How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Benim hikayem

gxuxçlxux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2007
3
1
86
52
Muğla
merhaba
cuma günü 32 haftam dolmuştu..izmir deki dr gittim..her şey normaldi..ocak ayında izmir e ailemin yanına gelicektim... ocak ayı ortasında kızımı dünyaya getirecektim... planımız sezeryanla doğumdu...çünkü 38 yaşında olucaktım..ilk bebeğimdi..risk vardı...kabul ettim...şansım yoktu eşim ve dr. bunu onaylıyordu... hafta sonu ailemle kaldım..ptesi sabahı kaltığımda kahverengi akıntım geldiğini gördüm...dr aradım..acil eşine söyle seni getirsin dedi...başladım ağlamaya 32 haftalıktım ve çok erkendi...gitmedim...salı günü sancılarım artı...dr durmadan arıyor...izmir e gel diyordu...sanki gitmeyince doğumu erteliyeceğimi sanıyordum...uzatmıyayım...çarşamba sabahı 9 aralık 2009 günü nst için özel bir hastaneye gittim...amacım sancım varmı yokmu öğrenmekti..kesin üşütmüştüm...ağrılarım üşütme ağrısıydı....hastaneye gittik..sıra bekliyoruz...eşime işine bak sen diyorum..keyif yerinde...öğle saati girdi eşimle yemeğe gittik..iş yerine gittik..saat 2 oldu eşim hadi hastaneye dedi...aman önümüzde çok sıra var...acele etme dedim..... hastaneye gidip sıra beklerken birden bir ağrı saplandı...geçmek bilmeyen bir ağrı..eşime dedim acilden girelim sıra beklemiyelim....bize yukarı çıkın dediler...ebenin yanına çıktık....nst bağlandı :))) 5-6 cm açılmış...doğum başlamıştı.... suyum azalmıştı...eve gidip eşya almaya vaktim yoktu..ama işin garibi sancım yoktu..o an geldi geçti.... ne planlanmış neler yaşıyordum.... eşime çarşıdan bana gecelik al gel dedim yolladım...kızım erken doğacağı için küvöze konacaktı ona eşya almaya gerek yoktu.... eşim gelene kadar doğum yaptım arkadaşlar... 37 yaşındaydım...çok şişmiştim...planlanan sezeryandı.... ve ben 1 saat gibi kısa sürede kızımı kucağıma almıştım... sakın normal doğumdan korkmayın....kolaymı değil..... lay lay lom geçmiyor doğum...ama 1 saat içinde aldım kızımı kucağıma...2.5 kilo doğdu küvöze konmadı 2 havluya sardılar kızımı babası gelene kadar :)))
allah hepinize benimki gibi kolay doğum nasip etsinnnn

yine tüylerim ürperdiii...maşallah kızınaaaa..nisan bebesiii değil sanırımm..

Back