Benim gibi yakın zamanda bebeğini kaybeden arkadaşlar gelin acımızı paylaşalım :(

FatmaBeyza

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
877
3
318
İzmir
selam arkadaslar benimle aynı durumu yasıyan arkadaslarım konu açmışlar ama eskilerden hep.bende yeni arkadaslarım gelir belki diye açtım konuyu.ben 2012 ağustos annelerinden dim.24 Ağusos 2012 de bebeğimi kucağıma alacaktım.ayın 21 i bayramın 3. günü öğlen sancılandım.bebeğim geliyo dedim ananemdeydim evime gidip hazırlanayım dedim bu arada öğleden sonra da hafif kanamam geldi.annemi aradım kayınpederimle geldiler hemen acile gittik.ebe çağırdılar ebe geldi nst ye bağladı kalp atışı alamadı 1 saat uğraştı hiç aklımıza bile gelmiyordu ebenin bile gelmedi hiç aklına son zamanlarda yüzü değişti başka büyük bi ebe geldi ve o acı sözleri söyledi.bebeğimizden kalp sesi alamıyoruz arkadasımda 1 saatir takip etmiş ama yapılacak bişey yok inşallah yanılıyoruzdur ama bebek ölü dedi.o an o oda basıma yıkıldı hıçkıra hıçkıra ağladım.dr u beklicez usg da bakıcak dedi dr geldi baktı bebeğim bana dönük kalbini gördüm ama atmıyodu minicik kalbi oysa 9 ayımızı ne gzl geçirmiştik ikimizde iyiydik kıpır kpırdı kızım.dr sabahı beklicez anestezi uzmanı yok bebekte ölü zaten dedi.beni gece 11 de yatırdılar serum taktılar sabaha kadar sancımı çektim allahıma dua ettim allahım sen yardım et bana sabır ver dedim sabah 8.30 da gelip hazırladılar spinal anesteziyle sezeryana girdim 09.20 de bebeğimi aldılar ben anlamadım bile sadece içimi oydular sanki resmen hem bebğim ölü olduğu için hem amleyat sırasında kist çıktıgı kistte alıdığı için epey acı çektim ama keşke bi o kadar daha acı çekseydim meleğim kucağımda olsaydı 25 gün oldu ama acısı her geçen gün artıyo allahım sabrını veriyo yanlış sözler çıkarttırmıyo ağzımızdan ama 9 ay onunla yaşayıp onsuz kalmak kontrollere onsuz gitmek orda aynı gün olan anneleri bebekleri görmek çok acı.bebeğimi o gün öğleden sonra babasına verdiler köydeki mezarlığa götürüp defnetmişler.babası gördü ama ben görmedim belki daha iyi görmemem ama bazen bi kerecik görseydim yüzünü diyorum.allah böyle acılar yaşayan herkese sabır versin.bi tane evladım oldugu halde çok zor geliyo çünkü bu duyguyu ilklerde yasayanlarda var

Allah'ım sabır versin, çok üzüldüm. son cümlenizde bu duyguyu ilklerde yasayanlar var demişsiniz. eltim 1 yıl içerisinde 2 kere cocugunu kaybetti, biri 2011 temmuz ayında 5,5 aylık bebeği karnında öldü diğeri ise 27 haftalık dogdu 5 hafta önce ve 35 gün küvezde kaldı tam herşey yoluna girmiş ve çıkış gününü beklerken dün gece bebeğimizin kalbi durdu. Ve onların cocukları yok 1 yıl içerisinde Rabbim iki kere sınadı onları. Ben de şimdi 33 haftalık hamileyim ilk gebeliğim ve çok korkuyorum yavruma bir şey olacak diye Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla bizlere baüışlasın. siz de oğlunuzla ve sonra olacak cocuklarınızla huzurla , sağlıkla bir ömür geçirin inş. Tekrar başınız sağ olsun.

