- 30 Kasım 2017
- 8.734
- 1
- 4.379
- 173
- Konu Sahibi Zeyzey2134
-
Gördüm inşallah koyulaşırAdetime 3 gün var ikinci silik çizgi 6 7 dk içinde cikti iyice kuruyunca döker dökmez değil sizce hamile miyim çok heyecanlıyım 3 gün bekleyemicem teşekkür ederim
Tabiki ben de bekliyorum sabirsizliklaAmin insallah kan sonucunu bizimle paylaşır mısınız
Kan sonucu 4.08 çıktı bu değer idrar testinde görülebiliyor mu ki kafam karıştı çok fazla silik cizgiydi amaAmin insallah kan sonucunu bizimle paylaşır mısınız
Siz regl oldunuz mu gecikmeniz var mı ?Kan sonucu 4.08 çıktı bu değer idrar testinde görülebiliyor mu ki kafam karıştı çok fazla silik cizgiydi ama
Bu testin markası nedir acaba? Kaset test almayı düşünüyordum markası neyse almayayım.Canım seni üzmek istemem bu test çok kişide yalancı pozitif çıkarttı, başka bir markayla tekrar yap
İnşallah cok teşekkürler darısı size olsunGördüm inşallah koyulaşıradetten sonra kesin sonuç alırsın
Demek ki soyledikleri yalanci pozitif çıkaran testlerdenmis kardeşim Allah hakkimizda hayırlısını versinKan sonucu 4.08 çıktı bu değer idrar testinde görülebiliyor mu ki kafam karıştı çok fazla silik cizgiydi ama
Ben görüyorum var çizgiMerhabalar, bende benzer durumu yaşıyorum normal regl günüm 28 olmasına rağmen geciktim , 4 gündür sağ yumurtamdan başlayıp ortalara ilerleyen hafif kasılma benzeri ağrılar yaşıyorum 3 gündür test yapıyorum.bugun ilk defa silik çıktı. Daha önce 5 gün gecikme yaşayıp hep negatif test sonucu ile adet görmüştüm.
Doktorum tiroid değerini gebelikte 2.5 istedgni benimki 4 kritik olmasa bile engel olabileceğini söyleyerek çok çok düşük doz ilaç yazdı. Bu ay kullandım. Hayalkırıklığina uğramamak için pazartesi randevu aldım.bakalim hayırlısı olsun benzer şeyler yaşayan olursa akıl almak isterim.
Fotoğraf çekim kameradan dolayı görülmüyor olabilir ama çıplak gözle silik biz çizgi var hayalet çizgi diyeyim ilk 5 dakika içinde oluştu
Eki Görüntüle 3225994
Tekrar kaset test yap Bi tane yaptıysan sağlama olsun... Ben beş tane yaptımAdetime 3 gün var ikinci silik çizgi 6 7 dk içinde cikti iyice kuruyunca döker dökmez değil sizce hamile miyim çok heyecanlıyım 3 gün bekleyemicem teşekkür ederim
İnşallah canım varmı gelişme acabaİnşallah cok teşekkürler darısı size olsun
Artımed oluyor bu marka geneldeBu testin markası nedir acaba? Kaset test almayı düşünüyordum markası neyse almayayım.
6 Nisan regl günüm ben kanda cikabilecegini düşünmüştüm aslındaSiz regl oldunuz mu gecikmeniz var mı ?
Amin aminn tabi hayırlısı neyse o olsun ama hala kafama yatmadi 2 testi de ayni markayla yapmadım aslında ama demek ki hatalı yani bi de4 nisanda da kontrolüm var o zaman bari net belki olur 6 Nisan da regl günümDemek ki soyledikleri yalanci pozitif çıkaran testlerdenmis kardeşim Allah hakkimizda hayırlısını versin
Gerçekten mii 2 gün sonra tekrar yapıp artış olmuş mu diye bakman gerekiyor bence şu an normalde pozitif degerlendirilirBenim kan testi sonucum 30.3 çıktı. İlerleyen zamanlarda netleşir sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?