- 28 Haziran 2011
- 62.311
- 156.230
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #11.961
Bu bir rüyaydı uyandik bitti paremYa Sosyalim ya sen çek çıkar beni şu durumdan nasil kurtulucam yahu![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bir rüyaydı uyandik bitti paremYa Sosyalim ya sen çek çıkar beni şu durumdan nasil kurtulucam yahu![]()
![]()
Biraz daha kurtulmazsan yapışıp kalicak az kaldiYa Sosyalim ya sen çek çıkar beni şu durumdan nasil kurtulucam yahu![]()
![]()
Dün bende kahve ıctım. Yınede cektım fotolarını bi umutBende istiyom banada baksınlar![]()
Bi etkinlik bi aktivite bişey bişey menekşem, olur yaniDün bende kahve ıctım. Yınede cektım fotolarını bi umut![]()
Bu bir rüyaydı uyandik bitti parem![]()
Tamam bu saatten sonra konuşmayalım bitsin gitsinBiraz daha kurtulmazsan yapışıp kalicak az kaldi![]()
Adam adayı arıyoruzTamam bu saatten sonra konuşmayalım bitsin gitsin![]()
Aman etkinlik aktive bana.kaliyor olmasınBi etkinlik bi aktivite bişey bişey menekşem, olur yani![]()
O kadar kahve ıcıyonuz Pinanın dısında anlayan yok aşk olsunBi etkinlik bi aktivite bişey bişey menekşem, olur yani![]()
Biz susarizda sen sunabilicen miTamam bu saatten sonra konuşmayalım bitsin gitsin![]()
Anne Shirley'ye bayılıyorumBende bekarım iki günlük hamileyim annemle babamla yaşıyorum
Nick anneshirley olunca hamilelik topiginde geldin sandim
Yani bende kahveden nefret ediyorum dusun yani tezatligiO kadar kahve ıcıyonuz Pinanın dısında anlayan yok aşk olsun![]()
Fal bakmak istersen kalabilirAman etkinlik aktive bana.kaliyor olmasın![]()
![]()
![]()
Yok sustum bir iki üç tıpBiz susarizda sen sunabilicen mi
Cok benimsedin![]()
Aman yok kalsinFal bakmak istersen kalabilir![]()
Çok uğraştım öğreneyim diye ama olmadı, benden olmuyormuşO kadar kahve ıcıyonuz Pinanın dısında anlayan yok aşk olsun![]()
Çok sevdiBiz susarizda sen sunabilicen mi
Cok benimsedin![]()
Cidden o Nasıl iş yaYani bende kahveden nefret ediyorum dusun yani tezatligi
DelisinYani bende kahveden nefret ediyorum dusun yani tezatligi
Bn de her defasında tovbe edıyorum sonra kahve içince yıne aynıÇok uğraştım öğreneyim diye ama olmadı, benden olmuyormuş![]()