canım ben çok şükür bebeğimi sağ sağlim kucağıma aldım ama yazdıklarını okurken acını okadar derinden hissettimki ,Allah sabır wersin (

korkma cnm içini ferah tut.sağol gzl dilklerin için oğlum değil kızım var ama bidaha oğla olacak heralde allah söyletti mi ne rabbim sana bebeğini sağ salim kucagına alıp büüyütmeyi nsip etsin

canım ben çok şükür bebeğimi sağ sağlim kucağıma aldım ama yazdıklarını okurken acını okadar derinden hissettimki ,Allah sabır wersin (
sağol cnm yeni bebeğin var tabii anlaman çok doğal rabbimin takdiri herşey

Canım ben de ağustos 2012 annesiyim, bilmiyordum bebeğini kaybettiğini. Acını yürekten paylaşıyorum.Allaha şükür ki sızını hafifletecek bağrına basacağın yavrun var yanında.Allah ona uzun ömürler versin.

sağolcnm dediğin gibi kızım olmasa çook daha zor bnm için.

Rabbim sabrini version Cnm kizina slmslkl saril insallah en hayirli zamanda gene bir cocuk sahibi olursunuz

Allahım sabır versin, yardımcın olsun demekten başka malesef elimden bir şey gelmiyor, seni çok iyi anlıyorum çünkü bende ilk bebeğimi kucağıma alamadım, benimki farklı bir hikaye ama çok acı çektim ki hala çekiyorum iki yıl olcak bebeğimi kaypedeli şükür yine anne oldum bende ağustos annelerindenim şimdi hamd olsun sağlıklı bir kızım var ama hala ilk bebemi hiç görmediğim biricik oğlumu çok özlüyorum ki on altı haftalıktı ondan vazgeçtiğimde Rabbim hepimize bol sabır versin

sağol cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun ne güzel bak sende 2.bebeğini sağ salim kucagına almışsın.ama unutulmaz cok iyi anlıyorum zamanla gececek derken daha çok büyür sanki acısı.bnm sanki öyle.bende rabbim hayılısını versin tabii de 2 sene sonra düşünüyorum dr da ne dicek oda önemli tabii.rabbim tekrardan hepimize bol sabır versin

canım şimdi gördüm mesajını çok üzüldüm yeri geldi güzel duygularımızı hep birlikte paylaştık acımızıda paylaşacağız sabrı en zor sınavdan geçmişsin Rabbim diğer evladını sana bağışlasın ona uzun ömürler versin iyiki görmemişsin bebeğini yoksa katlanılması daha zor bir acı yaşardın

sağol cnm dediğin gibi ufacık hareketlerini bile paylaştık mutluluğumuzu ama dediğin gibi paylaşılacak acılarda oluyo rabbimin takdiri o verdi o aldı.allahım hepimizin evladına hayırlı uzun ömürler versin.yüzünü bazen görseydim diyorum ama daha çok üzülürdüm gerçekten

sağol cnm dediğin gibi ufacık hareketlerini bile paylaştık mutluluğumuzu ama dediğin gibi paylaşılacak acılarda oluyo rabbimin takdiri o verdi o aldı.allahım hepimizin evladına hayırlı uzun ömürler versin.yüzünü bazen görseydim diyorum ama daha çok üzülürdüm gerçekten

ağladım resmen Allahım sabır versin inşallah bir daha böyle acılar yaşatmasın

s aleykum cok onceden yazmissinz ama yinede yazmak istedim bende 17 eylulde 37 haftalik bebegimi kaybettim kalp atisi vardi ana harekegi yoktu acil sezeryana aldilar gece 1 de dogum yaptm bebegim 13 saat yasadi rabbim kimseye vermesn cok zor benm ilk bebegmdi cigerm yaniyo isyan ettirmesn allahm kucagm bos kalmaz ins en buyuk duam bu.

Allahim sabrını versin çok üzüldüm rabbim tekrar yasatmasin en kısa hayırlı zamanda kucağın dolsun

benim bebeğimin de doğuma dört gün kala durdu kalbi.anlatamam acımı...yaşasaydı 8.ayına girecekti yavrum.hala onun için hazırladığım hiç birşeye dokunmadım.tarifi mümkün değil bu acının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…