Benim gibi su içince midesi bulanan var mı?

decemBer

medeniyet bekarların omuzlarında yükselecek
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2007
5.774
4.338
uzun zamandır açıcam konuyu unutuyodum hep.

normal bildiğimiz sudan bahsediyorum. ayakta olayım oturuyor olayım içince midem bulanır hep kendimi bildim bileli. çok susasam, suyu kana kana içsem bile o mide bulantısı oluyor illa.
bu yüzden yazın bile o kadar az su içiyorum ki bilmiyorumkismile bu yüzden vücut direncim düşecek diye korkuyorum.

normal midir? başka yaşayan var mı bunu? CADIARZU

Benim annemde öyle su midesini bulandırır yarım bardak bile içemez. Çok çay içtiği için vücudu susuz kalmıyor. Sende mide rahatsızlığı var mı? annemde ülser var bundan mıdır bilmiyorum

bildiğim kadarıyla yok. öyle büyük bi şikayet yaşamadım yani. belki de doktora sorsam iyi olcak :uhm:
cevabın için tşkler polyanna bacım

Canım malesef bende sırf bu nedenle suyu çok az içerimbilmiyorumkismile
O yüzden çok çay ve kola tüketiyorum.Çok zararlı ama napim

siz de mi nedenini bilmiyosunuz bunun baby dilay?

Bende bir bardak suyu içemem çok susuz kalmadığım sürece. Yine de günde 2 litre kadar su içiyorum. Bunun çaresini şöyle buldum. İş yerinde sürekli yanımda bir bardak suyum bulunuyor. Arada aklıma geldikçe bir iki yudum içiyorum. Bu şekilde günün sonuna kadar 2 litreyi tamamlamış oluyorum. Bir süre sonra alışkanlık oluyor su içmek.

benimde aynen. midem bulanıyo içince bi garip oluyorum. çok su içenlere hep hayran kalmışımdır.

aynı cümleleri bir arkadaşım da söylerdi. su içemiyordu. halada içemiyor. ama artık bunun yanında et ürünlerini de yiyemiyor. bakliyatta yiyemiyor. kilosu 49 boyu 160 falan ama devamlı bir mide problemi var. bunula ilgili doktora gitti bişey bulunamıyor. bir ara çölyakmıyım acaba diyordu. onun için test yaptıracaktı. inşallah değildir. uzattım ama bence su içememek sorun

Bende su içmeyi unutuyorum.Haftada bir ancak su içiyorum sanıyorum nasıll su içicem benya bunuda sor doktora december :-)

Evdeysen suyun içine elma dilimi atmayı deneyin, suyun tadı daha hoş olur ve içimi kolay olur a.s

Benimde öyle su içmekten nefret eder oldum....
Ama şimdi içmek zorundayım ve soğuk su içinde miydemi bulandırmııyor..

benimde suyla pek aram yoktur..yazın içerim kışında haftada bir oda yarım bardak boğazımdan zor geçer :bbo:

benimde aynen. midem bulanıyo içince bi garip oluyorum. çok su içenlere hep hayran kalmışımdır.

ayyyyy aynen yaaa... annem varya bıraksan suyla beslenir kadın. oruçtan çıkınca aç karnına 5 bardak su içerdi ben ona bakarken kusasım gelirdi. aç karnına içtiğimde afedersiniz çıkarıyorum ben bide :bbo:

aynı cümleleri bir arkadaşım da söylerdi. su içemiyordu. halada içemiyor. ama artık bunun yanında et ürünlerini de yiyemiyor. bakliyatta yiyemiyor. kilosu 49 boyu 160 falan ama devamlı bir mide problemi var. bunula ilgili doktora gitti bişey bulunamıyor. bir ara çölyakmıyım acaba diyordu. onun için test yaptıracaktı. inşallah değildir. uzattım ama bence su içememek sorun

evet sorun, çünkü vücut nemsiz kalıyo... ama arkadaşın çok zayıfmış ya inşallah hastalığı yoktur. ben gayet etinde budunda kalçasında bir bağğyanım yani o yüzden böle olması da tuhafıma gidiyo. su dışında herşey gidiyo bi su gitmiyo o boğazdan ne hikmetse.

Evdeysen suyun içine elma dilimi atmayı deneyin, suyun tadı daha hoş olur ve içimi kolay olur a.s

evde olduğum zamanlarda üşenmezsem deniyim iyi fikir tşkler :ecrin_bebek:

başka önerisi olan yokmu.......

ha bu arada bende demir eksikliği çıktı geçen tahlil yaptırdım, alakası varmıdır ki? siz de tahlil yaptırın bacılar sağlık ocaklarında bedava.

valla arkadaşlar normalde benimde su içince midem bulanıyo ama musluktan içince oluyo genelde bu .. Ama soğuk su içince böyle bi şikayetim olmuyo ben çözümü onda buldum :) eğer boğazlarınızla ilgili bi probleminiz yoksa bu yöntemi bi deneyin derim ...

Bir öneri de benden...Eline bi şişe su al,bu şiseyi yanından ayırma ve yudum yudum iç. Koca bi bardağı kafaya dikmek zor ama böyle olunca bulantı yapmaz. Zamanla içtiğin miktar kendiliğinden artar.

denedim ismiyok, annem de aynı öneriyle gelmişti. bulanıyo gene :/

X