- 8 Kasım 2019
- 20.590
- 35.865
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #43.201
Agahabaha yaaPislikler ben ortaya cıkarıtırırımmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Agahabaha yaaPislikler ben ortaya cıkarıtırırımmmm
Mademm Beni kandırmasını biliyonuzzzAgahabaha yaa
Gunoo canımm yazıp daha 2 güne gelmezsinGünaydın kızlar
Yoo iyi geceler demeye geldim bak bide kutlayan emoji atmış püğğğGunoo canımm yazıp daha 2 güne gelmezsin
Hahahahah yalanmıı lafımı yutturmak icin geldin sen bence yada durumda dedikodular var diyeee kaçırırmısın aaaaa aa a a a a aaYoo iyi geceler demeye geldim bak bide kutlayan emoji atmış püğğğ
Aaa ne dedikodusu kız durumlara bakmıyorum ki arada çok nadir bakıp çıkıyorum. İkisi de değil bilemedin zilli dua gruplarına bakıp çıkıyorum bide buradan bildirim gelirse ona bakıyorum. Gerisini kafam kaldırmıyor coo kim kime ne yaparsa yapsın bitmiyor zaten kk nın dedikodusuHahahahah yalanmıı lafımı yutturmak icin geldin sen bence yada durumda dedikodular var diyeee kaçırırmısın aaaaa aa a a a a aa
VAllahii kuzuu şakaa ediyorum iste amaannn bende eskisi kadar sey degilimm geliyorum ama etiket olursaAaa ne dedikodusu kız durumlara bakmıyorum ki arada çok nadir bakıp çıkıyorum. İkisi de değil bilemedin zilli dua gruplarına bakıp çıkıyorum bide buradan bildirim gelirse ona bakıyorum. Gerisini kafam kaldırmıyor coo kim kime ne yaparsa yapsın bitmiyor zaten kk nın dedikodusu
Kafam kaldırmıyor ki coomm amann napim kim kime ne yaparsaVAllahii kuzuu şakaa ediyorum iste amaannn bende eskisi kadar sey degilimm geliyorum ama etiket olursa
Hiç vakit bulamıyorum ben müsaitken siz yoksunuz kurabiyemMinnosprenses Topik sahibi de yok zati piyasada
Hahaha dogruKafam kaldırmıyor ki coomm amann napim kim kime ne yaparsa
Kız bende vakit bulamıyorum girdikçe bi bakıp yazıp çıkıyorumHiç vakit bulamıyorum ben müsaitken siz yoksunuz kurabiyem
Minnoş çalışıyor biz evde bebe bakıyozzKız bende vakit bulamıyorum girdikçe bi bakıp yazıp çıkıyorum
Yeni girdim ben haftanın ilk günleri yoğun oluyorumKız bende vakit bulamıyorum girdikçe bi bakıp yazıp çıkıyorum
ikinicide geliyor artık seni hiç göremeyizMinnoş çalışıyor biz evde bebe bakıyozz
O hiç belli olmaaaazzzikinicide geliyor artık seni hiç göremeyiz
O hiç belli olmaaaazzz
Niçunnnnn tabi kızimin kıskançlıkları mücadele etmezsemmAhahaha elço düşünemiyorum seni