- 18 Kasım 2020
- 20.706
- 49.789
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #11.161
seninle ar öyle farkımızAvrupa farkı gibi oldu bu .sen erken ben geç yatıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninle ar öyle farkımızAvrupa farkı gibi oldu bu .sen erken ben geç yatıyorum![]()
bizimki gibi değil miBizde yufka deriz ıslatıp yeriz
Evet bu bazlama bizdede böyle denirsizinki çok kalın amaantepte böyle yapılır bazlama hatta görürsün adanada da böyle
Bizde yufka deriz parem gözlemesi yapılır ıslatılıp KV yaptı bana var şuan evdeBizde yufka deriz ıslatıp yeriz
Yufka.ince.kuru büyük olur ıslanırız bezle kapatır yumuşar yerizbizimki gibi değil mi
değil mi canım batıda ve karadenizde farklıEvet bu bazlama bizdede böyle denir
Kuzum alıntıyı değişir misin yeni yaptım bak onasizinki çok kalın amaantepte böyle yapılır bazlama hatta görürsün adanada da böyle
evet bizimkide öyle aynıYufka.ince.kuru büyük olur ıslanırız bezle kapatır yumuşar yeriz
Bazlama daha kalın.yumusak olur aynen resimdekiler.gibi
Sorma sen evlenince caliscan mi kapatalım farkıseninle ar öyle farkımız![]()
Yollarım tabi ki.günaydın canımm harika enerjiden bizlerede yolla![]()
Değişik mis farklı farklı oluyorBizde yufka deriz parem gözlemesi yapılır ıslatılıp KV yaptı bana var şuan evde![]()
ahahah bizimkiler daha lezzetli benceKuzum alıntıyı değişir misin yeni yaptım bak ona
Evet bizde kalın buna bazlama incesine yufka diyoruz. Ben burayı sevim ama![]()
Tam olarak aynı kuzum.Yufka.ince.kuru büyük olur ıslanırız bezle kapatır yumuşar yeriz
Bazlama daha kalın.yumusak olur aynen resimdekiler.gibi
ben çalışmasamda erkenciyimdirSorma sen evlenince caliscan mi kapatalım farkı![]()
Ne zaman evleniyorsun bakalm
nikah bu ay canım düğün ekimde bakalım hazırlıklar hızlandıNe zaman evleniyorsun bakalm
Uff ne güzel telaslarrr. KV iyi minikah bu ay canım düğün ekimde bakalım hazırlıklar hızlandı
Benim damak tadıma göre de öyle kuzum. Ama her gelen alışamıyor çok zorlanan var.ahahah bizimkiler daha lezzetli bence![]()