Merhaba öncelikle Allah şifa versin yokmu bu hastalıktan demişsiniz Annem var cnmgeçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler..
merhabalar kızlar ben kronik pankreatit hastayım yıllardır ne çektim türkiyede sayılı bulunan bi hastalık çünkü daha çok gencim ve sebebi ne bilinemiyor.. 1 ayda 13 kilo verdirtti. Hep hastanelerde yatıyorum en son ki yatışımda 34 şişe serum yedim hastayken bırakın yemek yemeyi , su bile içmem yasak oluyor
Hep Türkiyenin en ünlü proflarına gittim çözüm gene yok..
her türlü yiyecek yasak yumurta bile.. hoş onu da pek takan yok ben aralarda yiyorum
diyeceğim şu ki benim gibi kronik rahatsızlığı olan var mı? En iyi birbirimizin halinden böyle anlarız çünkü.. Psikolojim çok bozulmuştu bi aralar şuan toparladım..Allah düşmanıma vermesin böyle hastalıkları umarım benim gibi olan varsa şifa bulur..
Merhabalar bende bir yıldır otoimmün pankreatit hastasıyım artık kronikleştiği için hastaneye yatırmıyorlar kreon kortizon kullanıyorum hastalığın ilerlemesinden endişeliyim sizde süreç nasıl ilerliyor bir tedavi yöntemi bulabildiniz mi allah hepimize şifa versin inşallahmerhabalar kızlar ben kronik pankreatit hastayım yıllardır ne çektim türkiyede sayılı bulunan bi hastalık çünkü daha çok gencim ve sebebi ne bilinemiyor.. 1 ayda 13 kilo verdirtti. Hep hastanelerde yatıyorum en son ki yatışımda 34 şişe serum yedim hastayken bırakın yemek yemeyi , su bile içmem yasak oluyor
her türlü yiyecek yasak yumurta bile.. hoş onu da pek takan yok ben aralarda yiyorum
diyeceğim şu ki benim gibi kronik rahatsızlığı olan var mı? En iyi birbirimizin halinden böyle anlarız çünkü.. Psikolojim çok bozulmuştu bi aralar şuan toparladım..Allah düşmanıma vermesin böyle hastalıkları umarım benim gibi olan varsa şifa bulur..
Merhaba aynı rahatsızlık bende yaşıyorum mide bulantısı iştahsızlık kilo kaybı dört aydır pankreatik ile ilgili sıkıntı çekiyorum safrada çamur iltihap pankreasta başında ödem dedi doktor pankreatik dedi sürekli halsizlik yatıyorum yemek yiyemiyorum bulantı iştahsızlık hat safhada sekiz kg verdim siz nasıl oldunuz bana bilgi verirmisiniz nasılsiniz nasıl tedavi uygulandı sizemerhabalar kızlar ben kronik pankreatit hastayım yıllardır ne çektim türkiyede sayılı bulunan bi hastalık çünkü daha çok gencim ve sebebi ne bilinemiyor.. 1 ayda 13 kilo verdirtti. Hep hastanelerde yatıyorum en son ki yatışımda 34 şişe serum yedim hastayken bırakın yemek yemeyi , su bile içmem yasak oluyor
Bende dört aydır pankreatik hastasıyım kilo kaybı iştahsızlık yemek yiyemiyorum bulantı halsizlik bakıma muhtaç kaldım hep yatıyorum kolum kanadim kalkmiyor dört aydır antibiyotik kullanıyorum enerjim bitti artık psikolojim çöktü siz atlattinizmi tedavi süreciniz nasıl geçti cevaplarsanız memnun olurum geçmiş olsunteşekkür ederim iyiyim çok şükür Rabbim sana da şifa versin
çocukluğu hastalıkla geçmiş biri olarak tavsiyem hiç takmadan kendini hasta olarak görmeden hayatını yaşamak, hasta psikolojisine girip ah vah etmektense sağlıklı bir birey gibi yaşayarak hayatın içinde olmak daha "normal" hissettiyor
bu konuda desteğe ihtiyacı olan varsa özelden yazabilir
Merhabalar..Üzerinden zaman geçmiş ama benim de laktoz intoleransım var alerji farklı bisey mi bilmiyorum.29 yaşındayım ve bu yasta ortaya çıktı.Bu geçici bi durum mu acaba.Yoksa çölyak da buna eşlik edecek mi ilerde çünkü çölyak belirtilerim de başladı.
- As hastaligi
- Migren
- Çölyak
- Laktoz alerjisi
- Polen alerjisi var. Hepimize geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?