Benim hikayem.. birgun bende hamileyim diye yazacagim

feraheymen feraheymen canım topiği yeni gördüm hikayeni yeni öğrendim Rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursun.. Rabbim ÜMİTVAR OLUNUZ diye boşuna dememiş. ne olursa olsun umudumuz Allahtan..
Canim Allah razi olsun dileyen isteyen herkese Rabbim nasip etsin. Umidim umudum var cunku Allahimiz var cok sukur. AMINNNNN dualarina canim

Merhabalar herkese kendim için benim yaşadiğim durumu yaşayan herkes için yaziyorum beraber dertlesiriz belki hi kizlar :) çok zorlanıyorum bazen anne olma isteği çok agir basiyo bazen gozyaslarim icime bazen disima akiyo. Benim hikayem 2 yil once basladi asik oldugum adamla evlendim. Ilk baslarda gorev sebebiyle ayri illerde oldugumuz icin yollarda gelip gitmeler oldugu icin zor olur diye bebisi erteledik ama hep icten ice istedik. Ama bilmiyorduk ki aslinda hic bise yapmasakta bebisimizin olmadigini.. Evliligmizn 9.ayinda esimin azosperm oldugunu yani hic sperm olmadigini ogrendik.o gun dunya durdu sanki zaman mi durmustu. Dr esime baba olamazsin demis tabi ben odada yoktum. Olsaydim nasil bi tepki verirdim bilmiyorum. Şaka gibiydi ilk duydugumda 1 hafta boyunca konusmadik bu konuyu ama okadar dolmusuzki ikimizde bi aksam agladik sarilarak.. Evet ben esimi cok seviyordum. Daha cok asik oldum esime. Cunku herseye ragmen beni teselli ediyordu. Daha guclu olmaya karar verdim. Dualara sigindik ikimizde dualar ediyorum ve hepte edecegim..
cunku ben inaniyorumm birgun buraya hamileyim diye bende yazacagimm haykiracagimm. Bi kac ay sonra esim microtese olacak bende tup bebege hazirlanicam ameliyatla bulunursa ki Allahin izniyle bulunacak inaniyorumm insallah. Transfer yapilacak. Ve biz o gunleri gorecegiz.. Bu benim hikayem ve bu hikaye mutlu bitecek dualarlaa Allahin izniyle.. Hep dua ediyorum Allah evladi olanlarin evladini bagislasin bebeklerini bekleyenler saglikla kucagina alirlar insallah diye.. Birde suanda hikayemi okuyan herkesten Allah rizasi icin dua bekliyorumm. Cunku birbirimize ettigimiz dualar kabul olur biliyorum.. Buraya yazmaya devam edecegim. Konusuruz dertlesiriz sizde isterseniz
okuyunca çok duygulandım bugün muharrem ayının 9 u ve cuma günü söz veriyorum senin için ve tüm evlat hasreti çeken arkadaşlarım için dua edicem. ben de tüp bebk ile hamile kaldım, bizi bizden başka kimse anlamaz o korkular o hüzünler... sen de bana dua et arkadaşım sağlıkla sıhatle kucağımıza alalım evlatlarımızı...

okuyunca çok duygulandım bugün muharrem ayının 9 u ve cuma günü söz veriyorum senin için ve tüm evlat hasreti çeken arkadaşlarım için dua edicem. ben de tüp bebk ile hamile kaldım, bizi bizden başka kimse anlamaz o korkular o hüzünler... sen de bana dua et arkadaşım sağlıkla sıhatle kucağımıza alalım evlatlarımızı...

Allahım bugünlerini unuttursun sana, duamı ettim Rabbim kabul etsin...

