• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi unutkan varmı acaba? Kıyafetlerimi unutuyorum :(

kelebek_kiss

krizantem
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2010
464
5
46
42
İstanbul
Selam herkese,bilmiyorum doğru yerdemi konu açıyorum ama anlatayım ben öyle çok aham şaham bi dolabım olmamasına rağmen kıyafetlerimi unutuyorum,şöyleki diyelim yaz geldi kışlıkları kaldırdım,birdahaki sezon geldiğinde alimde olan kıyafetleri unutuyorum nasıl desem geçende havalar soğudu artık kapri pantolon filan yerine uzun paça giyeyim dedim kardeşimle konuşuyorum şöyle güzel bir lacivert kot alayım hiç yok falan dedim,kardeşim gayet şaşkın ablaaaaa sen iyimisin hani geçen sezon almıştn duruyor ya dedi,ben gayet sakin ne pantolonu kız yok işte alıcam falan bu gülmeye başladı abla sen hakkaten iyi değilsin git bak kaldırdığın kıyafetlere... Neyse ertesi gün indirdim paketi dolabın üstünden bu havası alınan saklama çuvalları var hani onlardan işte bir açtım baktım kız doru söylüyor görünce hatırladım,ne zmaan aldım nasıl aldım falan ve onun dışında sanki yeni almış gibi sevindiğim farklı kıyafetler.
Şimdi bu sadece bu olayla kalmıyor normaldede alışverişe çıktım diyelim birşeyler bakarım evde neyle kombinelerim filan hiç öyle aklıma gelmez,eve gelir bakarım dolaba aaa bununla onu kombin yapardım falan diye...
Birde ödünç alınan kıyafetleri çok unuturum,ödünç alanın üstünde gördüğümde yaa buna benzer bişeyim vardı benimde falan olurum ama tam olarak anımsayamam...
Bazısını görürüm ipliğine kadar rengini modelini herşeyini tastamam bilir dolabında birşeyi weksilse benim şuyum vardı nerde acaba der (mesela kuzenlerim) ben öyle değilim hınzır kardeşim çok yürütmüştür kıyafetlerimi aylar sonra tesadüfen dolabında görür öyle hatırlarım, nolucak böyle bu durumun adını bilen varmı kızlar yakında unutkanlık seviye atlar diyede korkuyorum bazen böyle olaylar yaşayınca :26: ne unutkanım bee diyorum,ama bu şimdilik sadece kıyafet konusunda böyle :31: yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

var canım senden birtane daha var yanlız değilsin

bende mesala ay diyorum beyaz hırkan yok ama bir süre sonra bakıyorum aaa varmış oluyorum öyle çok kıyafetimde yoktur mesala dolabımı düzeltiyorum aaa bende buda vardı dime neden giymiyorum ki oluyorum almışım kıyafeti ama giymeyi unutmuşum sadece bunla değil mesala çok kitap okurum ama okuduğum kitap sadece yüzeysel konusu aklımda kalır mesala kişisel gelişim kitabı okuyorum daha 3gün önce trafikte sinir duygulaırmızdan bahseden bir bölüm okudum eşimde akşam trafikte sinirlenince dedim bak o kitapta bu konu yazıyordu ama ne yazdığıyla ilgili bir açıklama yapamadım çünkü ne okumuştum unuttum vb....

var canım senden birtane daha var yanlız değilsin

bende mesala ay diyorum beyaz hırkan yok ama bir süre sonra bakıyorum aaa varmış oluyorum öyle çok kıyafetimde yoktur mesala dolabımı düzeltiyorum aaa bende buda vardı dime neden giymiyorum ki oluyorum almışım kıyafeti ama giymeyi unutmuşum sadece bunla değil mesala çok kitap okurum ama okuduğum kitap sadece yüzeysel konusu aklımda kalır mesala kişisel gelişim kitabı okuyorum daha 3gün önce trafikte sinir duygulaırmızdan bahseden bir bölüm okudum eşimde akşam trafikte sinirlenince dedim bak o kitapta bu konu yazıyordu ama ne yazdığıyla ilgili bir açıklama yapamadım çünkü ne okumuştum unuttum vb....

