- 9 Mart 2022
- 8.272
- 1
- 6.291
- 128
- Konu Sahibi Zeyzey2134
-
Maşallah koyulaşma çok iyi kan verebilirsinizİki gün arayla yapılan testler farklı markalar
Gebesiniz tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallahİki gün arayla yapılan testler farklı markalar
Bence bariz bir şekilde hamilesiniz. Hayırlı olsunİki gün arayla yapılan testler farklı markalar
Evet tekrar kan vermeye gideceğim pazartesi artış devam ederse sanırım oldu bu seferGerçekten mii 2 gün sonra tekrar yapıp artış olmuş mu diye bakman gerekiyor bence şu an normalde pozitif degerlend
Maşallah . Ben çizgiyi gayet pozitif olarak görüyorum. İnşallah sağlıkla ilerlerCok heyecanlıyım kan versem mi aletimin geçmesini mi beklesem
Cok teşekkür ederim şükürler olsun darısı sizin başınızaMaşallah koyulaşma çok iyi kan verebilirsiniz
Gebesiniz tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah
Bence bariz bir şekilde hamilesiniz. Hayırlı olsun
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar çok sagolun çok mutluyum Allah bu mutlulugu isteyen herkese nasip etsinMaşallah . Ben çizgiyi gayet pozitif olarak görüyorum. İnşallah sağlıkla ilerler
Çok belirgin artış var hayırlı olsunİki gün arayla yapılan testler farklı markalar
Dualarında bize de yer ver daima . Rabbim sağlıkla kavuştursun siziHepinize teşekkür ederim arkadaşlar çok sagolun çok mutluyum Allah bu mutlulugu isteyen herkese nasip etsin
Elhamdulillah sagolunÇok belirgin artış var hayırlı olsun
Aminn ecmainDualarında bize de yer ver daima . Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizdenElhamdulillah sagolun
Aminn ecmainBütün isteyen herkese dua ediyorum size özel edeyim Allah size sağlıklı hayırlı evlat versin amin
Bugün inşallah güzel haberler alirsin yaa ben de yarın gidicemEvet tekrar kan vermeye gideceğim pazartesi artış devam ederse sanırım oldu bu sefer
Cok çok coookk iyi inşallah kan testiyle de daha netleşir bebişini sağlıkla kucağına alırsın bizi de haberdar et olur muuİki gün arayla yapılan testler farklı markalar
Çarşamba gününe aldım ben de ama moralim bozuldu, beta hcg +50 olduğunda gebelik testi çizgisi net olurmuş.Bugün inşallah güzel haberler alirsin yaa ben de yarın gidicem
Hayir canım +20 hassasiyeti olanlar var biliyorum sen bence tekrarla zaten 2 gün arayla tekrarlayın belli oluyor hiç bekletmene gerek yok ayrıca hcg+25 olunca pozitif deniliyorÇarşamba gününe aldım ben de ama moralim bozuldu, beta hcg +50 olduğunda gebelik testi çizgisi net olurmuş.
benim kan testim cumartesi akşamı yapıldı 30.3 çıktı bu sabah idrar testi yaptım hala silik çıkıyor artış çok olmamış sanırım
Yarın sağlık ocağına gideceğim sonra kadın doğumdan randevu alacağım bakalım ne çıkacak. Hala adet olmadım ama bağışıklık sistemim çöktü öksürük boğaz ağrısı ne olur ne olmaz ilaçta alamıyorumHayir canım +20 hassasiyeti olanlar var biliyorum sen bence tekrarla zaten 2 gün arayla tekrarlayın belli oluyor hiç bekletmene gerek yok ayrıca hcg+25 olunca pozitif deniliyor
Yok yok alma canım yani içimden bi his gebelik var diyor inşallah da hayırlısıyla öyledir ben de bugün 12. Günüm iğneden sonra randevum var 3 de gidip tekrar kan vericem bi de kist felan oluşmuş mu ondan korkuyorum en çok ona bakicam çünkü neredeyse her ay kist oluşuyor bende bu da regl gecikmesine neden oluyor hep düzensiz regl oluyorumYarın sağlık ocağına gideceğim sonra kadın doğumdan randevu alacağım bakalım ne çıkacak. Hala adet olmadım ama bağışıklık sistemim çöktü öksürük boğaz ağrısı ne olur ne olmaz ilaçta alamıyorum
Umarım oluşmamıştır. Hakkımızda hayırlısı olsun en kısa sürede güzel haberler alalım.insallahYok yok alma canım yani içimden bi his gebelik var diyor inşallah da hayırlısıyla öyledir ben de bugün 12. Günüm iğneden sonra randevum var 3 de gidip tekrar kan vericem bi de kist felan oluşmuş mu ondan korkuyorum en çok ona bakicam çünkü neredeyse her ay kist oluşuyor bende bu da regl gecikmesine neden oluyor hep düzensiz regl oluyorum
Amin aminn insallahhUmarım oluşmamıştır. Hakkımızda hayırlısı olsun en kısa sürede güzel haberler alalım.insallah
Bugün doktora gittim regl olmama 2 gün var küçük küçük kistlerin var dedi 1 tane de degil çoğul kullandı moralimi bozdu ister istemez ve gebelik testi de yaptım malesef negatif 4 iken 0 olmuş 2 hayırlısı buymuş demek kiUmarım oluşmamıştır. Hakkımızda hayırlısı olsun en kısa sürede güzel haberler alalım.insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?