Benim gibi olan var mı yardııımmm

gkaplan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
35
4
28
Merhaba hanımlar evliyim ve benim adetlerim normalde düzensizdi. 9-10 ay önce doktora gittim adetlerim düzensiz diye doktor bana adet düzenleyici progestan ilacı verdi 4-5 ay kullandım düzenliydi tabi 34-35 günde bir oluyordum. Daha sonra ilacı bıraktım yine 4 ay falan düzenli olarak adet gördüm ilaçsız. Şimdi ise sat 6 aralık. Nerdeyse 1 seneye yakın adetim düzelmeye başlamıştı. Ama ne olduysa hala adet olmadım. Doktora gittim idrar kan testleri negatifti. Kist Yok temiz dedi ve adetini bekle deyip yine progestan vermişti. Ocak ayında adet olmayınca 18 ocak gibi bi daha test yaptım. Negatif daha sonra test yapmayı bıraktım. Bugün adetimin üstünden 64 gün geçti yani 2 aydır adet görmüyorum. Ama göğüslerim acayip şiş ve acıyor kasıklarımda ara ara sancı batma oluyordu şiddetli ve kaşıklarımdan bacaklarıma belime sırtıma ağrı giriyor. Oturup kalkarken gözlerim kararıyor. Artık test yapmayı bıraktım. Doktora gidicem ama gitmeden sizlere bir sormak istedim. Benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mı günlerdir kafam çok karışık yardımcı olabilecek birileri var mıdır

Bende adet düzensizliği olan biriyim 3 ay adet görmediğim dönemde hamile kalmışım ilk 45 gün testlerde çıkmadı sonra bende yine düzensizliği adetim diye onemsemedim bu sürede yolculuklar yaptım ilac kullandım ve maalesef bir gece düşük yaptım hamile olduğumu da ozaman öğrendim oyuzden ertelemeyin hemen doktora gidin kan testi yaptırın

Çok geçmiş olsun peki herhangi bi belirtin falan varmıydı? Acaba demedin mi hiç gebelik için?

Merhaba canım ben dr ağustos ayında gittim ayni hep adet düzensizliğinden şikayetçiydim hiç bi sebep yokken sadece psikolojik olarak da gecikmeler yaşanıyor sesi benim ki onlardan mesela.uzun süre adet olmadığın İçin de psikolojik olarak hamilelik belirtileri yaşıyor olabilirsin bence sen yinede dr a git. Varsa vardır. Yoksa da sorunun çözümü İçin bişeyler yapılır. İhmal etme güzel haberler ver inşallah

İnşallah canım hakkımızda hayırlısı çok istiyorum herhangi bi sorunum da yok eşiminde öyle rabbim vereceği zamanı biliyordur umarım çok bekletmez ve inşallah güzel haberler alırım

Duzensizlige ragmen hamile kalan cok kadin var.
Doktora gitmenizde fayda var.
Varsa da yoksa da ogrenmis olup ona gore bir yol cizersiniz.

Benim de 10 ocak sat idi. Fakat 28 Ocak'tan beri göğüslerim inanılmaz şiş ve hassas minik damarlar belli olmaya başladı şiştiği için de. Geçtiğimiz hafta da sağ kaşığımda ara ara batmalar oldu sandalyeden kalkınca yatarken ayaklarımı uzatırken falan normalde düzenli gelirse bugun yarın adet olmam lazım. Ben bu belirtilerden kaşık ağrısı geçti göğüslerim devam bu kez adet olcakmışım gibi hissediyorum wc ye gidiyorum dünden beri.bir de ne hikmetse bi üşüyor bi terliyorum bunlar acaba hamilelik belirtisi mi ? Var mı böyle yaşayan

Kızlar bilet sorucam ara ara göğsüm karıncalanıyor gibi oluyor yada iğne batıyor gibi oluyor. Çok mu dinliyorum kendimi yoksa bu kez farklımı bilmiyorum adet belirtisi gibi olurda hamilelik olur mu acabaa.. adet günüm yarın ama ara ara aynı adet sancısı gibi bi geliyo ağrı 5 dk sonra adet olcam sanki diyorum bişey Yok

Hala adet olmadım bugun günüm dü test yapsam mı acaba kızlar yaaa ??

Sonuç nedir? Bende e adet düzensizliği vardı 6 ayda 1 olurdum. Sonra düzene girdi 35 gunde 1 olmaya basladim o donem hamile kaldım. Şimdi 40 gunde 1 oluyorum 2.hamileligi istiyorum hayırlısı:)

Sonuç nedir? Bende e adet düzensizliği vardı 6 ayda 1 olurdum. Sonra düzene girdi 35 gunde 1 olmaya basladim o donem hamile kaldım. Şimdi 40 gunde 1 oluyorum 2.hamileligi istiyorum hayırlısı:)
Allah her isteyene versin inşallah canım. Bugun alıcam test i yarın yapıcam. Ara ara adet olcakmışım gibi o sancı giriyor korkuyorum adet oluvercem diye :) bakalım nolcak çok da hasta oldum boğazlarım şişti halsizlik falan Yan bişey varsa diye hapta içmiyorum öğrensem çaresine bakıcam en azındann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…