- 25 Ağustos 2019
- 60.901
- 113.154
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #42.821
Yaaa nazarın çiktı kuzum bosverrBir dünya iş yaptım. En son tam yemek yiyecekken koca borcamı düşürüp kırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa nazarın çiktı kuzum bosverrBir dünya iş yaptım. En son tam yemek yiyecekken koca borcamı düşürüp kırdım
Masayada hazırlamıştım salatayı falan. Tezgahada sütlac yapmıştım o vardı.Camlar heryere sacıldı. İnşallah onların içine gitmemştir. Gerci yedik salatayı bir güzelYaaa nazarın çiktı kuzum bosverr
Hahahahahah gelmemistir ozaman yoksa ağzınıza kıtır kıtır olurduMasayada hazırlamıştım salatayı falan. Tezgahada sütlac yapmıştım o vardı.Camlar heryere sacıldı. İnşallah onların içine gitmemştir. Gerci yedik salatayı bir güzel
Ahah dimi baya inceledim zaten telefonun feneriyle falanHahahahahah gelmemistir ozaman yoksa ağzınıza kıtır kıtır olurdu
Ozaman sıkıntı yokkAhah dimi baya inceledim zaten telefonun feneriyle falan
Anam içmez kiOhh sende ananda içseydin anacığınla karşılıklı oızz
Anammm kız geçmiş olsunMasayada hazırlamıştım salatayı falan. Tezgahada sütlac yapmıştım o vardı.Camlar heryere sacıldı. İnşallah onların içine gitmemştir. Gerci yedik salatayı bir güzel
Ah tüh onada içeceği birşey yapardınAnam içmez ki
Sağolasın kurabiyem. Baya bir süpürdüm mutfağı ama yine bugün terliksiz gezmiyoruz yarın birdaha süpürcezAnammm kız geçmiş olsun
Ya günler sonra bile parçaları çıkabiliyor mutfakta mı düştü. Dolapların altını falan iyice süpür kuzum uçta falan kalan olursa çıkıp batmasın ayağınızaSağolasın kurabiyem. Baya bir süpürdüm mutfağı ama yine bugün terliksiz gezmiyoruz yarın birdaha süpürcez
Nazar çıkmış diyelimEvet canım mutfakta düştü. Baya bir süpürdüm ama yine süpürcem. Ben terliksiz gezmem evde zaten hiç ama eşime batabilir
Öyle oldu minnoşum kendi kendime nazar ettim cünkü 1.5 Saatte hem bu akşamın hem yarın akşamın yemeklerini yapıp birde yarın misafirliğe gidicem oraya götürmeye birşey yaptım. Kendi kendime övünüyordumki başıma bu geldiNazar çıkmış diyelim
Aahahahha insan kendine de nazar edermiş neyse eşyadan çıksınÖyle oldu minnoşum kendi kendime nazar ettim cünkü 1.5 Saatte hem bu akşamın hem yarın akşamın yemeklerini yapıp birde yarın misafirliğe gidicem oraya götürmeye birşey yaptım. Kendi kendime övünüyordumki başıma bu geldi
Neyse seni kızdırdıklarına saysınEvet canım mutfakta düştü. Baya bir süpürdüm ama yine süpürcem. Ben terliksiz gezmem evde zaten hiç ama eşime batabilir
Aynen öyle minnoşumAahahahha insan kendine de nazar edermiş neyse eşyadan çıksın
Tabi kızNeyse seni kızdırdıklarına saysın
Afiyet olsunn minnoşkomEki Görüntüle 3317323
Kahve zamanı
Afiyet olsunEki Görüntüle 3317323
Kahve zamanı