- 22 Mayıs 2014
- 2.585
- 1.738
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kurtarsak kar diye bakmak lazım, mesela kola, vucudumuza faydası var mı yok, eğlecesi var mı o da pek yok, tamamen reklam şaheseri gereksiz bir ürün ama gel gör ki vazgeçemiyoruz işte
bence şarap yerini tutabilir bi bardak şarap bi bardak koladan daha zararsızdır benceYok yaa öyle deme. Kola, özellikle çok tüketilirse, dişlere, mideye, bünyeye zarar... Ama hiçbir içecek onun yerini tutmaz. Çok başarılı bir ürün bence. Her şeyin yanında içilebiliyor.
bu düşünceni Mune ye özel mesajla bildirirsen ya da sitede istekleriniz bölümüne konu açarsan değerlendirirler belki ama burada modlar görmeyebilirSitede katkı maddeleri konusuna çok fazla değinilmemiş.Oysa üzerine en fazla konuşulması gereken konulardan biri budur.Bir arkadaş gıda katkı maddeleri üzerine bir başlık açmış.İki konu birleştirilip sağlık ve beslenme başlığı altında sabit konu olarak tutulamaz mı?Katkı maddelerini daha ayrıntılı tanımak,deneyim ve paylaşımlarımızı arttırmak bu konuya daha fazla dikkat çekmek için.Özellikle bu site çoğunluğu kadınlardan ve annelerden oluşan bir site ve birçoklarımız bu konularda yeterince bilgi sahibi değiliz.Mesela diyet kolada kullanılan aspartamın ölümle bile sonuçlandığını bir makaleden şanseseri öğrendim.Ayrıca hazır gıdalardan uzak dururken doğal beslenme,altarnetif tüketim de aynı başlıkta tartışılır.Sağlıklı beslenme bölümünde çoğunlukla diyet konuşulması aslında sağlığımızla ne kadar yüzeysel ilgilendiğimizi,sorunun kökenine inemediğimizi göstermez mi?Ben buradaki başlığa katkı maddeleri yazıp arama yaparak ulaşabildim.Oysa bu konu beslenme bölümünde diyet gibi gözümüzün önünde olmalı bence.