- 27 Mart 2019
- 30.170
- 110.673
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #11.781
Kız bakıyorum diyorki tekmeleme sayısı diyir he diyom bendeBide hepimiz hamile kaldık sorma ayy gülmekten yazamıyorum uaben son bebeğimin tekmelerin sayıyordum sonra ne oldu anlamadım hepimiz doğurdum şutlandık pare hala hamile hahaha off karnım ağrıdı onu da anlatsın pare MssPARE
bebeklinick gördün dimi nası doğurduk akşam
Hahah jou hele harikaydı ya Allahm yicem onuNe halleere düştükjunior jou ya cok güldüm bende
Kız sus altıma kaçırcam aklıma geliyorsun gülüp duruyorum. Şimdi eşim geldi tam ciddi bir şey anlatıyor ben başladım kahkaha atmaya. Ne oldu diyor valla seninle alakalı değil dedimKız bakıyorum diyorki tekmeleme sayısı diyir he diyom bende
Bekar bekar iki dakkada hamile.kaldim ay yarilicam ya
Kalp sayısı diyor anam psikolojik hamile.olucam şimdi hahha
Çıkamıyorum da
Bunlar ne zaman oldu ben nıe kaçırdım gormedımHahah jou hele harikaydı ya Allahm yicem onu
Kız sus altıma kaçırcam aklıma geliyorsun gülüp duruyorum. Şimdi eşim geldi tam ciddi bir şey anlatıyor ben başladım kahkaha atmaya. Ne oldu diyor valla seninle alakalı değil dedim
Nickooo sıcak suyu koy Pareyi doğurtalım
bebeklinick
Hahaha o işin içinde bide hamile kaldım haHahah jou hele harikaydı ya Allahm yicem onu
Kız sus altıma kaçırcam aklıma geliyorsun gülüp duruyorum. Şimdi eşim geldi tam ciddi bir şey anlatıyor ben başladım kahkaha atmaya. Ne oldu diyor valla seninle alakalı değil dedim
Nickooo sıcak suyu koy Pareyi doğurtalım
bebeklinick
Dur yazayim ama ozeleBunlar ne zaman oldu ben nıe kaçırdım gormedım
Aaa öyle mi nereye gitmiş kurbisim sen bilirsinMinnos bi yere gitti ama nereye gitti anlamadımnişanlısına mı gitti acaba
Evde tatlım kayıp değil işleri varmışAaa öyle mi nereye gitmiş kurbisim sen bilirsin
Sen hamilesin sanirim kusura bakma bilmiyordum
Arada bul artık minnosu paremEvde tatlım kayıp değil işleri varmış
Yok canım hamile degilSen hamilesin sanirim kusura bakma bilmiyordum
Valla yakın olsak verirdim ya
Kim hamile değil yoksa Sosyalim bir şeyimi varYok canım hamile degil
Migim saba yazmamış mı hamilesin galiba diye paremKim hamile değil yoksa Sosyalim bir şeyimi var
HahahahahaMigim saba yazmamış mı hamilesin galiba diye parem
Bende senin için hamile degil dedimyanlış mı anladım olayı
Yok canım hamile değilim ben bekarımSen hamilesin sanirim kusura bakma bilmiyordum
Valla yakın olsak verirdim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?