Benim hamilelik belirtilerim

selennn

Evli mutlu ve çocuklu
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ocak 2011
6.293
En iyi cevaplar
1
16.429
448
40
Bursa
Merhabalar öncelikle isteyen herkese Allahım bebiş versin diyerek başlamak istiyorum..
Daha sonrada belirtilerimi yazayım

Benim adetlerim düzensizdi sonra doktorum klomen verdi ve adetim düzene girdi (klomen yumurta büyütmek için kullanilıyor evet nasil olduysa benim adetim düzenlendi)
Bende kuruluk vardı 7 senelik evliyim düşüğüm kimyasal gebeliğim falan hiç olmadı hatta artik umudu kesmiştik eşimle tüp bebek düşünmeye başlamiştık..
Sonra ben internette araştırırken preseed diye bir jel varmış ve çok kişi bu jelle hamile kaldiğını okuyunca hemen almak istedim 150 tl civarıydı (ki tüp bebek tedavisinin yaninda fiyati çok uygun geldi)
Aldık ilk denememle hamile kaldım tam yumurtlama günümde iliski oldu eşimle
Ve belirtilerime başlıyorum
Yumurtlama günümden iki gün sonra makyaj yaparken rimeli çok zor sürdüm kirpiklerim çapraz çaprazdı ne kadar da rimel sürersem süreyim düzelmiyordu
Sonra ilk aşermem oldu hatta annem ne masraflısın dediğinde ben hamileyim kuru patlıcan dolması yapıcam demiştim :))
Adetime 9 gün varken hafif baş dönmem ve bulantım oldu sanki biri benim basımın sağ tarafını tutmuşta çekeliyor gibiydi
Göğüs uclarım kararmıştı az da olsa ve her iki kasığımda yumurtlamadan beri ağrıyordu
Ateş gibi yanıyordum eşim bana ateş gibi yanıyorsun dediğinde yaklasma yakarım diye espri yapmıştım :))
Adetime 7 gün kala hic unutmuyorum istanbullu gelinin sezon finaliydi ve ilk idrar testimi o zaman yaptim hemen silik ikinci çizgi çıktı anneme koştum hamileyim dedim inanmadı testi gösterdiğimde yok çizgi falan dedi ama ben görüyordum :))
Ertesi gün tekrar test yaptım ve yine ilk dakikada çıktı hamileyim dedim anneme eşimle sinemaya gidicektik ilk önce hastaneye kan vermeye dedim yoktur sen psikolojikman böyle hissediyorsundur falan dedi hamileyim dedim :))
Gittik kan verdim sinemaya gittik neyse filmin yarısinda mail geldi hamileyim aç dedim :)) eşim maile baktı ve sonuç 46.93 hamileyim ağladik sinemada :))
Buarada ben hamile oldugumu rahmime düştüğü gibi anladım
Allahim herkese nasip etsin ve hepimiz sağ salim kucağımıza alalim evlatlarımızı

Son düzenleme:
amin ne guzel hemen hissetmissiniz . benim son 1 hafta adet olacakmisim gibi agrilarim oldu gerci hala var gibi o his . 4+3 um bu arada

Masallah ne tatli anlatmissin :) Saglikla kucagina alirsin insallah :)

Benimde ovitrelle nin 14. Günüydü bugün belirti olarak belim bacaklarım ağrıyor göğüslerim ağırlaştı birde bazen bulantım oluyor inşallah iğnenin etkileri değildir ve bende hamileyim derim artık

Inşallah tatlım

Hayırlı olsun canım umutsuz umutsuz gezinirken okudum insallah darisi isteyen herkese en kisa zamanda

Insallah isteyen herkese güzel Allahim versin bebiş dualarımdasinız tum bebek isteyenler

Bugün kasıklarımda ve göbeğimin yan taraflarinda anlık ağrılar oluyor 13+2 günlük hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…