Benim hikayem.. sonun başlangıcı

Yarin 10. Günüm ve yarin bu saatler herseyi Allahin izniyle öğrenmiş olucam . Rabbim sen güzel hayırlı sonuclar almami nasip eyle.

Hani demişsiniz ya; baktım borç bitmeyecek, bitmesine 5 yıl var diye. Bu durumu çok iyi biliyorum ve çaresizlik anlarında verdiğimiz kararlar bazen en hayrımıza dokunan kararlar oluyor. Güçlü olun, tıp çok ilerledi. Yaşınız genç ve eminim mutlu sonu tedavi ile birlikte görürsünüz. Allah size de isteyen herkese de bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin tez zamanda.

Amin insallah. Allah razı olsun

Pozitif sonuç aldım Cok şükür. Ama kısa sürdü sevincim kaybettim bebeğimi düşük yaptım. Buda çok zormuş karnıma dokunamıyorum. Karnımda ki boşluğu da kalbimde ki boşluğu da acıtıyor canımı. Geceleri yüreğimde bi ateşle uyanıyorum. Ne eve sığabiliyorum ne dışarıya. Esim dahil ailem perişan durumda onlar için dik durmam lazım ama suan cok zorlanıyorum. Yine en başa bilinmezliğe boşluğa döndük. Bundan sonra nasıl olur bilmem. Rabbim senden gelen her hayra o kadar muhtacım ki. Ben düştüm elimden tutup kaldıran sen ol. Ben sana teslim oldum Rabbim. Benim tüm yollarim kapandı yine tüm umutlarım bitti. Sen hayırlı kapılarını aç. Umutlarımı yeşert Allahim.

Canım benim azmin süper. İnşaAllah rabbim emeğini verir saglıkla. Hangi doktorda deneyeceksin

Canım ya çok zor, rabbim tez zamanda sana hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Allahım çok büyük

Canım insan üzülüyor evet ama Verende alan da mevla. Bol dua et imtihan. Başı zahmet ama sonu rahmet inşallah tez zamanda kucagına dolsun

Ah canım inan insanın belini en çok maddiyat büküyor. Bu dert var çare de çok para işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…