- 25 Ağustos 2019
- 60.840
- 112.956
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #42.981
Ooo sen iyi bilirsin o işlerriiiiYoo ne kocası o ne nasıl bir şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo sen iyi bilirsin o işlerriiiiYoo ne kocası o ne nasıl bir şey
Yap onu besamel soslu fırın makarnaBende 2. Yi içiyom makarna yaotım fazla kaynatmışım hamyr olmuş. Acaba yenilirmi yenimi yapsam diye düşünüyorum içerken
Aaaa iyi dedim bak şimdi zamanımda az ama hemen atıyım durYap onu besamel soslu fırın makarna
Hemencecik olur oo gelince beklesin azcuk kocişinn üst kısmı kızarsın yeterr ooo bulduk yavvAaaa iyi dedim bak şimdi zamanımda az ama hemen atıyım dur
Attım bile fırında sağol aşko hiç aklıöa gelmemiştiHemencecik olur oo gelince beklesin azcuk kocişinn üst kısmı kızarsın yeterr ooo bulduk yavv
Kiz iyiki gördüm hee yorumunu naptınız oldumu yedinizzzmiAttım bile fırında sağol aşko hiç aklıöa gelmemişti
Hahahahaha kocaya vakit ayırmak lazmTabii kocisede epey zaman ayırıyorr kizzz artık napıyor bilmem
Ohoo yedik tabi yarısıda yarına kaldı artık ısıtır yarına da yerizKiz iyiki gördüm hee yorumunu naptınız oldumu yedinizzzmi
Oohhhh yoksa hamur gibi yenmiyo zor oluyo yemeğij keyfi daha ayrı bi başkaOhoo yedik tabi yarısıda yarına kaldı artık ısıtır yarına da yeriz
Bugüne öğrenecez mucizoooHahahahaha kocaya vakit ayırmak lazm
Sen nasılsın kaç aylık oldun oğlan mı geliyo bu kez bakim
Yaa hayırlı olsun ne hissediyonBugüne öğrenecez mucizooo
KızYaa hayırlı olsun ne hissediyon
Bence erkek
Bende erkek hissettimBence erkek
Afiyet olsun bende yeni içtim
Bende diyom bu kim dut senmisinYaa hayırlı olsun ne hissediyon
ErkekkkBence erkek
Aaaaa hayırlı olsun sağlıkla kavuşun çok mutlu oldum senin adına Bi kız Bi erkek Rabbim hayırlı evlat eylesinBende diyom bu kim dut senmisin
Oğlum oluyomuş dutcumm gözyaşım pıtt
Amiinn kuzum tek temennlimiz hayırlısı ile olsunErkekkk
Yaaaa çiçaaan çok g ü el kahven
Aaaaa hayırlı olsun sağlıkla kavuşun çok mutlu oldum senin adına Bi kız Bi erkek Rabbim hayırlı evlat eylesin