Sivilceli Ciltler Benim gibi Roaccutane tedavisinden sonra tekrar sivilcesi çıkan arkadaşlar var mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bend ruacuttaneye başladım 3 ay düzensiz kullandım sonra bıraktım sonra tekrar başladım 6 ay düzensiz kullandım ilaca devam ederken biri ddiki karaciğer yetmezliği yapıyor bıraktım hemen arkadaşım dediki çıkan sivilcelerine akneliys sür sonra contaaktubex jel sür hap kullanma dedi, hala cildim çok kötü, doktorlar diyorki bebek gibi bir cilt için kanın temiz olması gerekiyormuş, sebze yemekleri yememiz gerekiyormuş kereviz enginar falan, ben hacamat yaptırarak kanımı temizlemek istiyorum araştırcam iyi bir haccam bulursam hacamat yaptırcam

malesef benimde cıkmaya başladı.2sene önce kullanmıştım.zaten izlerini tedavi ettiremedim ettircegim zamanda da cıkmaya başladılar ( 2.kullanımda yine dışarı fırlıyolar mı sivilcelr,dudaklar kızarıyor mu yıne ? :S

doktorum kesinlikle önermiyor.
roaaccutane yağları baskılıyor kullandıgın süre içersinde bırakınca tekrar yag seviyesi artıyor.
Bana dediği dogum kontrol hapı kullan o bile daha zararsız.
Ben 3 kere kullandım ilki 9 ay sonra 8 ay sonra 1 ay olmak üzere yinede geçmedi sivilcelerim
yağlanma nedeninizi araştırın kızlar.
hormon degerlerinize baktırın testesteron ve androtenedion .
bende bu iki değer çok yüksekti. bunlar yağlanmayı arttırıyorlarmış .

Ben de Roaccutane tedavisi gördüm muhteşem bir cilde sahip oldum ve yaklaşık 2 yıl sonra nüksetti. Bu durumda düşünmeniz gereken şey sizin sivilcelerinizin kaynağının farklı olduğudur. Benim sivilcelerim aslında PKO dan kaynaklanıyormuş ve ben yanlış yönlendirme sonucu roaccutane tedavisi gördüm, pişmanmıyım; asla! Çünkü tedavi sonrası sivilcelerim çıksa da asla eskisi kadar iğrenç olmadı.

İlk olarak söylemek istediğim, roaccutanın bir A vitamini türevi olduğu ve yazılan bir çok şeyi hak etmediğidir. A vitamini yağda çözünen bir vitamindir ve vücutta depo edilebilen 4 vitaminden biridir. Bu özelliğinden dolayı her şeyin azı gibi fazlasının da zarar olduğu mantığıyla açıklayarak vücuda fazla alındığında bazı komplikasyonlar görülmesinin normal olduğunu söyleyebilirim. Ancak bu tedavi için gereklidir ve A vitamini yüksek antioksidan özelliğinden dolayı sizi fazlasıyla güzelleştirecektir. Hatta kaybetmemek için debelendiğiniz kolajen miktarını artıracak bu yüzden cildiniz gerilecek dudaklarınız patlayacaktır. belki bu depoladığınız A vitamini sizi yıllarca diri tutacak hatta yaşlanmanızı geciktirecektir. Bütün bunlar karaciğer ve böbrek fonksiyonları düzgün çalışan bireyler için geçerli. sağlıksızsanız da zaten doktorunuz sizi bu ilacı kullanmaya yönlendirmez. Burada neyin yanlış neyin doğru olduğunu tartışmam, ancak bilmenizi isterim ki doğum kontrol hapları da en az roaccutane kadar zararlıdır. Genetik olarak meyilli olan insanlarda (ki bu oran %25 dir) kan pıhtılaşması yapmaktadır. İşte ben tam bu nedenle PKO tedavisi için kullandığım doğum kontrol hapları nedeniyle beyin kanaması riski geçirdim. Eğer PKO dan değil de tamamen A vitaminini vucudumun yüksek oranda elimine etmesinden kaynaklı sivilcelerimin oluştuğundan emin olsam bugün tekrar roaccutane'a düşünmeden başlarım. Kendime dikkat ederim, tahlillerimi yaptırırım, bol su içerim, gençleşirim, güzelleşirim. Bu yüzden lütfen önyargılarınızdan ve halk arasındaki duyumlardan sıyrılın, eğer genetik test yaptırmamışsanız gelişigüzel doğum kontrol hapı kullanıp canınızı tehlikeye atmayın. Her bireyin bünyesi farklıdır ve neyin masum neyin zararlı olduğuna bünyeniz daha iyi karar verir. Herkese porselen gibi bir cilt ve en önemlisi sağlık diliyorum.

canım valla bacılarım ben bu ROACCUTANE ı 7 yıl kadar önce kullandım ki 16-17 yaşındaydım ve tedavide 1.5 yılın ADI VAR kesin çözüm demişti benim dr um ancak yine çıktı dediğim gb regl dönemimdeyim geçer mi diyorsun yani

Kızlar cildinde fazla kusma olmadan biten yok mu ya bu kusma herkeste olmuyo çünkü ?

şu an ne durumdasınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…