- 30 Kasım 2019
- 12.083
- 38.583
- 598
Valla senden ne olmuş az çok belli.Ya sen senin doğurduğundan ne olur anasına bak rezil karı seni
Allah yardımcısı olsun sabinin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla senden ne olmuş az çok belli.Ya sen senin doğurduğundan ne olur anasına bak rezil karı seni
Keşke biraz da okuma yetiniz olsa aynı şeyden bahsettiğimizi anlayacaksınız da o kapasite yok ben ne diyorum acaba? Aynı dili konuşuyoruzBurda tahammul edemediginiz her yorumu cocugunuz sizin icin yapacak maalesef. Neden beni dogurdun, neden bu adamdan cocuk yaptin ya da babam nerede, herkes babasiyla ben neden degilim vs vs.
Yedi yıldır olmuyordu dediğin 16 yaşındayken de hamile kalma ihtimaline rağmen korunmamissin, ayrılıp barisinca da korunmamissin.Bile bile olmadı işte olmuyordu 7 yıl sonra kim der ki gebe kalacağım bi anda oldu ben de nasılsa olmuyor diyordum nerden bilebilirim. Olsa zaten korunmazmıydım. Ben istemiyordum ki böyle birinden çocuk yapayım. Babam önceden kötü biriydi ama yaş geçti pişmanlıklar derken şuan öyle değil daha ılımlı düşünceli.
Agzini topla turban kasarligi nedirTürban kaşarlığı yapma burda defol
Valla anasının babasının durumuna bakarsak bu sorular oldukça masum kalır bence.Burda tahammul edemediginiz her yorumu cocugunuz sizin icin yapacak maalesef. Neden beni dogurdun, neden bu adamdan cocuk yaptin ya da babam nerede, herkes babasiyla ben neden degilim vs vs.
İnsan olmayı öğreneceksiniz önce her konuya atlamamanız gerektiğini öğreneceksiniz. Aptal ben ne diyorum senin gibi iki üç mal var siz ne diyorsunuz? Herkes ayrı kafada burada her konu açana böyle atlıyormusunuz siz bilginiz yok aklınız yok ne yapsam da yorum yapsamAgzini topla turban kasarligi nedir
Keşke biraz da okuma yetiniz olsa aynı şeyden bahsettiğimizi anlayacaksınız da o kapasite yok ben ne diyorum acaba? Aynı dili konuşuyoruz
Nenem sen hala buradamısın?Valla anasının babasının durumuna bakarsak bu sorular oldukça masum kalır bence.![]()
Milletin cillop gibi hayatını yaşadığı yaşta kendini rezil rüsva etmiş kız sen hala buralarda mısın?Nenem sen hala buradamısın?
Biz bilgili oldugumuz icin 7 sene imam nikahli biriyle beraber olmuyoruz hapis yatan adami bekleyip para yedirip ustune birde cocuk yapmiyoruz. Kendi aklinizi kendinize kullanin burda hakaret kufur beddua etmeyin. Madem yorum istemiyordunuz acmasaydiniz konuyu. Kimin aptal kimin akilli oldugu yasadigimiz hayatlardan belli.İnsan olmayı öğreneceksiniz önce her konuya atlamamanız gerektiğini öğreneceksiniz. Aptal ben ne diyorum senin gibi iki üç mal var siz ne diyorsunuz? Herkes ayrı kafada burada her konu açana böyle atlıyormusunuz siz bilginiz yok aklınız yok ne yapsam da yorum yapsam
Valla anasının babasının durumuna bakarsak bu sorular oldukça masum kalır bence.![]()
Kim bilir bakarsın bundan sonra yaşarım kına yakarsın sen de evde oturup? Olmaz mı?Milletin cillop gibi hayatını yaşadığı yaşta kendini rezil rüsva etmiş kız sen hala buralarda mısın?![]()
Seni çağırırım cevap verirsin olmaz mı? Gerizekalı seniO cocukta sorgulayacak. O zaman tepkisi ne olacak acaba. Yazik ne diyeyim
Seni çağırırım cevap verirsin olmaz mı? Gerizekalı seni
Ben yorum istiyorum fakat sizin gibi aklı kendine yetmeyen iki üç gerizekalıdan istemiyorum çok aklınız varsa hayatınıza yön verin burada işiniz yokBiz bilgili oldugumuz icin 7 sene imam nikahli biriyle beraber olmuyoruz hapis yatan adami bekleyip para yedirip ustune birde cocuk yapmiyoruz. Kendi aklinizi kendinize kullanin burda hakaret kufur beddua etmeyin. Madem yorum istemiyordunuz acmasaydiniz konuyu. Kimin aptal kimin akilli oldugu yasadigimiz hayatlardan belli.
Acıyorum ben sana.Kim bilir bakarsın bundan sonra yaşarım kına yakarsın sen de evde oturup? Olmaz mı?
Evet en başta dediğiniz gibi oldu yaşımı bekledik sonra kıymadık bugün yarın derken ayrıl barış falan hep kaldı. Babam önceden bana çok kötülük yaptı bu yüzden zaten bu adamla 16 yaşımdan berri beraberim. Babam en başından berri istemiyor ve bu son konuşmamızda da hala değer vermesini bekliyorsun değişmeyecek çık gel diyor
Aklın kendine yettiğinden böyle muhteşem bir hayata sahipsin galiba.Ben yorum istiyorum fakat sizin gibi aklı kendine yetmeyen iki üç gerizekalıdan istemiyorum çok aklınız varsa hayatınıza yön verin burada işiniz yok