- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.982
- 598
- 35
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #11.121
sıkma yiyorum kız anacım ne lezetli olmuşNasılsın minnoşum napıyosun
Evett meloommne altın ne para önemli değil bize güzel bir anı olsun
Mecbur kaldıkça çalışıyosun ekmek parası (2019 senesinde mart başı15 günlüğüne izine çıkmışım o gün günümüz vardı gün yapıyorduk biz akrabalarla
Evi komple temizlendik mis gibi
Sonra gün bitti sonra 14 gün işe gelmeyin dediler uzadıkça uzadı teee Haziran başında başladım ara ara da aldım mecbur
Şimdi kalktı onlarda
Korona hiç bitmeyecek nasıl olsa iki senedir bi bitirmiyor herkes sokağa döküldü bulaştıktan yayıyor baktık olmuyor devam ediyoruz işe çalışmaya ne yapalım
bende 2020 marttan 2020 hazirana kadar evde çalıştım sonrası olmadı tabi geldik yasaklarda çalışmadık ama kapanmalarda2019 senesinde mart başı15 günlüğüne izine çıkmışım o gün günümüz vardı gün yapıyorduk biz akrabalarla
Evi komple temizlendik mis gibi
Sonra gün bitti sonra 14 gün işe gelmeyin dediler uzadıkça uzadı teee Haziran başında başladım ara ara da aldım mecbur
Şimdi kalktı onlarda
Korona hiç bitmeyecek nasıl olsa iki senedir bi bitirmiyor herkes sokağa döküldü bulaştıktan yayıyor baktık olmuyor devam ediyoruz işe çalışmaya ne yapalım
İyiyim kuzum gün telaşı başlamadan bir bakayım napıyor bizim kızlar dedimIyiyimm bitanemm sennnnn
Afiyet olsun balım et olsunsıkma yiyorum kız anacım ne lezetli olmuşsen ne yapıyorsun
hayal ettiğim gibi bir düğün olsunEvett meloomm
Allahın izniyle olacak minnoşum tadını çıkarmaya bak sen her anınınhayal ettiğim gibi bir düğün olsun
Tam kapanma yapacakları sanmıyorum aşı olmayana kısıtlama yaparlar sadeceBitecek gibi değilki artıkk hep kıyamet alametlerii
Arkadaşımda bikahı tam korona zamanında nikahı oldu hiçkimse gelmedii ne altın ne birşeyyy
Ama melomunki oyle olmazz busefer kapatamazlarr sadece sınırlı olur
inşallah bitanemAllahın izniyle olacak minnoşum tadını çıkarmaya bak sen her anının
Yık olarak 2020 mıydı ben tarihleri karıştırdımbende 2020 marttan 2020 hazirana kadar evde çalıştım sonrası olmadı tabi geldik yasaklarda çalışmadık ama kapanmalarda
Anaaa kız bu bizim yufkamızadanada da meşhur sıkma Eki Görüntüle 2893923
bizde böyle
evet canımYık olarak 2020 mıydı ben tarihleri karıştırdım
2019 sanıyordum kafa gitmişevet canım
Anladım canımmBenim daha yeni hakkım geldi aşkooo
Antikorluyumm ya ben 3 aya indirdiler daha 3 gün önce msj geldi
Sabah sabah bu ne giiiiiadanada da meşhur sıkma Eki Görüntüle 2893923
bizde böyle
Allah'ım tribe gelSonunda bana sıra geldi
Minnoş hem yiyor hemde spor yapıyorSabah sabah bu ne giiiii
2020 canım bende baya tatil ettimde evde yani gezme tozma yok pandemi malum2019 sanıyordum kafa gitmişevet 2020 de çok izin kullandım
sabaj mı ben 6.30da kahvaltı 12 de öğle yemeği yiyorum siz evde olunca tabi saat fark etmezSabah sabah bu ne giiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?