Benim 6 aylık tedavim bitti 4. günü 4 tane çıban gibi sivilce çıktı.Moral sıfır tabi kesin çözüm denildiğinden böylesine sorun yaratan bir ilacı kullandım birçok zararı oldu ki bazıları kalıcı yüzümün aşırı incelmesi dolgunluğunu kaybetmesi gbi göğüslerimde sönük sönük oldu.onun üzerine doktora gittim sitemle o da bana neutrigina nın yağlı akneye meyilli ciltler için olan yüz yıkama jelini verdi.sabah ve akşam kullanıyorum mükemmel kurutuyor benimki gibi yağlı bir cildi bile çooook memnunum yani kızlar
Merhabalar. Yaklaşık 1.5 yıl önce 6 aylık roaccutane tedavisi gördüm. Tedavi bittikten sonra yüzümde 1 tane bile sivilce kalmamıştı. Sadece önceden kalan kırmızı lekeler duruyordu. Çukurluklarım tek tük zaten. İzlerin yarısını Tca peelingle yokkettim. Ama benim sorunum tedavim bittikten 5 ay sonra sivilcelerimin tekrar çıkması. Eskisi gibi büyük değil ama yine rahatsız edici. Tekrar roaccutane kullanmak istemiyorum. Benimle aynı durumda olan arkadaşlar var mı? Varsa sivilcelerinden tekrar nasıl kurtuldular?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?