merhabalar arkadaşlar pko hastasıyım tüp bebek tedavisindeyim bu üçüncü denemem birincisinde yumurta toplamaya kadar gittik 3 yumurta toplandı üçüde boş çıktı , ikincisinde üç yumurta çıktı biri boş çıktı biri döllendi biri döllenmedi 4 hücreli kaliteli embriyoyla hamile kalmıştım fakat kalp atışı olmadığı için alındı, 2 yıl arayla yeniden tedaviye başladım bu arada bu tedaviler hep devlet hastanesinde oldu , şu anki tedavim uzun protokolle başladı yani koldan decapeptyle başladım sonra göbekten gonal f le devam ettik yalnız yumurtalıklarım tedaviye aşırı cevap verdi e2 6.000 lere çıktı gonal f i kestiler sonra yumurtalarım gonal d siz çok yavaş büyümeye devam etti bu arada bugün hormonum 3000 lere düştü yumurtalarım da en büyüğü 17 olmak üzere 15 14 13 lerdeydi doktor bana bıraktı devam edelimmi diye bende evet dedim bu gece çatlama iğnesini vurulacağım ve pazartesi toplanacak ama dr yumurta çıkmaz gib konuştu yani kaliteli yumurta çıkmaz diye konuştu... benim sizlere sorum şu benim gibi olan varmı ve yumurta çıkma ihtimali avr mı? bunu soruyorum çünki bi nebzede olsa güzel mucizevi hikayeler dinleyip içim rahatlasın istiyorum.. teşekkür ederim hepinize