- 25 Ağustos 2019
- 61.377
- 115.102
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #11.141
Senin tercihinn kahvemmmAnladım canımm
ben son ana kadar olmayı düşünmüyorum ne zaman yaptırım uygularlar o zaman belki oda
Nerelisin canim?Anaaa kız bu bizim yufkamızisim değişince farklı gibi geliyor
ama biz böyle yemeyiz sacda piştikten sonra kurur o şekilde muhafaza edilir ıslatıp böreğini falan yaparız
adanada da meşhur sıkma
bizde böyle
Yaniii yangında çıktı heryaz böyle zaten migimmTam kapanma yapacakları sanmıyorum aşı olmayana kısıtlama yaparlar sadece
Zaten kıyametık yakın Manavgat’ta yangın çıkmış bütün köyler yanmışher şehirde yangın var
Benim kahvaltı masada daha2020 canım bende baya tatil ettimde evde yani gezme tozma yok pandemi malum
sabaj mı ben 6.30da kahvaltı 12 de öğle yemeği yiyorum siz evde olunca tabi saat fark etmez
Gel abla gelAllah'ım tribe gel
Kokom aşk.olsun gel opem bak bugün kimseyi öpmedim seni bütün gün öpücem öpücük manyagi yapicam
Ceza verdim kendime
Sana da
kız bu bazlama içine peynir,zeytin ,patetesi kaşar neyle yeek istersen koyarsın yersinAnaaa kız bu bizim yufkamızisim değişince farklı gibi geliyor
ama biz böyle yemeyiz sacda piştikten sonra kurur o şekilde muhafaza edilir ıslatıp böreğini falan yaparız
Evet evden hiç çıkmadık fena bunaldık biz2020 canım bende baya tatil ettimde evde yani gezme tozma yok pandemi malum
sabaj mı ben 6.30da kahvaltı 12 de öğle yemeği yiyorum siz evde olunca tabi saat fark etmez
Off yakız bu bazlama içine peynir,zeytin ,patetesi kaşar neyle yeek istersen koyarsın yersin
yufka ekmek başka bak Eki Görüntüle 2893925 bu yufka ekmeğimiz bizim
yarım yedim ya çorba içicemMinnoş hem yiyor hemde spor yapıyor
günaydın canımm harika enerjiden bizlerede yollaGünaydın hanımlar. Bugün çok hanım hanımcık hissediyorum kendimi. Hepinizi öpüyorum güzeller.
biz yine yerlerde köye gidiyoruzEvet evden hiç çıkmadık fena bunaldık biz
Şimdi millet uçarak gezmelere gidiyor
Kız incecik bu bazlama amakız bu bazlama içine peynir,zeytin ,patetesi kaşar neyle yeek istersen koyarsın yersin
Avrupa farkı gibi oldu bu .sen erken ben geç yatıyorumyaaa canım gördün mü
sizinki çok kalın amaKız incecik bu bazlama ama
Yufka bizim gibi ama bak bizim bazlama dediğimizde bundan.
Eskişehir bazlama - Google'da Ara
Bizde yufka deriz ıslatıp yerizkız bu bazlama içine peynir,zeytin ,patetesi kaşar neyle yeek istersen koyarsın yersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?