- Konu Sahibi kelebek_kiss
Selam herkese,bilmiyorum doğru yerdemi konu açıyorum ama anlatayım ben öyle çok aham şaham bi dolabım olmamasına rağmen kıyafetlerimi unutuyorum,şöyleki diyelim yaz geldi kışlıkları kaldırdım,birdahaki sezon geldiğinde alimde olan kıyafetleri unutuyorum nasıl desem geçende havalar soğudu artık kapri pantolon filan yerine uzun paça giyeyim dedim kardeşimle konuşuyorum şöyle güzel bir lacivert kot alayım hiç yok falan dedim,kardeşim gayet şaşkın ablaaaaa sen iyimisin hani geçen sezon almıştn duruyor ya dedi,ben gayet sakin ne pantolonu kız yok işte alıcam falan bu gülmeye başladı abla sen hakkaten iyi değilsin git bak kaldırdığın kıyafetlere... Neyse ertesi gün indirdim paketi dolabın üstünden bu havası alınan saklama çuvalları var hani onlardan işte bir açtım baktım kız doru söylüyor görünce hatırladım,ne zmaan aldım nasıl aldım falan ve onun dışında sanki yeni almış gibi sevindiğim farklı kıyafetler.
Şimdi bu sadece bu olayla kalmıyor normaldede alışverişe çıktım diyelim birşeyler bakarım evde neyle kombinelerim filan hiç öyle aklıma gelmez,eve gelir bakarım dolaba aaa bununla onu kombin yapardım falan diye...
Birde ödünç alınan kıyafetleri çok unuturum,ödünç alanın üstünde gördüğümde yaa buna benzer bişeyim vardı benimde falan olurum ama tam olarak anımsayamam...
Bazısını görürüm ipliğine kadar rengini modelini herşeyini tastamam bilir dolabında birşeyi weksilse benim şuyum vardı nerde acaba der (mesela kuzenlerim) ben öyle değilim hınzır kardeşim çok yürütmüştür kıyafetlerimi aylar sonra tesadüfen dolabında görür öyle hatırlarım, nolucak böyle bu durumun adını bilen varmı kızlar yakında unutkanlık seviye atlar diyede korkuyorum bazen böyle olaylar yaşayınca :26: ne unutkanım bee diyorum,ama bu şimdilik sadece kıyafet konusunda böyle yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
Şimdi bu sadece bu olayla kalmıyor normaldede alışverişe çıktım diyelim birşeyler bakarım evde neyle kombinelerim filan hiç öyle aklıma gelmez,eve gelir bakarım dolaba aaa bununla onu kombin yapardım falan diye...
Birde ödünç alınan kıyafetleri çok unuturum,ödünç alanın üstünde gördüğümde yaa buna benzer bişeyim vardı benimde falan olurum ama tam olarak anımsayamam...
Bazısını görürüm ipliğine kadar rengini modelini herşeyini tastamam bilir dolabında birşeyi weksilse benim şuyum vardı nerde acaba der (mesela kuzenlerim) ben öyle değilim hınzır kardeşim çok yürütmüştür kıyafetlerimi aylar sonra tesadüfen dolabında görür öyle hatırlarım, nolucak böyle bu durumun adını bilen varmı kızlar yakında unutkanlık seviye atlar diyede korkuyorum bazen böyle olaylar yaşayınca :26: ne unutkanım bee diyorum,ama bu şimdilik sadece kıyafet konusunda böyle yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler