O çok önemli. Görünce kaynana el birliği ile senin evinin hakimi olmak isterler. İyyy benimkileri bı gün çuvala koyup üzerlerine su döküp sopayla dövme fantazim var.
aa yok benimkiler benim taraf ve karışmazlar ne istiyorsun yapalım modundalar şuan
Evine baskın yaparım ha
gel kız korkmam severek ağırlarım
İyiyim minnoşum sen nasılsın...salon Adana'da mi ayarlanacak? Var mı bir gelişme
evet abla bu gün gitti salon bakmaya bakalım haber veririm size
Söylüyor birde acık acık
yalan mı söyliyim şaka bir yanada gireriim balayından sonra
Eki Görüntüle 2893936
Kahve topigi bir tane kahve içen yok ben atam bari
coconatt Jou gelin gahve içek
afiyet olsun bende içtim atmadım ama

Atmayini cagirmiyom bende kokomla joumu etiketlerim bende

Bence orman yerlerde piknik yapmayı yasaklasın istıyorum her yerde öyle bide sigara içiyorlar sigarayı söndürmüyorlar atıp gıdıyolar sonra rüzgar esiyor o anda başlıyor yangın

Bence orman yerlerde piknik yapmayı yasaklasın istıyorum her yerde öyle bide sigara içiyorlar sigarayı söndürmüyorlar atıp gıdıyolar sonra rüzgar esiyor o anda başlıyor yangın
bunlar bilinçli yapılan bence piknik falan olamaz ya dün benimki geç geldi trafoda yanmış mersindeki işleri çoğaldı biz bu işler yüzünden 4 ay olacak görüşmüyoruz

bunlar bilinçli yapılan bence piknik falan olamaz ya dün benimki geç geldi trafoda yanmış mersindeki işleri çoğaldı biz bu işler yüzünden 4 ay olacak görüşmüyoruz
Çok geçmiş olsun zaten Akdeniz bölgesinde rüzgar çok var yangın tehlikesi artıyor büyüyor çok zor ya Allah yardımcımız olsun insanlara

Yiyelim sonra iki gün ac kalalım
He bende hep zayıf insanların yıllarca neden kilo almadıkları sorgulamışım
Görümcem çok zayıftı 45 kiloydu şimdi maşallah iyi kilosu yakıştı tam oturdu vücuduna bende daha alma dedim
Ama bi yiyip bi yemiyordu gözlemişim ben mi valla manyak gibi yemek yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…