hımm kitap konusunda roman falansa unutmam da dediğin gibi bilgi içerikli cümleler olduğu gibi hafızada kalmıyor,ama şu kıyafet işi iyiden iyiye sinirime dokunmaya başaldı,dediğin gibi bir yere gideceğim zaman açar bakarım dolabı aa buda varmış falan,birde olduğunu unutup birbirine benzeyen doğru dürüstte giymediğim yarım kol uzun kol gömlekleri gördükçe de üzülüyorum :97:,öyle yapacağıma keşke daha kombin işe yarar parçalar alsaymışım diyorum ve bana sorarsanız hepte doğru düzgün giyinecek birşeyim yok diyorum bu yüzden, :26: birde akıllı alışveriş yapmayı öğretse biri ama hep bu unutkanlık yüzünden oluyor :6:

benim sevgilim böyle.. ayağında çorap varken çorap giyeyim falan diyo bazen.. bi kere de şöyle olmuştu. sabah duş almış, 1 saat sonra buluşucaz, geç geldi. neden geciktin dedim. duş aldım dedi. ee sabah aldın ya dedim, unutmuş.. doktora falan gidicektik hatta, bence ihmale gelmemesi gereken bi durum. erken bunalım diye bi şey var. biraz netten araştırmıştım. alzehimer ın çok çok öncesindeki olan hastalığa ilk adım gibi bişey olabilirmiş.
psikolojik de olabilir, sevgilimin unutkanlığı sık yaşadığı dönem bazı sorunları vardı, önce çok fazla taktı kafasına, bi yerden sonra da duyarsızlaştı herşeye, umursamamazlıklar başladı, bi çeşit savunma mekanizması kullandı herhalde farkında olmadan. hiçbir şeyi kafaya takmamak da iyi değil. biz buna sebep olan şeyleri bulduk ve çözdük, umarım seninki de geçici bi süreçtir canım

benim sevgilim böyle.. ayağında çorap varken çorap giyeyim falan diyo bazen.. bi kere de şöyle olmuştu. sabah duş almış, 1 saat sonra buluşucaz, geç geldi. neden geciktin dedim. duş aldım dedi. ee sabah aldın ya dedim, unutmuş.. doktora falan gidicektik hatta, bence ihmale gelmemesi gereken bi durum. erken bunalım diye bi şey var. biraz netten araştırmıştım. alzehimer ın çok çok öncesindeki olan hastalığa ilk adım gibi bişey olabilirmiş.
psikolojik de olabilir, sevgilimin unutkanlığı sık yaşadığı dönem bazı sorunları vardı, önce çok fazla taktı kafasına, bi yerden sonra da duyarsızlaştı herşeye, umursamamazlıklar başladı, bi çeşit savunma mekanizması kullandı herhalde farkında olmadan. hiçbir şeyi kafaya takmamak da iyi değil. biz buna sebep olan şeyleri bulduk ve çözdük, umarım seninki de geçici bi süreçtir canım

Çok teşekkürler canım,çok geçmiş olsun sizede, ama ben hep böyleyim kıyafetlere karşı sadece,bir yandanda savunma mekanizması olabilir evet umursamama gibi doğru söylüyorsun,alzehimer başlangıcımı korktum şimdi :53: umarım öyle bişey değildir :18:

birsürü kıyafetin olduğu için olabilirmi acaba :)))
çağın hastalığı merakedilecek bişeyin yok korkma çok elbisesi olan herkezde görülüyor bu depresif durum
tedaviye gelince az alın gençler günah... :63:

birsürü kıyafetin olduğu için olabilirmi acaba :)))
çağın hastalığı merakedilecek bişeyin yok korkma çok elbisesi olan herkezde görülüyor bu depresif durum
tedaviye gelince az alın gençler günah... :63:

Ay çok sağol canım :12: ama öyle böyle bir dolabımda yok aslında bilmiyorum belkide bana öyle geliyordur

Back