Benim gibi olan var mı?

rdlpstck

Baş.:69.7 güncel:67.9 Hedef:60
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
3.558
793
selam kızlar
belki benim gibi olanlar vardır diye sormak istedim

benim sıcakta gözüm kararıyor bazen bayılacak gibi oluyorum ya da bayılıyorum
özellikle yazın güneşte gözlerim çok kararıyor
aksine sıcağı da çok seven biriyim
duşta sıcak su başıma değdikçe kötü oluyorum
sıcak olmadığı zamanlar da normalim bir şeyim yok
sizce neden oluyordur?
tansiyonla alakası olabilir mi?

daha dun aksam dustayken dedıklerını yasadım..normelde de banyo esnasında soguk dusu yada ılılk falan sevmem ıcımın ısındıgını hıssetmek ısterım.. suyu kafama dökünce ınanılmaz bır basınc hıssettım basımda ve gozlerım karardı..bunu daha evvel de defalarca kere yasadım..

bunun cevabı olarak ta sunu dusunuyorum:sıcak hava ya da sıcak su vucuttakı kan basıncını (tansıyonu)dırekt yukseltır.. sıcak su daha etkılıdır..bunun etkısını hıssedıyoruz halıyle..yanı bır sorunun yok.. :KK3:

tansiyonun düşük olabilir arkadaşım çünkü düşük tansiyon göz kararması baygınlık fenalaşma hissi veriyor diye biliyorum ama sen yine de bi doktora görün istersen inşallah önemli bir şey değildir

Son düzenleme:
tansiyondur aynı problem bendede oluyor aniden yorgunluk halsizlik hissi gelip bayılacakmışım gibi oluyorum 2-3 seferde bayıldım bende tansiyonla kanşekerim aynı anda düşüyormuş zaten böyle birşey olacağı zaman eskiden canım çok tatlı birşey isterdi okadar tatlı yememe ailem kızardı yiyince daha iyi olduğumu söyleyince ailede şeker hastalığı çok acaba olabilirmi diye düşündüler ama açlık şekeri olmak üzere baktırdık yok sadece kansızlık var ondan kaynaklanıyor olabilir dendi şimdi ise tatlı yiyemiyorum midem bulanıyor yerken şimdi tuzluya kaçıyorum sendede bu tip birşey olabilir yada alerji olabilir bende alerjide çıktı alerji doktorumda bundan da kaynaklanabileceğini söyledi ben sokağa çıkmak istemezdim korkardım bayılacam diye çünkü ikikere bayıldım bitanesinde kadının biri yardımcı oldu da bana bişeymi içiyorsun gibi soru sordu uyuşturucu gibi birşey okadar sinirlendimki o soruya hala aklımdan çıkaramıyorum sanki bayılanlar birşey içipte bayılıyor şimdi öyle birşey kalmadı gerçi şu an havalar sıcak değil ama az çok yinede anlayabiliyorum kendimdem dr gitmeni tavsiye ederim

Son düzenleme:
ben de sıcakta bayılacak düşecek gibi oluyorum...arada gözümün önünde dalgalanmalar oluyo 2 dakkaya falan geçiyo...tansiyon var bizim ailede...belki de ondan

X