Benim huzurlu yuvam...

Maşallah çok güzel eviniz ama direk ekleseydiniz buraya keşke zor oluyor bakmak hizlı resimde forumlar için ekle şeklinde linki koyarsanız otomatik çıkar fotolar

Uyumlu odaları olan evlere bayılıyorum
Gule gule oturun

Çok teşekkür ederim.

Uuu çok beğendim...Allah ağız tadıyla oturmayi nasip etsin

Amin, çok teşekkür ederim.

Maşallah çok güzel eviniz ama direk ekleseydiniz buraya keşke zor oluyor bakmak hizlı resimde forumlar için ekle şeklinde linki koyarsanız otomatik çıkar fotolar

Çok teşekkür ederim.
Aslında direkt dosya yükle kısmından yükleyecektim fakat resim kalitesi çok düşüyor. Hızlı resimden de ilk defa yükleme yaptım tam olarak bilmiyorum nasıl yükleneceğini.

Çok şık çok güzel maşallah.
Sizinde dediginiz gibi huzurla mutlulukla oturun.. güzel mi güzel yavrularınız olsun içinde inşallah.

Yaaaa L koltuk benim beğendiğim modelden siz nerden aldınız acaba

Çok güzel güle güle oturun

Tertip düzen harika gule güle oturun. Bende butun mobilyalarımı yeniledim birgun bende paylasıp fikirlerinize sunayım

Çok şık çok güzel maşallah.
Sizinde dediginiz gibi huzurla mutlulukla oturun.. güzel mi güzel yavrularınız olsun içinde inşallah.

Amin, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Yaaaa L koltuk benim beğendiğim modelden siz nerden aldınız acaba

Çok güzel güle güle oturun

Çok teşekkür ederim. Köşe koltuk inegöl’den Okan koltuk markası. Çok memnunum.

Tertip düzen harika gule güle oturun. Bende butun mobilyalarımı yeniledim birgun bende paylasıp fikirlerinize sunayım

Çok teşekkür ederim.
Bende en kısa zamanda evinizin resimlerini görmek isterim.

Teşekkür ederim oraya çok uzağım ama bulamazsam yaptırırım fotoğrafı gösteririm mobilyacıya ama renk falan tam istediğim gibi inanılmaz yani
Bir de şey diyeceğim mutfaktaki ufak masada yanyana oturup sandalyeleri duvara çevirmek değil de iki köşeye veya sandalyenin birini duvarın önüne koymayı tercih ederdim belki yerken çekiyosunuzdur o dikkatimi çekti

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama okan koltuğun bir çok mobilya mağazası ile çalıştığını biliyorum. Okan koltuğu arayıp nerede yaşadığınızı söylerseniz elbet sizi oturduğunuz semtte çalıştığı bir mağazaya yönlendirecektir. Ürünlerini orada görebilirsiniz.

Aslında ben mutfaktaki masayı bar masası gibi düşünerek yaptırmıştım ve internet üzerinden bar sandalyesi almıştım fakat gelen sandalyelerin krom ayakları paslı geldi geri yollamak zorunda kaldım bir daha da oraya sandalye almadım. Şimdide ekstra tezgah gibi kullanıyorum. Yemeğimizi hiç orada yemek nasip olmadı :) salonda yemek masasında yemek daha rahat geliyor :)

Tamam çok teşekkür ederim :)

O kısım çok güzel durmuş ben beğendim sadece hani duvara karşı değil de karşılıklı güzel olur diye düşündüm yazıyım dedim ben de mutfağa banklı takım almayı düşünüyodum ama böyle 2li takımı çok beğendim böyle düşünebilirim

Renk konusunda da zevklerimiz aynı gri ağırlıklı :)

Rica ederim ne demek :)

Hep nötr renkler seçmek için çabaladım araya renk katmamaya çalıştım hem ağır hem sade bir görüntü yakalayabilmek için istediğim net bir bütünlük sağlayabilmekti sanırım oldu :)

Evet olmuş çok beğendim tekrar güle güle oturun :)

Eviniz gercektende huzur dolu cok begendim. Allah agzinizin tadini bozmadan yasamayi nasip etsin
Yatak odasindaki yerden aydinlatma sistemi nasil birsey ? birkac yerde daha gordum tam olarak ne oldugunu anlayamadim

Harika begendim huzurla oturun hayalimdeki ev. Yalniz mutfak dolaplarinin uzerinde sari isik var onu anlayamadim spotmu var tavalarnizda baska biseymi?

Eviniz gercektende huzur dolu cok begendim. Allah agzinizin tadini bozmadan yasamayi nasip etsin
Yatak odasindaki yerden aydinlatma sistemi nasil birsey ? birkac yerde daha gordum tam olarak ne oldugunu anlayamadim

Yatak başlığının arkasında led aydınlatma var.

Harika begendim huzurla oturun hayalimdeki ev. Yalniz mutfak dolaplarinin uzerinde sari isik var onu anlayamadim spotmu var tavalarnizda baska biseymi?

Aynı şekilde mutfak dolabının üzerinde boydan boya led aydınlatma var.

Çok güzel maşaallah Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
Dünyanın kargaşasından uzak farklı bir yer gibi eviniz
Fazla eşya olmaması vs çok hoşuma gitti
Maşaallah diyeyim nazar değmesin

Çok güzel maşaallah Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
Dünyanın kargaşasından uzak farklı bir yer gibi eviniz
Fazla eşya olmaması vs çok hoşuma gitti
Maşaallah diyeyim nazar değmesin

Çok teşekkür ederim. Ev küçük fazla eşya ile boğmak istemedim, olabildiğince sade olsun istedim.

Birde nasip olurda miniğimiz olursa küçük bir oda da ona ayırdım. Küçük minnak bir ev bizimkisi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…