- 19 Kasım 2020
- 21.988
- 48.035
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #42.841
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim diyelim iyi olsun canım ya sürekli hastalanıyorum tam iyileştim derken yeniden başlıyorNasılsın
Cok geçmiş olsun Bende de durum aynı öksürük başladı bugün deİyiyim diyelim iyi olsun canım ya sürekli hastalanıyorum tam iyileştim derken yeniden başlıyor
Sen nasılsın
Yazı özledimCok geçmiş olsun Bende de durum aynı öksürük başladı bugün de
Burası hâlâ yazYazı özledim
Adanaya gelcem bu gidişle az kaldı kış bana hastalıktan başka bir şey getirmiyorBurası hâlâ yaz
Adanaya gelcem bu gidişle az kaldı kış bana hastalıktan başka bir şey getirmiyor
Geldim kurabiyem kısacık bir mola olduOyy perim gitmişşş üzümlü kekimmm Cookiie
Ooo hoş geldin Balımm okudum şimdi diğer topikte valla bazen kafası kaldırmıyor insanın kk yı. Uzaklaşmak istiyor bende üyelik iptali değilde çıkış yapıyorum ağzım yandı bir kereGeldim kurabiyem kısacık bir mola oldu
Aynen öyle kurabiyem ama ne onla ne onsuz olmuyorOoo hoş geldin Balımm okudum şimdi diğer topikte valla bazen kafası kaldırmıyor insanın kk yı. Uzaklaşmak istiyor bende üyelik iptali değilde çıkış yapıyorum ağzım yandı bir kere
Hoşgeldin canım bende antwpliyim demişmiydimmerhaba ve iyi geceler bu topiğe yeni geldim.
☺
Minnoş adanada canımHoşbulduk günaydın öylemi tesaduf aynı sehirdeniz.
Gel vefasız gel hayırsız çağırmazdım acil olmasa iyisindir inşallah uzun sürmesin bu sefer yokluğun ❤Ooo hoş geldin Balımm okudum şimdi diğer topikte valla bazen kafası kaldırmıyor insanın kk yı. Uzaklaşmak istiyor bende üyelik iptali değilde çıkış yapıyorum ağzım yandı bir kere
Anladım ☺Minnoş adanada canım