Canim Allah razi olsun ne guzel dua etmissin.. :KK61: insallahh Rabbimmm bizede nasip edecek Rabbim dualarinin bin mislini sana yasatsinn.Rabbim buyukk istese veremez mi. Her nasip vaktine esir insallah dualar vesilesi ile gelecek bebeklerimiz

Canim Allah razi olsun ne guzel dua etmissin.. :KK61: insallahh Rabbimmm bizede nasip edecek Rabbim dualarinin bin mislini sana yasatsinn.Rabbim buyukk istese veremez mi. Her nasip vaktine esir insallah dualar vesilesi ile gelecek bebeklerimiz
bu yola başlarken birşey okumuştum. Allah yazdıysa bozsun derler ya yok öyle birşey Allah yazdığını bozmaz. ama şöyle düşün hayat sizin okunuz, dualarla o okun hedefini değiştirirsiniz. yani hayatınızın yönünü... bol bol dua canım olmazları olduru o :KK66:

bu yola başlarken birşey okumuştum. Allah yazdıysa bozsun derler ya yok öyle birşey Allah yazdığını bozmaz. ama şöyle düşün hayat sizin okunuz, dualarla o okun hedefini değiştirirsiniz. yani hayatınızın yönünü... bol bol dua canım olmazları olduru o :KK66:
Cok dogru canim Allah vermek istemeseydi istemeyi vermezdi bundan eminim Allahima hep sukrediyorum dua etme istegini verdigi icin :KK200: buarada hamile oldugunu yeni farkettim. :KK64: Rabbimm bagislasinn saglikla kucagina Alip saglikla buyutursun insallahh. Hayirli saglikli omru uzun olsun insallahh :KK16::KK68:

Cok dogru canim Allah vermek istemeseydi istemeyi vermezdi bundan eminim Allahima hep sukrediyorum dua etme istegini verdigi icin :KK200: buarada hamile oldugunu yeni farkettim. :KK64: Rabbimm bagislasinn saglikla kucagina Alip saglikla buyutursun insallahh. Hayirli saglikli omru uzun olsun insallahh :KK16::KK68:
canım zor yollardan geçiyoruz hepimiz bir yıl içinde ikişer ay arayla narkoz aldım biri kürtaj için, şükrolsun ama kürtajdan sonra gebelik testi yaptım ben tek çizgi için şükür namazı kıldım içimde parça kalmamış bir daha kürtaj olmıcam diye... kanamalar geçirdim vs vs vs. dert değil sağlıkla sıhatle gelsin de... vazgeçme canım eminim ki eşin her türlü şeyi uyguluyordur sen de arı sütü bal polen ye eşin de yesin hatta, keçiboynuzu pekmezi falan biliyorsunuzdur zaten...dilerim hep birlikte sağlıklı sıhatli evlatlara kavuşuruz...

canım zor yollardan geçiyoruz hepimiz bir yıl içinde ikişer ay arayla narkoz aldım biri kürtaj için, şükrolsun ama kürtajdan sonra gebelik testi yaptım ben tek çizgi için şükür namazı kıldım içimde parça kalmamış bir daha kürtaj olmıcam diye... kanamalar geçirdim vs vs vs. dert değil sağlıkla sıhatle gelsin de... vazgeçme canım eminim ki eşin her türlü şeyi uyguluyordur sen de arı sütü bal polen ye eşin de yesin hatta, keçiboynuzu pekmezi falan biliyorsunuzdur zaten...dilerim hep birlikte sağlıklı sıhatli evlatlara kavuşuruz...
Canimm Allah bagislasin sende baya sıkınti yasamissin. Cok sukur melegin seninle Allah saglikli hamilelik gecirmeni nasip etsin. Aminnnn canimm sagoll tavsiyelrrin icin

Sorunlar aynı,derler aynı,dualar aynı. Rabbim hayırlısıyla bebeklerimize kavuşursun bizleri. Bizi bizden başka kimse anlayamaz. Bu sıkıntıyı. Bu hasreti çekmeyen bilemiyorum. Hamile kalmak bile yetmiyormuş. Ben bebeğimi çok özlüyorum :-(

X