- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.995
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #11.181
Sen çalışmasında kocisinden fırsat bulamasansin artık.ben çalışmasamda erkenciyimdir
çalışıcam bulursam iş
cicim ayları gevşer gönül yayları

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen çalışmasında kocisinden fırsat bulamasansin artık.ben çalışmasamda erkenciyimdir
çalışıcam bulursam iş
Tatları söyle yufka yani ince olan tuz şu un karışımı ama bağlamda maya okuyor bazen patates koyarız biz daha yumuşak olsun diye bazlama daha lezzetli olurTam olarak aynı kuzum.
İsim aynı ama tatları da farklı.
yaşamadan bilemem ama şimdilik iyiUff ne güzel telaslarrr. KV iyi mi
sen yeniye açıksın demek ama bende içemem aşırı acıBenim damak tadıma göre de öyle kuzum. Ama her gelen alışamıyor çok zorlanan var.
Ben kahveyi acıyı hataylı gibi yer içerim beni hataylı zannediyorlar![]()
Olacakta bazlama dan tost yapcaksın şimdiTatları söyle yufka yani ince olan tuz şu un karışımı ama bağlamda maya okuyor bazen patates koyarız biz daha yumuşak olsun diye bazlama daha lezzetli olur
tabi ilk aylar gelmicem özleyinSen çalışmasında kocisinden fırsat bulamasansin artık.
cicim ayları gevşer gönül yayları
![]()
Minnoş bizi birakmanikah bu ay canım düğün ekimde bakalım hazırlıklar hızlandı
Açığım kuzum yemesem bile herşeyi denerim sonra yiyebildiğimi yerim.yaşamadan bilemem ama şimdilik iyi
sen yeniye açıksın demek ama bende içemem aşırı acı![]()
O çok önemli. Görünce kaynana el birliği ile senin evinin hakimi olmak isterler. İyyy benimkileri bı gün çuvala koyup üzerlerine su döküp sopayla dövme fantazim var.yaşamadan bilemem ama şimdilik iyi
sen yeniye açıksın demek ama bende içemem aşırı acı![]()
Allahhhhhhh diyorumOlacakta bazlama dan tost yapcaksın şimdi![]()
Evine baskın yaparım hatabi ilk aylar gelmicem özleyin![]()
Abooo aramızda neler varmış bak heleO çok önemli. Görünce kaynana el birliği ile senin evinin hakimi olmak isterler. İyyy benimkileri bı gün çuvala koyup üzerlerine su döküp sopayla dövme fantazim var.
Kilo yapar yemeyelimAllahhhhhhh diyorum![]()
Değer bacım iki gün aç kalmaya di miYiyelim sonra iki gün ac kalalım![]()
Sende iyice datlandirmaDeğer bacım iki gün aç kalmaya di mi
Öfff kaşarlı falan![]()
İyiyim minnoşumablacım nasılsın
Günaydın bebeğimGünaydın Kızlar Sohbetlerinizi özledim ama yaklaşık iki hafta daha katilamiyacagim sohbetlerinize☺☺☺
@Jou
Minnosprenses
MssPARE
@pina
@Mi-Ok Yun
@dut agaci
Elhan
@zorunlunick
@Nosking
Kahve __Kokusu
@ASSOSyal
@Migim