- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.995
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #11.241
Gelde yiyen 45 dakika uzagimdasinAllaaah
izlemiyormuşum izliyim dedimSen beni niye izliyon bakım
Niyeereeeeeeeeeeeeeeeeee içemiyonBebişümmm ben içememm
Sana afiyet ball şeker olsun kahvemmmmm
Kız o bir halta yaramıyor yada ben ne işe yaradığını çözemedim izliyom diyom hiç birşey gelmiyor izlediğim kişi adınaizlemiyormuşum izliyim dedim
bilmem kiKız o bir halta yaramıyor yada ben ne işe yaradığını çözemedim izliyom diyom hiç birşey gelmiyor izlediğim kişi adına
En güzel salonu en uygun fiyata ve zamana tutar inşallah.aa yok benimkiler benim taraf ve karışmazlar ne istiyorsun yapalım modundalar şuan
gel kız korkmam severek ağırlarım
evet abla bu gün gitti salon bakmaya bakalım haber veririm size
yalan mı söyliyimşaka bir yanada gireriim balayından sonra
afiyet olsun bende içtim atmadım ama
aminnn güzel ablam inşallahEn güzel salonu en uygun fiyata ve zamana tutar inşallah.hadi bakalım heyecan başlasın.
Giiiii düğün kına kız alma hepsinin fotosunu istiyom gelemirek görelim bariaminnn güzel ablam inşallah
atarım canım düğünden sonra dinlenim toplu grup açarım özelden atarım herşeyi sizlereGiiiii düğün kına kız alma hepsinin fotosunu istiyom gelemirek görelim bari
Tamam canımatarım canım düğünden sonra dinlenim toplu grup açarım özelden atarım herşeyi sizlere
sohbet ederiz hem oradaTamam canım
Ben seni ıstegram dan etiketliyim olmadısohbet ederiz hem oradaazıcık eleştiri falan biraz övgü isteim
Yok o kadarını da ben yapamam hadi iyisinfark etmez istersen ertesi gün gel
Waaayyyyy kahvenin telvesine gellllllBugünkü kahvem perde manzaralı
Kahve __Kokusu Jou bebeklinick Minnosprenses MssPARE Catlak-kurabiye ASSOSyal Elhan Wilma11 Simurgp
BendeeeeeeeeeerMavomm cuk özlediimmm
Sağol canımAaaaaaaaozleniyorsa özlenen beklemek güzeldir ,dönecekse beklenen beklemek güzeldir
Gel telveme ortak olWaaayyyyy kahvenin telvesine gellllll
Şu sihirli annem deki ışınlanma bu durumlarda gerçek olsa ne güzel olurduGel telveme ortak ol
Valla kv evindeyim banya yoğunu geçiyor yazımızGünaydın güzellikler
Mavera nerelerdesin yavrum sen ya
Yok kızNiye, profil fotodaki kedişleri mi evlendirecen düğün mü var
Valla abla hizmet sunum bulaşık temizlik vs vs sohbet muhabbet derken hiç giremiyorum akşama da yorgunlukla uyuyoruzGünaydın bebeğimniye iki hafta yoksun
Aynen benimde kayinpeder geldi misafir de misafir zaten çekirdek ailecek kalabalık eşimin ailesiEşim yurtdışındaydı geldiÜstüne misafir üstüne misafir Bana buralar haram oldu
Arada oyumu attım sana ama çay saatindekaçırmam biliyorsun
BlueBerry4268 gibiyim Bende çok özledim hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?