Ay özür dilerim kuzumbaloncu guzelimm allah razı olsun listeyı tamamladık ama baksa bıdefaya senı tekrar etıketlerım olur muu allah razı olsun coook cok tesekkur ederimm
Geç gördüm bildirimi özür dilerim asosyalcim etiketlemiş Allah razı olsun bidahakine ben de isterim okumakbaloncu guzelimm allah razı olsun listeyı tamamladık ama baksa bıdefaya senı tekrar etıketlerım olur muu allah razı olsun coook cok tesekkur ederimm
Sagol cajım benimmOkumazmiyim hic insallah hayirlisiyla nasip etsin rabbim1 tane de ben aldim
Tabiki allah razı olsunnGeç gördüm bildirimi özür dilerim asosyalcim etiketlemiş Allah razı olsun bidahakine ben de isterim okumak
Amiiin sagol baloncugum benimmAy özür dilerim kuzum
Doktordaydım diye girmedim görmemişim geç kalmışım, başka zamana başımın üstünde gönlünde yerin var kuzu
Allah kabul etsin inşallah sağlıkla
Toplandı bonuscum allah razı olsunToplanmış heralde Allah kabul etsin.
Allah razı olsun cok sagolun tekrar teşekkür ederim
tamam canım cok sagolasınBende okudum canim, Allah kabul etsin❤
cennaam tesekkür ederim
tamam kuzucum 26 kişi falan oldu ondada ama burdan dun okumak ısteyen arkadaslar vardıToplam 14 kişi dönüş yaptı suanlikOriana kuzum 2nci 41 kaç kaldi almayan varsa üstü taamamlansin yine de inşallah
tamamdır tesekkur ederım canım benımYaz canım okurum bugün ben
tamam baloncugumm yazdım senıde okudugunda haber edersın olur mu 15 nisana kadarbana yaz kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?