Saç Rengi ve Saç Boyama benim gibi,kendine saş rengi bulamayanların alanı

gxuxbxuxxsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2008
409
1
96
Yozgat
aylardır kendime değişim yaratacak bir saç rengi bulamadım.tuuruncuları inceledim.bakırları inceledim.karamel vs vs ama bir türlü bişey yapamadım.en son palette bronz kahve yaptım.farkedilir bi değişiklik yok .yıllardır kızıl kullandım artık kızıl istemiyorum.lmaz:benim gibi saç renginden muzdarip olanlar gelin dertleşelim ve birbirimize tavsiyelerde bulunalım ne dersiniz.alkisalkisalkis

canım benımde istediğim bir renk var yenı kesfettım böyle bakınca ne var bunda kahve dıyo ınsan ama ben bı turlu tutturamadım
istediğim renk bu

siyahı sanırım bnm rengin 2 senedir deiştirmeye calışıorum ama henuz bu bnm rengişn dediğim bi renk cıkmadı
koyu kahve denicem olmadı basarım siyahı ohh rahat

en son yaptığım ama çok belli değil.benim istediğim daha hoş ve değişik bir renk ne olduğuna bende karar veremedim.

bend eaynı durumdayım bı bakır yapim dıyom,ert gun oluyo sarı yapım dıyom soraa yok dıom bu sacım gusel aslında ellemeyım hergun karar degısıo ama tamam depresyondan benmkı sıkıntı yane sıkıldım kendımden degısıklık sart ben bal köpüğüne boyadım palette cok gsel renk tavsıye edrım ama dipler braz koyu kaldı benm daha önce cıv cıv gıbıydım gebe kalınca dıpler cıktı tabe ucalr bal köpük dipler koyu oldu..offffffffffffffff kazıtcam ben tamam karar verdim:lepi:

ay aynıyız canım ya.kararsız kazım oldum resmen.köklü bir değişiklik istiyorum ama renge karar veremiyorum.iki tel saçımla ortada kaldım anlayacağın.bende aynen sıkıldım kendimden.şuan ücretsiz izindeyim evdeyim iki çocuk var.kendimi birden yaşlandım hissettim.

mesela bu renk çok hoş

2-3 hafta önce bu renkti saçım kızıldı üstüne açıcı yaptım açıcının üstüne paletteydi sanırsam kahve köpüğü yaptım ama evde bi oya vardı içine ondanda sıkmıştık ne renk olduğunu htrlamıyorm çok güzel olmştu rengi ama sıkıldım yine kızıl yaptım sonra kızıldan sıkıldm üstüne kumral vurdum olmadı turunculu bişi oldu iğrençti ama koyu kumral aldm şimdide acaip bi renk =) gerçi 12 yaşmdan beri dvmlı boyuyorm saçımı şimdi 19 yşndayım kaynaklar rofleler fln derken artık kafmda sağlam saç kalmadı geçens ene minicik kestirmiştm bu sene omuzumda ve yine yanık :sinifsinif: allahtn çok gürler ama dökülmede başladı ama ben akıllanmadım rofle istiyoruum herkes en çok sana rofle gidio dio ama uçlarda çok yanıklar varr hatta bütn saçımda var yine ama yapsammı ki??

canım saçlarına bakım uygula.ben şampuanıma çamterebentin bademyağı susam yağı kattım onu kullanacam artık.acaba bende önce paletteyle açsam sonra kahve köpüğü yapsam nasıl olur.ilginç bişey çıkmaz dimi.

yook çıkmaz ve palettenin açıcısı saçı okadarda yıpratmıo sadece kahve köpüğüde çok hoş bi renk benm çok hoşuma gidio bende tavsiyeni dikkate alıcam ama yağları kullanmaya çekiniyorum herşeye alerjim var çnkü :S

canlarım dün yine saçımı boyadık önce koleston açıcıyla açtık sonrada koleston gizemli kahveye boyadık.sonucu ben pek beğenmedim yarın foto eklemeye çalışırım.kendime yakıştıramadım turuncu gibi bişey oldu kafam

aslında gizemli kahve güzeldir ama önceki saçınızda bronz ve kızıl olduğu için açma sonucu bakırlık kalmıştır.üzerine boyayınca öyle olmuştur.açmadan kalan bakırlıklar birkaç yıkama sonrasın da azalıyor daha güzel bir renk olur eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…