• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Hikayem

mylovetuiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
821
6
46
İstanbul
Uzunca bir hikaye benimki...

Bir erkek arkadaşım vardı ve yüzük takmıştık aramızda ,kendisi askere gitti ve oranın psikolojisidir diyerek her yaptığına göz yumdum...Gelmek üzereyken evlilik için planlar yapmaya başladı düzene oturuyordu birşeyler ve ben nedense biraz kayıtsız kalıp sadece seyir halindeydim.Bir gece rüyamda bir kadın bana fal baktı ve senin kaderin bu değil dedi,parmağımdaki yüzük de çatlamıştı... Sonra bir resim gösterdi ve işte senin kaderindeki adam dedi... Okadar etkilenmiştim ki.. Sonra uyandım ve ilk işim yüzüğüme bakmak oldu...

Evet!! Çatlamıştı yüzük... Gün içerisinde de asker sevgilim bana ayrılmak istediğini başka birine aşık olduğunu söylemişti... (Amacı her ne kadar benim soğukluğumu bitirmek kıskançlık kompleksine sokmak olsa da başaramadı ) Ve bitirdik...

O günden sonra aklımda kaldı o resimdeki adam ..Hiç kimse benzemiyordu ona... Ama gelecek diye bekledim uzunca bi süre..

Neyse günlerden bir gün yeni başladığım iş yerinde oturup çalışırken içeri biri geldi ve daha yüzüne bakmadan kalbim sıkışıp hızla atmaya başladı... Evet !! ta kendisiydi...
Uzunca bir süre bakıştık... 'Buyrun' diyerek bozdum sessizliği ve nasıl yardımcı olabileceğimi sordum...Geldiği yeri söyleyerek kendisinin nasıl yardımcı olabileceğini sordu ve asistanımın gelmesiyle gözlerimiz birbirinden koptu...
Her gün gelişini bekledim ,birlikte çalışıyorduk..Müşteri temsilcisiydi ve sürekli geliyordu...

Adını bile soramıyordum patron hep yanımızdaydı...Ve talihsizlik geldi çattı!İşten ayrılmak durumunda kaldım...
Aklımda sadece o vardı... Artık göremeyecek miydim..Adı neydi,nereliydi ..Acaba hayatında biri var mıydı?
Nasıl odaklanıp da yattıysam artık,gece rüyamda gördüm takım elbisesi ve gülen gözleriyle bana tel no veriyordu... Uyanır uyanmaz yazmak istedim... Sadece 0543 kalmıştı aklımda... Kendimi oyalamak için kursa gittim...Dönüşte de alakasız bir yerde indim...Tekrar binmem gerekiyordu otobüse... Yolum uzundu... Bindim... Ve gördüğüme inanamadım ...Oydu ve gözleri gülüyordu.. Sonra arkasında yer boşalınca gittim oturdum hemen.. Önce arkasına dönmekte tereddüt etti ama dayanamadı ve döndü.Şirket araç verir normalde ama o gün bakımdaymış... Yarın geleceğim yanınıza evrak var mı dedi..Bilmiyorum dedim ..İzinlimiydiniz dedi..Hayır dedim işten ayrıldığımı söyledim.Yüzündeki ifade çok kötüydü ...Şaşırmıştım çok...Sizi bir daha göremeyecek miyim ben dedi,görebileceğini söyledim ve bana eğer yanlış anlamazsam no istediğini söyledi...Telefonunu elime tutuşturdu ...Ben de dünden razı :) Yazdım no ve kendime çağrı attım... 0543 ile başlıyordu no. Şaşkınlık bir tarafa komiğime gitmişti ve gülmüştüm.. Öyle güzel başladık biz... Evlilik planları yapmaya başladık.Ailemle tanıştı,ailesiyle tanıştırdı... Beni görmeden evine gidip de yatmazdı..Özlese gelir gece de olsa uzaktan görür giderdi.Hasta oldum kapımda sabahladı,ani sürprizleri vardı..Herşey çok güzel ve inanılmayacak kadar müthişti...

Bir gece rüyamda ayrılacağımızı gördüm ve onun psikolojisiyle kahroldum....Gün içinde de görüşemedik ve 2-3 gündür de görüşemiyorduk işlerim diyordu...Sonra büyük bi tartışmayla ayrıldık..O tartışma bitişimiz olmadı, yine görüşmeler devam etti .. Her gördüğünde gözleri doldu sarıldık ağladık...
Sonra yavaş yavaş kopuşlar başladı.Ben de nasılsa barışacağız diye yüzük takmaya başladım... Biri görüp seni bekleyecek değildi ya çoktan gitmiş kız parmağında yüzük vardı demiş!

