Cocuklugum hastanelerde gecti benim de. Hastaneye gidip halime sukredip donerdim. Bu konu da sukur sebebimiz olmustur saniyorum. Ben de guatr hastasiyim, omrumun sonuna kadar ilac kullanmam gerekiyor. Ama dedim ya bu sayfayi okuyunca sukrettim yine. Hepinize cok gecmis olsun arkadaslar. Umarim yarindan itibaren saglikli, huzurlu gunlere uyaniriz.
Tesekkur ederim canim. :)evet ben de hastanelerde yattıkça şükretmeyi öğrendim biz yürüyebiliyoruz konuşabiliyoruz ama ihtiyaçlarını karşılayamanlar bile var bu Dünyada.. canım umarım sen de şifanı bulursun
iyi dileklerin için de çok teşekkürler
Rabbim sizlere Şafi ismiyle şifa versin.dayanma gucu versin.agri sızı gostermesin.
Sabrederseniz cennette guzelliklere kavusanlar sizlersiniz.omur dedigin nedir.ister saglikli ister hasta.herkes icin goz acip kapayincaya kadar.hastalik zor bilirim.rabbim hasta yataginda aci icinde kivrananlara yardim etsin.cann.....cok zor yaa.....
allah razı olsun canım benim ne güzel dedin sen öyle..
iyi dileklerin için çok teşekkürler
allah hiçbirimize ağrıdan kıvranma gibi zorluk göstermesin..
tekrardan sağolasın..
evet çok zorallaha şükür onun kronik değilmiş ve sebebi biliniyormuş benim ağrılarımı ne tetikliyor bilemedi kardeşiniz çok şanslı . Allah kardeşine de şifa versin canım
Sen de sag ol,saglikli ol insallah.hasta ya da bi care insan gormeye dayanamiyorum ben.psikolojim yerle bir oluyor.
Annem cok hastaliklar atlatti.ciddi ameliyatlar oldu.hep yanindaydim.2 kanser,1 bobrek(teki gitti),mesane,katarkt.belinden platin.aklima gelmedi baska var miydi?
Onun her cilesini bizzat yasadim.cok sukur Allahima ki onu bize bagisladi.bugun yine birlikteydik.yavrumu ayaginda sallayip uyuttu bir de,
saol canım.Allah sanada şifa versin inş.moralini yüksek tut.dikkat et yağlı şeyler yememeye çalış.asitli içecekleri sakın içme canım
ah canım annen ne hastalıklar atlatmış allah annene sana ve kızına sağlıklı ömür versin ..
profilindeki kızın mı? Maşallah.. nazar değmesin
Bir tane olsa yine iyi canım ya defolu mal gibi hissediyorum kendimi. Sedef hastasıyım, tedavisi yok, diyet yapmam gerekiyor kırmızı et yasak. Akdeniz anemisi hastasıyım, yine tedavisi yok ve onun için de kırmızı et yemeliyim. Ne yapayım ben şimdi? Yiyeyim mi yemeyeyim mi karar veremiyorum.
Kronik zatürrem var. Kış demek ölüm demek benim için. Onlarca penisilin iğnesi yemeden kendime gelemiyorum. Omurlarımdan biri eksik doğuştan. Fıtığa sebep oluyor. Burnumda kemik var nefes alamıyorum. Ameliyat olmam lazım. Safra kesemde taş var. Onun için de ameliyat lazım. Daha saysam sayarım da durayım artık. Herkesin derdi farklı işte, şükretmek lazım.
Sedef bende de var sedefde kırmızı et yasakmı ki:)Saçlı deride bende zaman zaman alevleniyor,zaman zaman yatışıyor
Kırmızı et ve domates tetikliyor canım. Saçlı derideyse sadece mesele yok. Ketoral ve m-furo losyon iyi gelir. Benim vücudumun %70'ini kaplamıştı bir dönem. Şimdi daha iyi.
Geçmiş olsun:)%70 çok bir alan.Bnyoda falan nasıl yaptın.Liflenmek vs zor iş sedefli bölgelere
Neler çektim anlatılmaz yani. Şampuanım saç kremim duş jelim tamamen bitkiseldi, liflenmiyordum elimle köpürtüyordum sadece. Parfüm, deodorant yok, makyaj bile yapmadım aylarca. Yüzümde bile vardı. Bitkisel bir tedaviyle tamamen geçirdim. 4 sene hiç çıkmadı. Şimdi yine başladı dizlerde ve dirseklerde. Kurtuluş yok sanırım.
Merhaba.bende pankreatit olabilirim.belirtileri var ancak teşhis konulamıyor.Size kronik pankreatit teşhisi hangi tetkiklerle konuldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?