Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Anladım veren Allah sonuçta ve 1 sperm yetiyor yeterki sağlıklı olsun.
Bıkmakta laf mı,ben hastane lafı duyunca artık öğürtü geliyor.
3 hsg,1histeroskopi,1 denenmiş başarısız aşılama,1 denenemeden iptal olmuş aşılama,2 mecburi kürtaj,iğneler ilaçlar derken gerçekten bıktırıyo.
Bunun yanında birde psikolojik olarak yaşadıklarım daha zordu.
Her şeye rağmen çok şükür bugünüme 🤲 vazgeçme ne olursa olsun nasibinde varsa annelik bir şekilde olacak buna inan. Allah ım nerede isteyen bekleyen varsa hepsine hepimize nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar.
Jou Jou yada söyledim size soran olursa kızmayın,düşünmüyoruz demeyin. Dua isteyin dua edin ki olsun deyin. Kötü niyetli insanlar çok kırıyor insanı.
İsminizle etmesemde dua ederken hep gönlü kırılmış olanlar, umutsuzluğa kapılmış olanlar geliyor aklıma. Ha birde unutma bir tek sen değilsin bir tek ben değilim o kadar çokuz ki😢
Tabikii kuzumm allahh hepimize nasip etsin insaallahh diyorum dua edin yeter diye 😊🙏🙏😘😘😘 sagoll canim benim tesekkur ederimm❤❤

Minnosprenses Minnosprenses canım ya iyi ki ayrılmışsın ailesinin sözünden o zaman çıkmayan sonra zaten çıkmaz.
Nişanlınla anlaşabiliyorsanız çok iyi ⚘ Allah pişmanlık vermesin,bir ömür mutlu mesut yaşayın inşallah.

Kızlar ya birşey sorucam. İnce dilimlenmiş kırmızı et. Tava da nasıl pişirilir. Kaç oldu yapıyorum yok yiyemiyoruz resmen çiğne çiğne ağzında bir hal oluyorsun.

Olacak olacak canım gör bak 😍😍😂
Bana da oldu gibi geliyo ya bakalım 😂😂
Düğünden sonrada senin alıcazz bebeğimm 😍🤗🤗
Tabiii ama inşallah hiç yormaz hemen olur ❤️
Herkesin haberini alıyoruz 🥰🤗
Maşallah darısı bize Jou Jou 😂
Canım şimdiki eşinden çocukları..
O zaman bi bahanesi olamaz çok saçma yani :KK20: çeşit çeşit insan var anlayamıyosun ki neyi neden yapıyor

Kızlar ya birşey sorucam. İnce dilimlenmiş kırmızı et. Tava da nasıl pişirilir. Kaç oldu yapıyorum yok yiyemiyoruz resmen çiğne çiğne ağzında bir hal oluyorsun.
Bebisimmmm onu zeytinyag ve yogurt pulbiber karabiber kekik karistirr koy dolaba 3 saat dinlendir bak dua etcen bana😍😍

İnsanlar sendeki mutluluğu gördü mü ötle bi hasetleniyolar ki ne desem de vursam diye bakıyolar imalı imalı sorular geliyo düşünüyorum dediğimdeki bakışlar beni benden alıyo 😂😂 kendileri çekmemiş tabi hemen olmuş çifter çifter
Çekmeyen zaten bilmiyor da bazen çekenlerde insanın canını sıkıyor.
Fesat gibi soruyorlardı, çok şükür Allah nasip etti kese görünce söylemek zorunda kaldık 3 5 kişiye. Bir hayırlı olsun demeye yüzü olmayanlar var .
Allah büyük inşallah nasip olur.

Bebisimmmm onu zeytinyag ve yogurt pulbiber karabiber kekik karistirr koy dolaba 3 saat dinlendir bak dua etcen bana😍😍
Ay evet onu yapmıştım bir kere ama neden aklıma gelmiyor her seferinde acbaa 😂😂
Kuşbaşı olunca baştan haşlayıp sonra bir 5 dk kavuruyorum. Ama bu ince olunca haşlamaya güvenemedim😂😂

Eşimde konuşuyor asıl beni üzen ve canımı sıkan strese eden bu bugün bir daha âçmayacağını söyledi bende valla bende insanım benimde bir sabır sınırım var seni sevdiğım icin bu zmana kadar dayandım son hata da biger dedim. sev9 sev9 Minnosprenses Minnosprenses

Ben hele pirzolaya deniyorum yani kalin olmasina ragmen guzel oluyo zeytinyag yumusak ediyo cunku
Evet evet birkere kuş başında yapmıştım hem yumuşak hem lezzettli olmuştu. Bende tavada pişerken üstünde gezdirdim şimdi zeytinyağını ama işte yok anam dişlerim ağrıyor yiyemedim zaten bıraktım 😂😂

X