O da öfkelenip demek bu kadar kolay unuttun ha nasıl yaptın diye eski sevgilisiyle barışmış...
Bir dönem de sabah evin kapısında akşam şirketin kapısında görmeye başladım takip ediyordu sanki... Yeniden işte umut derken evleneceğim düşsün yakamdan demiş münasebetsizce... Ben de evine gidip konuşacağız dedim... Ama evlenme diye yalvarmaya gitmedim.. Olayın doğru mu yalan mı olduğunu sordum önce ve eğer doğruysa neden hala etrafımda olduğunu yolumdan çekilmesini istediğimi söyledim. Beni hiç sevmediğini söyleyeceksin gözlerime bakıp dedim..Söyleyemem dedi...Yetmedi ,tokat attım..Beddua ettim,hakaret ettim.. .Psikolojisini ve amacını düşünmeksizin devamı geldi tavırlarımın...

Ve şu anda da içimde tekrar biraraya geleceğimizin hissi var... Çünkü nedendir bilinmez, başkasıyla olacağımı sanmıyorum..Ve derler ya hani;

bazen ilk bakışta anlarsın o senin kaderindir diye... Evet ilk bakışta da son bakışta da onun kaderim olduğunu hissediyorum...

Şuan görüşmüyoruz ve görüşmeyi reddediyor...

Sükunetimi koruyorum çünkü buna ihtiyacımız var...

Sizce bütün yaşananlar çöpe gidebilir mi?
Bu kadar adaletsiz ve acımasız mı hayat?

Peki ya alemlerin yaratıcısına kaldıysa işim?
Ondan başka kimseye güvenmiyor ve ona el açıp ondan istiyorsam,
Geri çevirir mi beni...Sanmıyorum...

Evet içim acıyor ama sabretmeyi öğreniyorum... Sizler de dualarınızı eksik etmeyin lütfen...

Son düzenleme:
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. cidden çok etkilendim hep bir sekilde tesadüfen karsı karsıya gelmişsiniz eger seviyorsanız onunda sevgisinden eminseniz bekleyin hiçbir sekilde konusmaya çalışmayın. seviyorsa gelecektir. ama bu erkek milletinin ne düşündüğü ne yapacağı belli olmaz

Vay anasini falciya bak. Cebinde tum erkeklerin fotosunu tasiyip munasip kisilere "ahanda bu seninki" diye dagitiroy galiba. Ben de istiyorum bu falciyi :D Versin cocugun fotosunu gerekirse butun facebuku karistirir bulurum onu hahaha :D Konunuza ne yazayim bilemiyorum. Falci o senin kismetin dediyse dogrudur ahaha :52:

Git falciya sor bence verdigin resimdeki adam calismadi bozuk resim vermissin galiba o baskasininmis meger de. AA herkes isini dogru yapsin canim ayip denilen bisey var :37::37:

Çok hoşuma gitti hikayeniz .

Aşk eğer gerçekse ne olursa olsun birleşiliyor tekrar.

Hem de değeri daha iyi biliniyor o aşkın.

Üzme kendini ama üstüne de gitme.

Bekle artık.

Umarım çok mutlursunuz.

Vay anasini falciya bak. Cebinde tum erkeklerin fotosunu tasiyip munasip kisilere "ahanda bu seninki" diye dagitiroy galiba. Ben de istiyorum bu falciyi :D Versin cocugun fotosunu gerekirse butun facebuku karistirir bulurum onu hahaha :D Konunuza ne yazayim bilemiyorum. Falci o senin kismetin dediyse dogrudur ahaha :52:

Git falciya sor bence verdigin resimdeki adam calismadi bozuk resim vermissin galiba o baskasininmis meger de. AA herkes isini dogru yapsin canim ayip denilen bisey var :37::37:

canım yaa gece gece nasıl güldüm ,çok tatlı -çok hoşsun,her cümlede kahka attım,çok yaşa emii:)))))

KONU SAHIBI ARKADSIM İNŞALLAH HAYIRLIYSA GELSIN SEVDGN YANINA..

Çok münasebetsizsiniz umarım farkındasınızdır!!! Ve dilerim Allah size öyle bir aşk verir ki anlarsınız bu söylediklerinizi!!!

