- 26 Ağustos 2023
- 1.484
- 2.703
- 53
- Konu Sahibi Delirmekuzereyim
Kizlar iki buçuk aylık bir bebegim var kolik bir bebek ne uyuyor ne duruyor sürekli bağırıyor 64 kilodan iki ayda 50 kiloya düştüm tuvalete bile zor gidiyorum. Esimde işten geriye kalan zamanlarda cok yardimci oluyor hakkini yiyemem annemde yakinimda bebegimin gaz problemini probiyotik damla ile çözdük ama hala huysuz bir bebek zor bi bebek eşime sprail taktirmak istedigimi söyledim kabul etmedi bebegim anne sütü aliyor bebegimi birakip gidemem bebegimle toplu tasimaya da cesaret edemiyorum esimde sprail taktirmami istemediği icin götürmez dün de bir sene sonra tekrar bebek istedigini söyledi şaka yaptığını düşündüm ama ciddiymis tamam mukemmele yakin bir adam her konuda yardimci ama ben beş sene rahat düşünmem belki sonrasinda hic düşünmem bazen esime ve bebegime haksizlik ediyor gibi düşünüyorum ama kendimi de dusunmek zorundayım hamile kalmaktan korkuyorum dogurmak mesele değil bebeğim zor bi bebek kardeşi de ayni olursa naparim zaten birincisine yetisemiyorum iki tane tamamen hayattan koparir beni sizce esim mi hakli benmi? O cocuklarimizin arasinda yas farki cok olmasin yakin olsunlar birlikte büyüyüp yetissinler istiyor ama kendimde o enerjiyi goremiyorum
Güncelleme : esimle konuştum psikolojik olarak iyi olmayacağımı dünyaya evlat getirmek dogurmak tan degil onun manevi olarak güzel bir şekilde büyümesini sağlıklı psikolojide olan anne ile büyümesinin daha doğru olacağını söyledim o da bana haklısın düşünemedim diyip özür diledi böylece sorun ortadan kalkti
Güncelleme : esimle konuştum psikolojik olarak iyi olmayacağımı dünyaya evlat getirmek dogurmak tan degil onun manevi olarak güzel bir şekilde büyümesini sağlıklı psikolojide olan anne ile büyümesinin daha doğru olacağını söyledim o da bana haklısın düşünemedim diyip özür diledi böylece sorun ortadan kalkti
Son düzenleme: