Hepinize merhaba hanımlar, 15 nisana kadar 41 meryem suresi okunması için niyet ettim. Ne kadar cok kişi okursa o kadar nefes olacağı için sizlere de sormak istedim. Şuan için 20 kusür kişi falan oldu, hayırlısıyla sağlıklı sıhhatlı hamile kalıp sağlıkla kucağıma alabilmek nasip olması adına Meryem suresi almak isteyen olur mu acaba. Şimdiden Allah razı olsun çok teşekkür ederim hepinize Rabbim dualarımızı kabul etsin. Amin
C CalciferNevreste ASSOSyal merve aklınıza gelenler olursa dıye sızlerıde etiketledim tekrar canlarım sağolun
ben okurum canım 1 tane. Hergün değil değil miHepinize merhaba hanımlar, 15 nisana kadar 41 meryem suresi okunması için niyet ettim. Ne kadar cok kişi okursa o kadar nefes olacağı için sizlere de sormak istedim. Şuan için 20 kusür kişi falan oldu, hayırlısıyla sağlıklı sıhhatlı hamile kalıp sağlıkla kucağıma alabilmek nasip olması adına Meryem suresi almak isteyen olur mu acaba. Şimdiden Allah razı olsun çok teşekkür ederim hepinize Rabbim dualarımızı kabul etsin. Amin
C CalciferNevreste ASSOSyal merve aklınıza gelenler olursa dıye sızlerıde etiketledim tekrar canlarım sağolun
allah razı olsun yazdım sizide o zaman cok tesekkur ederımAllah hayırlı vakitte hayırlı bir evlat versin inşallah. Ben bi tane okurum bugün.
yok kuzum hergun degıl sadece 1 tane 15 nisana kadar okumus olman yeterli okudugunda bana haber verırsen tik koyayım yanına karısmaması ıcın sagolasın canım benımben okurum canım 1 tane. Hergün değil değil mi
tamam canım okurum. okuyunca da yazarım yine sanayok kuzum hergun degıl sadece 1 tane 15 nisana kadar okumus olman yeterli okudugunda bana haber verırsen tik koyayım yanına karısmaması ıcın sagolasın canım benım
sagolasın emeklerin için calcimmm
tamam canım benimtamam canım okurum. okuyunca da yazarım yine sana
Maalesef müsait değilim ki :/ 15 inden sonra olursa okurum
Ben aldim zaten biliyosun Rabbim niyetini kabul etsin insallah canimHepinize merhaba hanımlar, 15 nisana kadar 41 meryem suresi okunması için niyet ettim. Ne kadar cok kişi okursa o kadar nefes olacağı için sizlere de sormak istedim. Şuan için 20 kusür kişi falan oldu, hayırlısıyla sağlıklı sıhhatlı hamile kalıp sağlıkla kucağıma alabilmek nasip olması adına Meryem suresi almak isteyen olur mu acaba. Şimdiden Allah razı olsun çok teşekkür ederim hepinize Rabbim dualarımızı kabul etsin. Amin
evet fülüzüm allah razı olsun senı eklemiştim zatenBen aldim zaten biliyosun Rabbim niyetini kabul etsin insallah canim
15 ine kadar bitirmeyı nıyetlenmıstım negocumm sagolasın ama allah razı olsunMaalesef müsait değilim ki :/ 15 inden sonra olursa okurum
Dualardan okurum bende15 ine kadar bitirmeyı nıyetlenmıstım negocumm sagolasın ama allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?