Bu arada beni anladığını düşündüğüm herkese teşekkür ederim..Hatta iyimser günümdeyim...Herkese teşekkür ederim!...
Daha dün bir erkek için bana ağlayanlar da büyümüş de milletin sıkıntısına mantıksal yaklaşma rolleri yapıyor... Şaşırıyorum doğrusu..Vay dünya ne hallere getirmişsin insanları...

hisleri kuvvetli olan rüyaları çıkan insanlar vardır bunda konu sahibiyle dalga geçer gibi yorum yazacak bişey yok
özellikle fikir isteyen biriyle böyle konuşmak ayıp gibi geldi bana...
neyse konu sahibi arkadaşım allahtan hayırlısını dilerim senin için..
umarım hislerinde yanılmazsın ve düşündüğün gibi olur..
bazı şeyleri akışına bırakman iyi olmuş...
gerçekten seviyor ve seviliyorsan uzun sürmez ayrılığınız..
birgün umudunu kaybedersen olmayacak artık dersen o zaman inşallah allah en hayırlı insanla karşılaştırır seni...
mutluluklar dilerim

hisleri kuvvetli olan rüyaları çıkan insanlar vardır bunda konu sahibiyle dalga geçer gibi yorum yazacak bişey yok
özellikle fikir isteyen biriyle böyle konuşmak ayıp gibi geldi bana...
neyse konu sahibi arkadaşım allahtan hayırlısını dilerim senin için..
umarım hislerinde yanılmazsın ve düşündüğün gibi olur..
bazı şeyleri akışına bırakman iyi olmuş...
gerçekten seviyor ve seviliyorsan uzun sürmez ayrılığınız..
birgün umudunu kaybedersen olmayacak artık dersen o zaman inşallah allah en hayırlı insanla karşılaştırır seni...
mutluluklar dilerim

Teşekkür ederim akandeniz...Umudumu hiç tüketmedim..Dönem dönem tamamen nefrete döndüğünü hissettim sonra da nefret değil de aslında canımın yanması olduğunu farkettim ama sabır işte..En güçlü silahımızla birlikte... Dua ile...

ya tamam hrşey çok güzel hatta süpermiş ama neden
yani niçin evlenmeye karar verdiğini biliyorsunda
bunları ona açıklamadın onu anlamdım ben ya ben anlaşıldığımdanda şüpheliyim
ama işini herzaman hislerine bırakma git damardan gir ve konuş
erkekler öyle histen bakıştan falan anlamazlar dik dik söyle yaa
ben evlencem senle de ne bilim de bişiler

ya tamam hrşey çok güzel hatta süpermiş ama neden
yani niçin evlenmeye karar verdiğini biliyorsunda
bunları ona açıklamadın onu anlamdım ben ya ben anlaşıldığımdanda şüpheliyim
ama işini herzaman hislerine bırakma git damardan gir ve konuş
erkekler öyle histen bakıştan falan anlamazlar dik dik söyle yaa
ben evlencem senle de ne bilim de bişiler

Evlenme gibi bir durumu olsaydı zaten evlenirdi..Herşey açık zaten canı yanmış gaza gelmiş canımı yakmak istemiş...Ben de ona gerekli açıklamayı yaptım... Öyle hanım olduğumu unutur da söylediğiniz gibi davranırsam tamamen bittiğinin resmidir..Hiç bi erkek karşısında erkek gibi davranan bi kadından hoşlanmaz ...Sanmıyorum yani..Tamam sahiplenmek güzel birşey ama zaten birbirimizin attığı adımdan bile haberdarken gerek yok... Sadece ikimizin de zamana ihtiyacı var birşeyleri düzeltmek adına... Yine de teşekkür ederim...

Evlenme gibi bir durumu olsaydı zaten evlenirdi..Herşey açık zaten canı yanmış gaza gelmiş canımı yakmak istemiş...Ben de ona gerekli açıklamayı yaptım... Öyle hanım olduğumu unutur da söylediğiniz gibi davranırsam tamamen bittiğinin resmidir..Hiç bi erkek karşısında erkek gibi davranan bi kadından hoşlanmaz ...Sanmıyorum yani..Tamam sahiplenmek güzel birşey ama zaten birbirimizin attığı adımdan bile haberdarken gerek yok... Sadece ikimizin de zamana ihtiyacı var birşeyleri düzeltmek adına... Yine de teşekkür ederim...

