• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim hikayem :)

Yok yanlış anlatmışım. Erkek arkadaşının evini temizlemiyor demek istemiştim. Onu öğretin dedim. Yoksa keşke herkes erkek kız fark etmez çocuğuna öğretse temizliği de.
Yazıyı zamanında yazarken huzunlenmemek için komikli yazmaya çalıştım birkaç yerde olduğu gibi orada da ironi var aslında :)

Çok güçlü biri değilim aslında :) yalnızca yapmak istediğim şeyi yapıp olmak istediğim kişi oldum :)

Gercekten 'Helal Olsun' cumlesini sonuna kadar hakediyosunuz masaallah size dimdik ayakta durarak bugunlere gelmek buyuk basari ve anlatmaniz da cok guzel olmus cogu kisi kendine pay cikarabilir.. rabbim nice mutluluklar yasatsin size insaallah :)

Evet malesef bir suru var farklı diyebileceğim tek nokta sonuna kadar yaptığım işin arkasında dik durdugumdur. Yanlış bir yola dusmeyisimdir. Ailemi de arkama alabilisimdir. Tepkiler tabi oldu her ortamda çoğunu soğukkanlılıkla karşılayıp onlardan bir farkim olmadığını normal bir insan olduğumu , namus kavramının iki bacak arasında süregelen olaylar sonucu kişiyi tanımlamakta kullanilamayacaginin kanıtı oldum. Etik değerlerin namus zannettikleri şeyden çok daha önde geldiğini gösterdim :) ha birde hikâyeyi istedikleri gibi mutlu sonla bitirdigim için daha bir çok seviyorlar beni artık :KK66:
sen anlat aben dinleyeyim vallaha...evet insan olarak doğal seçilime yatkın yaratıkalrız yani mutlu bir sonun olunca daha çok seviliyorsun orası net... aileni arkana alabilmen gerçek bir büyük ikramiye... pekiyi bu esnada hiç ağladın mı tuvatelle orada burada üzüldün mü sonra mı kalkıp toparlandın ? antidepresan falan kullandın mı ? umutsuzluğa düşütüğün olmadı mı ?

sen anlat aben dinleyeyim vallaha...evet insan olarak doğal seçilime yatkın yaratıkalrız yani mutlu bir sonun olunca daha çok seviliyorsun orası net... aileni arkana alabilmen gerçek bir büyük ikramiye... pekiyi bu esnada hiç ağladın mı tuvatelle orada burada üzüldün mü sonra mı kalkıp toparlandın ? antidepresan falan kullandın mı ? umutsuzluğa düşütüğün olmadı mı ?
Umutsuzluğa dustugum hiç olmadi ama çok ağladım kimse yokken , alışverişten dönerken posetler elimi acitti diye ağladım en çokta :) hep bir nedene bagladim gozyaslarimi :) ama o kötü geçen bir günü bile yaşamamış olmayı secmezdim bugün sorsalar :) her anı sanki daha bir ben yaptı beni :)

gerçekten tebrik ederim . Bence Allah seni bırakıp giden o gerizekalıya bir cevap vermiş senin karşına ruh eşini çıkarmak ile. Ama yinede bunca yaşattıklarına rağmen kindarlığınız yok belki de bu yüzden üstesinden gelebildiniz herşeyin mesela hep pozitifsinin alnladığım kadarıyla. Mutluluğun daim olsun resimdeki gibi hep gülmeni ve gülmenizi dilerim :)

kadınım anneyim ve kimsenin malı değilim ... bu sözünüze hayran kaldım.
sorumluluk almak en büyük erdemdir bence. malesef hayat hiçbir şeyi altın tepsiyle sunmuyor önümüze.. ancak tırnaklarımızı kazıyıp alıyoruz yada yine ellerimiz boş kalıyor. Zor günler yaşamışsın yazdıklarını her hecesine kadar okudum ben bile şuan o zorluğu hissettim. Yaşamayan bu kadar ince detaylarla anlatamaz ama sen hem yaşamışsın hemde bana hissettirdin. Umarım çook güzel günler yaşarsın ve hep mutlu olursun. =)

Normalde namus taslayıcıları çok olduğundan yazıyı okuyunca kesin olumsuz tepkiler alacak dedim ama yanılttınız beni; öncelikle göstermiş olduğunuz kadın dayanışmasından dolayı yorum yazanlara,
daha sonrada sevgili, yürekli kadın nelvanyüksel bu kadar güçlü olabildiğin için, yaşadıklarını hata değil tecrübe olarak görebildiğin için seni çookk tebrik ediyorum

Back