- 19 Kasım 2020
- 22.140
- 48.293
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #11.201
He ya öyle sevişiyoz napalımCatlak, minnoş, pare, jou, kahve kokusu
Canlarım, siz birbirinizi kiskanarak mi seviyonuz yav
Hep bi datlı atışma, bi tripler
Allah muhabbetinizi bozmasin, arttirsin
Catlak-kurabiye Minnosprenses @MssPARE Jou Kahve __Kokusu
Söylüyor birde acık acıktabi ilk aylar gelmicem özleyin
aa yok benimkiler benim taraf ve karışmazlar ne istiyorsun yapalım modundalar şuanO çok önemli. Görünce kaynana el birliği ile senin evinin hakimi olmak isterler. İyyy benimkileri bı gün çuvala koyup üzerlerine su döküp sopayla dövme fantazim var.
gel kız korkmam severek ağırlarımEvine baskın yaparım ha
evet abla bu gün gitti salon bakmaya bakalım haber veririm sizeİyiyim minnoşumsen nasılsın...salon Adana'da mi ayarlanacak? Var mı bir gelişme
yalan mı söyliyimSöylüyor birde acık acık
afiyet olsun bende içtim atmadım amaEki Görüntüle 2893936
Kahve topigi bir tane kahve içen yok ben atam bari
coconatt Jou gelin gahve içek
Atmayini cagirmiyom bendeaa yok benimkiler benim taraf ve karışmazlar ne istiyorsun yapalım modundalar şuan
gel kız korkmam severek ağırlarım
evet abla bu gün gitti salon bakmaya bakalım haber veririm size
yalan mı söyliyimşaka bir yanada gireriim balayından sonra
afiyet olsun bende içtim atmadım ama
Fincan büyük mü canim?Eki Görüntüle 2893936
Kahve topigi bir tane kahve içen yok ben atam bari
coconatt Jou gelin gahve içek
Geçen sene Hatay yangını unutmadık bu sene de varmışYaniii yangında çıktı heryaz böyle zaten migimm
Atmayini cagirmiyom bendekokomla joumu etiketlerim bende
bunlar bilinçli yapılan bence piknik falan olamaz ya dün benimki geç geldi trafoda yanmış mersindeki işleri çoğaldı biz bu işler yüzünden 4 ay olacak görüşmüyoruzBence orman yerlerde piknik yapmayı yasaklasın istıyorum her yerde öyle bide sigara içiyorlar sigarayı söndürmüyorlar atıp gıdıyolar sonra rüzgar esiyor o anda başlıyor yangın
Ben seni yersem nolcak peki
Kahvenizi yudumlarken dinleyin
@dut agaci @athenaCatlak-kurabiye Kahve __Kokusu Jou ASSOSyal @MssPARE @Mavera4268 @pina Wilma11 @Mcz09 @MevsimBahar LaRisaCca
Çok geçmiş olsun zaten Akdeniz bölgesinde rüzgar çok var yangın tehlikesi artıyor büyüyor çok zor ya Allah yardımcımız olsun insanlarabunlar bilinçli yapılan bence piknik falan olamaz ya dün benimki geç geldi trafoda yanmış mersindeki işleri çoğaldı biz bu işler yüzünden 4 ay olacak görüşmüyoruz
amin canım benimÇok geçmiş olsun zaten Akdeniz bölgesinde rüzgar çok var yangın tehlikesi artıyor büyüyor çok zor ya Allah yardımcımız olsun insanlara
Minnosumm iyiyim kuzum güneşin altında yayilmisim
AllaaahBizde yufka deriz parem gözlemesi yapılır ıslatılıp KV yaptı bana var şuan evde
He bende hep zayıf insanların yıllarca neden kilo almadıkları sorgulamışımYiyelim sonra iki gün ac kalalım
iyiyim bitanem güneşin tadını çıkarMinnosumm iyiyim kuzum güneşin altında yayilmisim
Çok acıktım aslında
Sen nasılsın ne yapiyorsun
Nişanlına nolduiyiyim bitanem güneşin tadını çıkar
Meyabayınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?