Tabi sizin ilişki tarzınız nedir bilmem ama ben duyduğum yaşadığım gördüğüm kadarıyla
adamlar karşılarında oturup sus pu hanım hanımcık tipler istemiyolar öyle olsaydı
eğer şöyle bir etrafına bakın kimler kimlerle hanımhanımcık kızlar nererlerde
sizin dediğiniz gibi erkek gibi kızlar kimlerle
anladığım kadarıyla siz duygularınızı yoğun hemde aşırı yoğun yaşayan birisiniz
Zaman hiç birşeyi düzeltmiyor sadece canınızın daha az yanmasından başka
Zamanla canınız yanmaz düşünmezsiniz geçer gider...Olacak olan sadece bu umarım haksız çıkarım

Tabi sizin ilişki tarzınız nedir bilmem ama ben duyduğum yaşadığım gördüğüm kadarıyla
adamlar karşılarında oturup sus pu hanım hanımcık tipler istemiyolar öyle olsaydı
eğer şöyle bir etrafına bakın kimler kimlerle hanımhanımcık kızlar nererlerde
sizin dediğiniz gibi erkek gibi kızlar kimlerle
anladığım kadarıyla siz duygularınızı yoğun hemde aşırı yoğun yaşayan birisiniz
Zaman hiç birşeyi düzeltmiyor sadece canınızın daha az yanmasından başka
Zamanla canınız yanmaz düşünmezsiniz geçer gider...Olacak olan sadece bu umarım haksız çıkarım

Denediğim için biliyorum :) Tecrübeden yani... Bizimki sevmez öyle kükreyen hatun sakinleşene kadar çok uğraştım zaten .. :)

hadi bi cesaret gönder gitsin boşver..
gönderdiğin gibide unut....:D
gerisini o düşünsün...
sen elinde geleni yap sonra keşke şunuda yapsaydım deme

çok etkilendim canım hikayenden gerçekten herkese nasip olmayacak şeyler yaşamışsın rüya konusunda beklemekle ve Allah'a bırakmakla en doğrusunu yapıyorsun çünkü o er yada geç mutlaka sana en hayırlı neticeyi gösterecektir

hadi bi cesaret gönder gitsin boşver..
gönderdiğin gibide unut....:D
gerisini o düşünsün...
sen elinde geleni yap sonra keşke şunuda yapsaydım deme

Duygusal davranırsam hırs yapabilir ve hırslarıma yenik düşebilirim..Kendimi iyi tanıyorum :) Ama bi mesaj gönderdim ve dedim ki;
Benimle görüşmek istemiyor olmanın sebebi gerçekten sevmiyor olman mı ? Yoksa beni unutma çabalarının çöpe gitmesinden korkmak mı..Beni unutmadığını görmek mi korkutuyor seni?

Şimdi bu psikolojik ölçümde :
Cevap verip de ;tabii ki de sevmiyorum yolumu çizdim deme ihtimali vardı...
Ne saçmalıyorsun da diyebilirdi...
Ya da cevapsız kalmayı tercih ederdi...

Ve o cevap vermemekten yana hakkını kullandı...

Çünkü ne zaman biraraya gelsek titrerdi :)

Bu da demek oluyor ki, "Evet ,korkuyorum " diyor ve düşüncelere dalıyor :) Hayır korkmuyorum ne alakası var da dese sonuç aynı olacaktı...
Yani iyi gidiyorum şimdilik...Mektuptan daha etkili olur gözlerinin içine bakıp da konuşmak :) Tepkisini görebilirim hiç olmazsa :)

:))

çok etkilendim canım hikayenden gerçekten herkese nasip olmayacak şeyler yaşamışsın rüya konusunda beklemekle ve Allah'a bırakmakla en doğrusunu yapıyorsun çünkü o er yada geç mutlaka sana en hayırlı neticeyi gösterecektir

Elbette... Çok teşekkür ederim bu arada..

:) Allah'a güvenip bekliyorum elimden geleni de bu süre zarfında yapmaya çalışıyorum... Rüyalar da ikiye ayrılır ;
Rahmani ve Şeytani olanlar..Şayet birebir yaşamasaydım Şeytani olduğunu bilir ve umursamazdım... Rüyayı da alay konusu yapabilenler çıkıyor ya :) Gülüyorum :) Çünkü bir inanç söz konusu ...

Tekrardan Çok Çok teşekkür ederim :)

Elbette... Çok teşekkür ederim bu arada..

:) Allah'a güvenip bekliyorum elimden geleni de bu süre zarfında yapmaya çalışıyorum... Rüyalar da ikiye ayrılır ;
Rahmani ve Şeytani olanlar..Şayet birebir yaşamasaydım Şeytani olduğunu bilir ve umursamazdım... Rüyayı da alay konusu yapabilenler çıkıyor ya :) Gülüyorum :) Çünkü bir inanç söz konusu ...

Tekrardan Çok Çok teşekkür ederim :)

canım bilmeden yorum yapanlara bişey diyemezsin boşver :) sen en iyisini ve en doğrusunu yapıyosun aman benim gibi üsteleyip daha çok uzaklaştırmada kendinden :1:

Back
X