- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
-
- Konu Sahibi feraheymen
Aminnn canimm cok tesekkur ederik Rabbim isteyen herkese nasip etsin..İñşALLAH canim ALLAHim size ve tüm isteyenlere evlat nasib eder.
Tesekkur ederim aminn insallahhh. Sizinde yavrunuzu bagislasin Rabbim saglikla kucaginiza alirsiniz insallahhRabbim dualarınızı kabul etsin inşallah. .
Aminnn Allah razi olsunn canim insallahh bende ve benim arkadaslrimada nasip edecek Allah.. sende bebegini saglikla kucagina alirsin insallah.. hamilelerin duasi kabul olur derler banada dua eder misin canim :)verecek olan Rabbim inşallah en kisa zaman da saglikli hayirlica bebeini nasip etsin anneliği tattirsin inşallah
Rabbimin hazinesi o kadar bol ki canim ,sanada nasip edecektir inşallah...
Canimmmmm Rabbimm evladinizi bagislasinnn.. cok sukur Allah nasip etmiss insallahh kucagina aldigin gunude gorursunn insallah bi daha boyle bi hastalik ugramaz evinize canim.... hep okuyorum kk yi bizim durumda olanlari umut oluyosunuz bana. Insallah Allah bizede nasip eder ben inaniyorumm.. sizin sorun tam olarak bellimiydi canimm..Canım diğer topikten tanıyorum seni benim esimde azosperm ve 9 sene önce öğrendik 1 yilimizda da korunduk yani 10 yıllık evliyim 19 yaşında evlendim doktora gittigimizde 20 yaşındaydım doktorlar dalga geciyodu acelen ne diye sonra eşim tahlil verince öğrendik gerçeği ilk öğrenen bendim eşim isteydi onun sonucunu ben gösterdim doktor dedi ki tohum olmayınca tarlada ne olur ki şaşırdım kaldım rüyamda görsem hayrolsun derdim bizde eşimle çok ağladıağladık sonra bir profesore gittigittik adam dedi ki oğlum hiç parani başka yerlerde harcama senin olur ama tüp bebek ile olur dedi o günden sonra merkez araştırdık. Bu arada eşim öyle bir ölümcül hastalığa yakalandı ki derdimiz e düştük çocuk mocuk unuttuk ılık kanseriydi nakil olmasi gerekebilirdi eşim tedaviye cevap verdi 6 ay hastane de kaldık eşimin ailesi maddi destek olup manevi mahvsttiler beni eşim iyi olana kadar 2 sene geçti derken tedavilere başladık 2012 senesinde 4. Denemede Rabbim nasip etti inşallah kucagimizda da görürüz yavrumuzu eşim bu deneme de de olmassa git annelere dedi çocuğun olsun dedi Hayır dedim senin gibi bakmadiktan sonra ben napıyım ki dedim allahım bu sefer kabul etti dualarimizi ama pes etmeyecekti m şimdi önce azospermlierin hepsinde de Sperm bulunup karnında bebis olsun sen de çok guclusun canım dua ediyorum hepinize de tüm evlat hasreti çekenler e Mevla kısa zamanda mucizeleri ni gönder sin belki sana azda olsa umut olabilmisimdir
Amin inşallah bizde eşim de doğuştan Sperm ileten kanallar yokmuş Sperm var ama çıkış yoktu ben ümit ediyorum ve öyle hissediyorum sizde de bulunur Sperm çoğunlukla bulunuyor inşallah sizede tombis bi evlat versin allahCanimmmmm Rabbimm evladinizi bagislasinnn.. cok sukur Allah nasip etmiss insallahh kucagina aldigin gunude gorursunn insallah bi daha boyle bi hastalik ugramaz evinize canim.... hep okuyorum kk yi bizim durumda olanlari umut oluyosunuz bana. Insallah Allah bizede nasip eder ben inaniyorumm.. sizin sorun tam olarak bellimiydi canimm..
