tamam canım mutlaka ederimtamam baloncugumm yazdım senıde okudugunda haber edersın olur mu 15 nisana kadar
amiin amiin kuzum inşallahtamam canım mutlaka ederim
Allah herkesin niyetine gönlüne göre versin inşallah , kabul olsun
Rica ederim canımcennaam tesekkür ederim
tamaam allah razı olsun bonusum tesekkurler sanada ekledım 1 tane o haldeYaz bana da
allah razı olsun cok tesekkur ederim sizede 1 tane yazıyorum o zaman ismim merve nur okuyunca yıne bılgılendırırsenız cok sevınırım
Canım benim allah razı olsun, bitanesin sen Ayşenurum
Yaz kuşum
oyy yerım allah razı olsun 15 ine kadar okuyabılırsın kuşum okudugunda yenıden bılgılendırırmısın allah razı olsunYaz kuşummervenurcum
Tabiki bilgilendirrim bebeğim konuyu takibe de aldımoyy yerım allah razı olsun 15 ine kadar okuyabılırsın kuşum okudugunda yenıden bılgılendırırmısın allah razı olsun
Tamam canım benım allah raI olsun cook teşekkür ederimAz önce okudum canım. Bir Meyrem yazarsın rabbim kabul etsin inşallah yine okumak gerekirse okurum. Birine faydam.dokunursa ne ala bana
Yasnazımm allah razı olsun canım benım rabbim tez zamanda hepimize bu sevıncı yasatsın evlatlarımıza kavusalım saglıkla inşallahOkudum secdesinide yaptım duasınıda ettim rabbim kabul etsin insallah
Rabbim hepimizden razı olsun inşallah canım benimCanım benim allah razı olsun, bitanesin sen Ayşenurum
Ne demek canımTamam canım benım allah raI olsun cook teşekkür ederim
Amin kuzumm amin insallahYasnazımm allah razı olsun canım benım rabbim tez zamanda hepimize bu sevıncı yasatsın evlatlarımıza kavusalım saglıkla inşallah
Kuzuumm inşRabbim hepimizden razı olsun inşallah canım benimşu mübarek günlerde inşallah dualarımız kabul olur isteyen herkes meleğine yavrusuna kavuşur Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?