İnşallah canım hakkımızda hayırlısı çok istiyorum herhangi bi sorunum da yok eşiminde öyle rabbim vereceği zamanı biliyordur umarım çok bekletmez ve inşallah güzel haberler alırımMerhaba canım ben dr ağustos ayında gittim ayni hep adet düzensizliğinden şikayetçiydim hiç bi sebep yokken sadece psikolojik olarak da gecikmeler yaşanıyor sesi benim ki onlardan mesela.uzun süre adet olmadığın İçin de psikolojik olarak hamilelik belirtileri yaşıyor olabilirsin bence sen yinede dr a git. Varsa vardır. Yoksa da sorunun çözümü İçin bişeyler yapılır. İhmal etme güzel haberler ver inşallah
En kısa zamanda gidicem hayırlı haberler alırım inşallah teşekkürlerDuzensizlige ragmen hamile kalan cok kadin var.
Doktora gitmenizde fayda var.
Varsa da yoksa da ogrenmis olup ona gore bir yol cizersiniz.
Sağol teşekkürler aslında zaman zaman dedim ama testler negatif diye umursamadimÇok geçmiş olsun peki herhangi bi belirtin falan varmıydı? Acaba demedin mi hiç gebelik için?
Benim de 10 ocak sat idi. Fakat 28 Ocak'tan beri göğüslerim inanılmaz şiş ve hassas minik damarlar belli olmaya başladı şiştiği için de. Geçtiğimiz hafta da sağ kaşığımda ara ara batmalar oldu sandalyeden kalkınca yatarken ayaklarımı uzatırken falan normalde düzenli gelirse bugun yarın adet olmam lazım. Ben bu belirtilerden kaşık ağrısı geçti göğüslerim devam bu kez adet olcakmışım gibi hissediyorum wc ye gidiyorum dünden beri.bir de ne hikmetse bi üşüyor bi terliyorum bunlar acaba hamilelik belirtisi mi ? Var mı böyle yaşayan
Bugun test alıcam inşallah yarın ilk idrarla yapayım diyorum inşallah sonuç pozitiftir Allah aratmasın kızlar yaa. Size de sağ salim kucağınıza almak nasip etsinnnHatta yarın sabah ilk idrarınla dene bakalım. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın
Allah her isteyene versin inşallah canım. Bugun alıcam test i yarın yapıcam. Ara ara adet olcakmışım gibi o sancı giriyor korkuyorum adet oluvercem diye :) bakalım nolcak çok da hasta oldum boğazlarım şişti halsizlik falan Yan bişey varsa diye hapta içmiyorum öğrensem çaresine bakıcam en azındannSonuç nedir? Bende e adet düzensizliği vardı 6 ayda 1 olurdum. Sonra düzene girdi 35 gunde 1 olmaya basladim o donem hamile kaldım. Şimdi 40 gunde 1 oluyorum 2.hamileligi istiyorum hayırlısı:)
Çalışıyorum çıkamadım en gideme kadar eczane kapancak belki alamıcam bileAynen ilaç içme ne olur ne olmaz