Yaaa sizin durumunuzda genelde bulunuyo canim :) cok sukur yaa. Bizim hersey normal kanallarla ilgili bi problem de yokmus Rabbim isterse olacak ben inaniyorummm aminnnn insallahhhhAmin inşallah bizde eşim de doğuştan Sperm ileten kanallar yokmuş Sperm var ama çıkış yoktu ben ümit ediyorum ve öyle hissediyorum sizde de bulunur Sperm çoğunlukla bulunuyor inşallah sizede tombis bi evlat versin allah
Eğer hormonlar da normal ise allahın izni ile bulunur canım fsh çok yüksek olanlarda bile bulunuyor sizde de muhtemelen bulunur sen bol bol kuran bilirsin oku vekilimiz allah olduktan sonra her işimiz rast gider inşYaaa sizin durumunuzda genelde bulunuyo canim :) cok sukur yaa. Bizim hersey normal kanallarla ilgili bi problem de yokmus Rabbim isterse olacak ben inaniyorummm aminnnn insallahhhh
Evet canim hormonlar da normal deger araliklarinda.insallahhh bulunur canim. cok dua ediyorum. Elimden geldigince. Senin ozellikle okudugun bir dua varmiydi.buarada siz nerede yaptirmistnz teseyi ve tup bebegiEğer hormonlar da normal ise allahın izni ile bulunur canım fsh çok yüksek olanlarda bile bulunuyor sizde de muhtemelen bulunur sen bol bol kuran bilirsin oku vekilimiz allah olduktan sonra her işimiz rast gider inş
Yasin Meryem ve fetih sürelerini okudum Memorial da yaptırdı k Şişli'de 3 dedenememizde Bahçeci umut tüp bebek te oldu sonuncusu Memorial da oldu inş sen ilk deneme de hamile kalırsın da tekrar denemessiniZ maddi ve manevi yorucu bi süreç allah kolaylik versin canimEvet canim hormonlar da normal deger araliklarinda.insallahhh bulunur canim. cok dua ediyorum. Elimden geldigince. Senin ozellikle okudugun bir dua varmiydi.buarada siz nerede yaptirmistnz teseyi ve tup bebegi
Allah razi olsunn. Bende okuycam insallah. Annem 500 yasin okuyo. :) senden bisey rica etsem cok sey istemis olurmuyum musait bi zamanda sende 1 yasin okurmusun benim icin sen hem hamilesin hemde duaya farkli agizlar degsin derler. Bizde memorialde yapican tup bebegi teseyi murat basar yapacak..Rabbim nasip ederse insallah dualarina aminn. Canim. RABBIM salih saliha bir evlat nasip etsin.saglikli olsunn insallahhYasin Meryem ve fetih sürelerini okudum Memorial da yaptırdı k Şişli'de 3 dedenememizde Bahçeci umut tüp bebek te oldu sonuncusu Memorial da oldu inş sen ilk deneme de hamile kalırsın da tekrar denemessiniZ maddi ve manevi yorucu bi süreç allah kolaylik versin canim
Ne demek canım okurum tabi alıyorum 3 yasin okuyunca söylerim sen rahat ol allahın izni ile olumlu olacak sonuç dualarimdasin duaların için de aminnnnnnnnnAllah razi olsunn. Bende okuycam insallah. Annem 500 yasin okuyo. :) senden bisey rica etsem cok sey istemis olurmuyum musait bi zamanda sende 1 yasin okurmusun benim icin sen hem hamilesin hemde duaya farkli agizlar degsin derler. Bizde memorialde yapican tup bebegi teseyi murat basar yapacak..Rabbim nasip ederse insallah dualarina aminn. Canim. RABBIM salih saliha bir evlat nasip etsin.saglikli olsunn insallahh
Allah razi olsun canimmm uzduysem seni hakkini helal et gozyaslarin icin.. Rabbimmm bebegini size bagislasinnn bi omur evinizden mutluluk eksik olmasinn.. dualarinaaa binlerce kez aminn.Gözyaşları ile okudum yazdıklarını. . Seninde olacak tabiki tatlım. ... Rabbim bize nasip etti sizede nasip edecek.... Rabbim için bu çok kolay size dua edecegim. Her oğluma baktığımda dua edecegim. Rabbim yüzünüzü güldürsün. Akan gözyaşı mutluluktan olsun bir daha ki sefere