- 27 Mart 2019
- 30.172
- 110.679
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #11.801
Hahaha bana daha var ben dün hamile kaldımHerkes doğuruyor
Çekilin ebeniz geldi.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha bana daha var ben dün hamile kaldımHerkes doğuruyor
Çekilin ebeniz geldi.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yahu ben yokken siz ne konuşuyorsunuz burdaHahaha bana daha var ben dün hamile kaldım![]()
Yok bacum gel gel.Hahaha bana daha var ben dün hamile kaldım![]()
Hahahahaha fridam yarınız yok zaten diğer yarımız da karışıklık oldu herkes atlattı ama.ben hamile kaldim hepsi buYahu ben yokken siz ne konuşuyorsunuz burda![]()
Hadi iyisin kaptın gene altınıHahahahaha fridam yarınız yok zaten diğer yarımız da karışıklık oldu herkes atlattı ama.ben hamile kaldim hepsi bu
Nur topu gibi pareleriniz olucak![]()
Hadi hayırlısı ins niye yarinKizlaarr yarın test yapcam çok heyecanlıyım sizce sonuc ne cikacak göğüs ağrısı mide bulantısı uyku hali karında kasiklarda igne batar gibi ani sancılar var
Çocuk istiyorsan bunun heycaniysa insallah hamile çıksınKizlaarr yarın test yapcam çok heyecanlıyım sizce sonuc ne cikacak göğüs ağrısı mide bulantısı uyku hali karında kasiklarda igne batar gibi ani sancılar var
Yumurtlamadan 17gun sonra bak diyor ebru ceylan instagramdan belki duyulmuştur bilmiyorum ama ona gore hareket ediyorum bu kez dayancam oyle yada boyleHadi hayırlısı ins niye yarin
Ben catlardim.
Amin amin aminnnÇocuk istiyorsan bunun heycaniysa insallah hamile çıksın
Hicbirsey yapmasam camasir suyu testi yapardimYumurtlamadan 17gun sonra bak diyor ebru ceylan instagramdan belki duyulmuştur bilmiyorum ama ona gore hareket ediyorum bu kez dayancam oyle yada boyle![]()
Ben hamileyim zatenAmin amin aminnnisteyen herkese nasip olsun saglikla
![]()
Yaa gecen aylarda yaptim ben de karbonatlı flan hep negatif cikti cok üzülüyorum o yuzden sıkıyorum disimiHicbirsey yapmasam camasir suyu testi yapardim![]()
Ayyy maşallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bir avazdaBen hamileyim zaten![]()
Seni az once dogurttum ben, sen hangi ara 2. Ye hamile kaldinBen hamileyim zaten![]()
Canim hamile sakasi yapiyoruz, 3 4 sayfa geriden okuAyyy maşallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bir avazda![]()
Seni az once dogurttum ben, sen hangi ara 2. Ye hamile kaldin![]()
![]()
![]()
![]()
Aman dur pina inanan olur kızSeni az once dogurttum ben, sen hangi ara 2. Ye hamile kaldin![]()
![]()
![]()
![]()