Benim hikayem.. birgun bende hamileyim diye yazacagim

Ayy inşaAllah hep beraber dualarla kavuşuruz. ... bizde ... Burada yazısiriz. ..insan kimseyle konussamjyor .. hep aynı şeyleri duymaktansa. .Bu site bir kucak ... aynı dertten anlayan insanlar ..dua dua dua ile..

canım yeni gördüm topiğini. gerçekten buralar bizi rahatlatıyor. kimseyle konuşamıyoruz dertleşemiyoruz...annemle konuşsam ağlıyorum. bu sefer dayanamıyo o da ağlıyo :KK43: bu seferde ona üzülüyorum. kayınvalidem desen iyi mi kötü mü ben anlamadım. eşim azo olduğu halde kendi oğlunu üzüyo bazen. herkes baba oldu diyo,eşimde üzülüyo. napsın onun elindemi :KK43: Allahın takdirine kim ne diyebilirki...bana sürekli hamileleri sayıyo. bazende dua ediyo bize üzülüyorum falan diyo. iyiki inancımız var iyiki dua gücümüz var ve inşallah dualarımızla Rabbim bizde nasip eder inşallah.

canım yeni gördüm topiğini. gerçekten buralar bizi rahatlatıyor. kimseyle konuşamıyoruz dertleşemiyoruz...annemle konuşsam ağlıyorum. bu sefer dayanamıyo o da ağlıyo :KK43: bu seferde ona üzülüyorum. kayınvalidem desen iyi mi kötü mü ben anlamadım. eşim azo olduğu halde kendi oğlunu üzüyo bazen. herkes baba oldu diyo,eşimde üzülüyo. napsın onun elindemi :KK43: Allahın takdirine kim ne diyebilirki...bana sürekli hamileleri sayıyo. bazende dua ediyo bize üzülüyorum falan diyo. iyiki inancımız var iyiki dua gücümüz var ve inşallah dualarımızla Rabbim bizde nasip eder inşallah.
Aminn canim Allah cok vericidir verecegi hic birsey ona agir gelmez birak ucuncu sahislari odaklann duana odaklan.. imtihanimizin aynisi hz.zekeriyada yasamis senelerce ve Allah ona yaslandiginda esi de kisir iken vermis evladini. Peygamber imtihani bizim ki.. Allahimm sabirla dua ile evlatlarimiza kavusmayi nasip etsin.

Aminn canim Allah cok vericidir verecegi hic birsey ona agir gelmez birak ucuncu sahislari odaklann duana odaklan.. imtihanimizin aynisi hz.zekeriyada yasamis senelerce ve Allah ona yaslandiginda esi de kisir iken vermis evladini. Peygamber imtihani bizim ki.. Allahimm sabirla dua ile evlatlarimiza kavusmayi nasip etsin.
EVET CANIM ÇOK HAKLISIN. ASLINDA BAKARSAN BENDE BAZEN DİYORUM Kİ BU İMTİHAN ÇOK ÖZEL BİR İMTİHAN. ÇÜNKÜ HZ ZEKERİYA, HZ İBRAHİM SENELERCE EVLAT HASRETİ ÇEKMİŞ. HZ.AİŞE ANNEMİZİN ÇOCUĞU OLMAMIŞ. RABBİM EN SEVDİĞİ KULU HZ MUHAMMEDİN EŞİ HZ. AİŞE'YE BİLE VERMEDİĞİNE GÖRE BU GERÇEKTEN MÜKAFATI ÇOK BÜYÜK OLAN BİR İMTİHAN. RABBİM İMANIMIZI ARTTIRSIN SABRIMIZI, ŞÜKRÜMÜZÜ ARTTIRSIN İNŞALLAH. VE SENİNDE DEDİĞİN GİBİ İMTİHANIMIZ HAYIRLI EVLATLARA GEBE OLSUN İNŞALLAH CANIM BENİM.

feraheymen feraheymen canım topiği yeni gördüm hikayeni yeni öğrendim Rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursun.. Rabbim ÜMİTVAR OLUNUZ diye boşuna dememiş. ne olursa olsun umudumuz Allahtan..

X