13 ünde aşılamam olmuştu benim 25 inde test yaptım kandaki değer2.07 çıktı yan taraftada 2 değeri vardı doktorum sınırda dedi adet olmazsan h.sonu gebelik testi yaptr dedi.sizce 28 inde adet olmam lazımda hala olmadım acaba hamilemiyim normalda çatlatma üzerinden 20 gün geçti normalde adet olmam gerekmiyormu h.sonunu test yapmaya cesaretim yok heyecanlıyım sizce durum ne gösteriyor

semoşcum test değerin baya düşük ama eğer dr.un sınırda dediyse bir bildiği vardır dimi. e tekrar test yaptırmadan da bunu anlayamazsın. korkma hiç. hafta sonuna daha 2 gün var. eğer hamile değilsen bu 2 günde adet de olabilirsin. niye geçikti acaba diye de meraklanma. bende hiç olmadı ama bazılarında kullanılan ilaçlar gecikme yapabiliyormuş. sen en iyisi sakin sakin bekle ve duruma göre hareket et. inşallah hamilesindir ama yok değilse de üzülmekle ve kendimizi bırakıp hayata küsmekle kaybedecek vaktimiz yok. allahım ol desin yeter...asla umudunu kaybetme, olumlu düşün ve bekle.

kızlar 2 ağustos b-hcg 240 oldu sizce nasıl gidiyor?
yarın dr randevum var henüz keseyi göremem demi?

öncelikle tebrik ederim,Allah sağlıcakla büyütsün bebeğini...a.s.a.s.keseyi daha görmen imkansız,alttan bile bakılsa göremezsin...benim doktorum en az 1500lerdeyken görünür demişti...sen bi hafta falan bekle bence....

canım değerin gayet iyi. ilk başlarda düşük çıkmış ama sanırım geç döllenme var. şimdi rakam katlamış kendini 2 günde :teytey: keseyi göremezsin gibi geliyor bana ama olsun önemli olan değerin yükselmesi şimdilik :Saruboceq:

X