- 19 Kasım 2020
- 22.149
- 48.312
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #11.761
HahahaBöyle kuzum
Hahah mıhtarını da dürttüler baceyyy
KızBöyle kuzum
Hahah mıhtarını da dürttüler baceyyy
Ya nasıl amaEvet olmuş şimdi
Menekşe sen niye yakalamafın bunları
Neler oldu neler hahaKıznaptınız siz
Hahaha bu işin baş rolü.menekse ve ben niye ona diyonMenekşe sen niye yakalamafın bunları
Gönlümüz bir olsun. Canımız sağolsun canemm. Yine kavuşur yine sevişirizAramıza yeller girdi dağlar girdi yollar girdi eller girdi
Lilililililili
Aboo la noldu deyünHahaha bu işin baş rolü.menekse ve ben niye ona diyon
Noliy lan deyün baa daGönlümüz bir olsun. Canımız sağolsun canemm. Yine kavuşur yine sevişiriz
bebeklinick Jou Kahve __Kokusu coconatt
Kız nicko gel hele diceklerim varçok güldüm dün ya
Bende zorunlu ortalık yıkılıyor ne demişti ay unuttum.simdi bi kilo aldım mi dedi yada ne dedi ya sonra yangınlara çevirdi lafı ama olmadiGönlümüz bir olsun. Canımız sağolsun canemm. Yine kavuşur yine sevişiriz
bebeklinick Jou Kahve __Kokusu coconatt
Kız nicko gel hele diceklerim varçok güldüm dün ya
Anlatıyorum ama buraya değilAboo la noldu deyün
Noliy lan deyün baa da
Yaramazlıkkk yaptıkkkkKıznaptınız siz
Kız bak Kahve yaz boşluk bırak 2 tane şu işareti koy__ sonra Kokusu yazYa nasıl ama
OkAnlatıyorum ama buraya değil
Yaramazlıkkk yaptıkkkkkız tamamen masumuz aslında asıl kışkırtanlar aşağılayanlar dalga geçenler zeka enjekte edelım diyenler gitmedi. Bizim kızlar gitti. Neyse özelden özet geç sen MssPARE
Kız bak Kahve yaz boşluk bırak 2 tane şu işareti koy__ sonra Kokusu yazKahve __Kokusu allasen gelince kolay bi nick ayarla kız
Yine yangınlar yine bizBende zorunlu ortalık yıkılıyor ne demişti ay unuttum.simdi bi kilo aldım mi dedi yada ne dedi ya sonra yangınlara çevirdi lafı ama olmadi
Bide hepimiz hamile kaldık sorma ayy gülmekten yazamıyorum ua
Olayın çıkış kaynağı bizdik aslında. Ama kızlara olan oldu maalesef bizim de akıbetimiz belli değil hala dutMenekşe sen niye yakalamafın bunları
Ne halleere düştükBide hepimiz hamile kaldık sorma ayy gülmekten yazamıyorum uaben son bebeğimin tekmelerin sayıyordum sonra ne oldu anlamadım hepimiz doğurdum şutlandık pare hala hamile hahaha off karnım ağrıdı onu da anlatsın pare MssPARE
bebeklinick gördün dimi nası doğurduk akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?