Benim huzurlu yuvam...

Gri tonlar hakim, aksesuar kullanılmamış, ruhsuz buldum

sakin, derli toplu bir ev.
mutfak avizenizi ben salonda kullanıyorum :)
yatağınız dışındaki her şey bana çok güzel geldi.
güle güle oturun

Çok beğendim. Güle güle oturun. tv ünitenizi nerden aldınız acaba. çok güzel ordaki ayna tv ünitesi.
Ben hepsini beğendiğim için soracağım nerden aldınız kusura bakmayın.
girişteki koltuk nerden aldınız. yatak odanızda ki örtü ve paspasları nerden aldınız acaba.
ve Mutfaktaki streç havlu asacağını merak ettim

Çok beğendim. Güle güle oturun. tv ünitenizi nerden aldınız acaba. çok güzel ordaki ayna tv ünitesi.
girişteki koltuk nerden aldınız. yatak odanızda ki örtü ve paspasları nerden aldınız acaba.

Streç havlu asacakları büyük yapı marketlerinde var canım.

cok beğendim yatak odası hariç heryer benim alıp kullanabilceğim şeyler :) kendi evimdede vi odada gri kullandım zaten:) güle güle oturun

Bende resimler maalesef gozukmuyor.
Yuklediginiz siteyi hem telefonum hemde bilgisayarim guvensiz buldu.
Aceba yurddisinda oldugum icinmi,..

Çok teşekkür ederim.
Tv ünitem inegölde sırf tv ünitesi yapan bir firmaya özel yaptırdım. Girişteki vestiyeri soruyorsunuz sanırım o da özel tasarım izmitte bir mobilyacıya yaptırdık. Eğer köşe koltuğu soruyorsanız inegöl okan koltuk o da.
Yatak örtüm karaca , paspaslar saray yada sanat halı olması lazım. Havlu asacağı koçtaş.

Sade ve şık. Güle güle oturun.

Çok teşekkür ederim.

cok beğendim yatak odası hariç heryer benim alıp kullanabilceğim şeyler :) kendi evimdede vi odada gri kullandım zaten:) güle güle oturun

Çok teşekkür ederim.
Yatak odası için kafamız baya bir karışıktı en son birden karar verdik biraz avangart oldu ama bizde hep acaba mı diyerek aldık.

Evinizi çok beğendim çok güzel olmuş. Sadece yatak odası biraz diğer odaların tarzının dışında kalmış :)

X