- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.986
- 598
- 35
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #11.881
He öyle konuşuldu ben yanlış anladımHahaha bana daha var ben dün hamile kaldım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He öyle konuşuldu ben yanlış anladımHahaha bana daha var ben dün hamile kaldım![]()
Eline sağlık dinlen biraz daÇok yoruldum bugun ya bulaşık makineyi boşalttım şimdi boş çok mesudum şimdi![]()
Ayaklarımı uzattım +18 leri okuyorum şu anda buradaEline sağlık dinlen biraz da![]()
Oku oku başıma neler neler geldiAyaklarımı uzattım +18 leri okuyorum şu anda burada![]()
Öyle oldu canım bir gün araCanım sen de gitmişsin![]()
Benim mapuz kısa sürdü 1 gün cuk
Kahve den daha kolay isimmi var canım alt tireyi iki kere tıklayın orada hata yapıyorsunuz galibaBende beceremiyorumkız daha kolay bır ısım bul
Bana bir iki gün şikayet demeyin mümkünseŞimdi bi kahve gelirmiş beni etiket yaptin der şikayet edermiş hahhah sonra.menekse yok![]()
Kız nesi zor alt tire iki tane koycan olcak işteYaramazlıkkk yaptıkkkkkız tamamen masumuz aslında asıl kışkırtanlar aşağılayanlar dalga geçenler zeka enjekte edelım diyenler gitmedi. Bizim kızlar gitti. Neyse özelden özet geç sen
MssPARE
Kız bak Kahve yaz boşluk bırak 2 tane şu işareti koy__ sonra Kokusu yazKahve __Kokusu allasen gelince kolay bi nick ayarla kız
![]()
Karnım ağrıdı gülmekten ben icocuk stemiyorum diye beni kabul etmediBide hepimiz hamile kaldık sorma ayy gülmekten yazamıyorum uaben son bebeğimin tekmelerin sayıyordum
sonra ne oldu anlamadım hepimiz doğurdum şutlandık
pare hala hamile hahaha off karnım ağrıdı
onu da anlatsın pare
MssPARE
@zorunlunick gördün dimi nası doğurdukakşam
HahahaKarnım ağrıdı gülmekten ben icocuk stemiyorum diye beni kabul etmedi![]()
Kahveeemmmm özledimKız nesi zor alt tire iki tane koycan olcak iştedeğiştirmem ismimi
![]()