- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.995
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #12.061
Bir şeyi 40 kere söylersen olur derler bizim buralardaBen hamileyim as eriyorum ve.iki canlıyım yiyecem tabiki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir şeyi 40 kere söylersen olur derler bizim buralardaBen hamileyim as eriyorum ve.iki canlıyım yiyecem tabiki![]()
Bir şeyi 40 kere söylersen olur derler bizim buralarda![]()
Kız o nasıl oluyor ikimizde yeşiliz diye mi oysaki profil fotosu benim kıvırbaş onun düz saçlıYafMorrmeneksee
coconatt ben ikinizi niye karıştırıyorum ya
hayır nickinizde benzemiyor ama mor yazınca Coco yazdı sanıyorum Coco yazınca mor
ne ara devrelerimle oynadınız benim
![]()
Çay tiryakisiyim ama çay görmek istemiyorum artık
Afiyet olsunSunum munum yok bam bam bam
Eki Görüntüle 2895210
Biiiiip kural ihlaliBen hamileyim as eriyorum ve.iki canlıyım yiyecem tabiki![]()
Yaaaaa garadutuummm çatalkaram, oy gözünden akan yaşa kıyamam ben
Şekerpareyi serbetsizde severim ben kurbisimGirmiş aramıza pareeee şeker pareeee yicem onu çiğ çiğ şerbetini çekmeden![]()
Kahveeemmmm nisayı öp benim içinBir şeyi 40 kere söylersen olur derler bizim buralarda![]()
Aaa öp nisa yi deyince biliyorsun sandım bende
Yok bilmiyorum paremAaa öp nisa yi deyince biliyorsun sandım bende![]()
Kuzum bitanemYok bilmiyorum parem![]()
Dışlanmış hissediyorum şuan
Gel benim canımın taaa ici senin o kötü hissini döverim seni yanıltıyor bebemDışlanmış hissediyorum şuan![]()
Oooyyy kirazına gurban olam şahanemYaaaaa garadutuummm çatalkaram, oy gözünden akan yaşa kıyamam bentam yaparım seni mucuk mucuk öperim
![]()
![]()
![]()
severim seni garadutum
![]()