- Konu Sahibi FatmaBeyza
selam arkadaslar benimle aynı durumu yasıyan arkadaslarım konu açmışlar ama eskilerden hep.bende yeni arkadaslarım gelir belki diye açtım konuyu.ben 2012 ağustos annelerinden dim.24 Ağusos 2012 de bebeğimi kucağıma alacaktım.ayın 21 i bayramın 3. günü öğlen sancılandım.bebeğim geliyo dedim ananemdeydim evime gidip hazırlanayım dedim bu arada öğleden sonra da hafif kanamam geldi.annemi aradım kayınpederimle geldiler hemen acile gittik.ebe çağırdılar ebe geldi nst ye bağladı kalp atışı alamadı 1 saat uğraştı hiç aklımıza bile gelmiyordu ebenin bile gelmedi hiç aklına son zamanlarda yüzü değişti başka büyük bi ebe geldi ve o acı sözleri söyledi.bebeğimizden kalp sesi alamıyoruz arkadasımda 1 saatir takip etmiş ama yapılacak bişey yok inşallah yanılıyoruzdur ama bebek ölü dedi.o an o oda basıma yıkıldı hıçkıra hıçkıra ağladım.dr u beklicez usg da bakıcak dedi dr geldi baktı bebeğim bana dönük kalbini gördüm ama atmıyodu minicik kalbi oysa 9 ayımızı ne gzl geçirmiştik ikimizde iyiydik kıpır kpırdı kızım.dr sabahı beklicez anestezi uzmanı yok bebekte ölü zaten dedi.beni gece 11 de yatırdılar serum taktılar sabaha kadar sancımı çektim allahıma dua ettim allahım sen yardım et bana sabır ver dedim sabah 8.30 da gelip hazırladılar spinal anesteziyle sezeryana girdim 09.20 de bebeğimi aldılar ben anlamadım bile sadece içimi oydular sanki resmen hem bebğim ölü olduğu için hem amleyat sırasında kist çıktıgı kistte alıdığı için epey acı çektim ama keşke bi o kadar daha acı çekseydim meleğim kucağımda olsaydı 25 gün oldu ama acısı her geçen gün artıyo allahım sabrını veriyo yanlış sözler çıkarttırmıyo ağzımızdan ama 9 ay onunla yaşayıp onsuz kalmak kontrollere onsuz gitmek orda aynı gün olan anneleri bebekleri görmek çok acı.bebeğimi o gün öğleden sonra babasına verdiler köydeki mezarlığa götürüp defnetmişler.babası gördü ama ben görmedim belki daha iyi görmemem ama bazen bi kerecik görseydim yüzünü diyorum.allah böyle acılar yaşayan herkese sabır versin.bi tane evladım oldugu halde çok zor geliyo çünkü
bu duyguyu ilklerde yasayanlarda var
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)