- 25 Ağustos 2019
- 61.366
- 115.052
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #10.921
Kuzz kuzz ne ankarasıı ankarayımı özledunnn heleeAnkara'da napiyon

Arkanda diyorrr arkandayıımmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzz kuzz ne ankarasıı ankarayımı özledunnn heleeAnkara'da napiyon
Ben alinmammmmmm rahat konuşun benleŞaka yapıyorum zorunlumm benimm
sevdiğim insanlarla farklı konusuŕumm
![]()
Ciks onlar gelcekKuzz kuzz ne ankarasıı ankarayımı özledunnn heleeankara diye okumussunn öperumm o gözlerindenn
söyleyelumm kocana da göndersin seni ankarayaaa
Arkanda diyorrr arkandayıımmmmm![]()
Nasssssiiiiiiiiiiii
Nebilem ulenn soğuk gibi konusuyon alişık değilummmBen alinmammmmmm rahat konuşun benle![]()
Celsunler ha burayaOooooo buyursunlar ceelsunlerrrrr![]()
Almanca konuştu sanırım föbltNasssssiiiiiiiiiiii![]()
Celsunlerrr sende yemek kahvaltı çay kahve yapp hizmetçiluk edersunn emiiiiCelsunler ha buraya
Ne demek olaayy madem almancaa bana almanca ingilizce bu tür şeyleri söylemeyinn ben anlamammmAlmanca konuştu sanırım föbltonların kelimelerini cagristirdi bana
Hea ırgat zorunlu, köle izaura zorunluCelsunlerrr sende yemek kahvaltı çay kahve yapp hizmetçiluk edersunn emiiii![]()
Aboovvvv nediyinn izaurayı izgara diye okudummHea ırgat zorunlu, köle izaura zorunlu
Bahahah niye sevmiyinn sağaa yapmiyim o zamann
Ay bilmiyorum kız takılmam böyle şeylere aslında ama o smileyi gördükçe sinirlerim bozuluyor bende anlamadımBahahah niye sevmiyinn sağaa yapmiyim o zamann![]()
Etler kondu ya dolaba ızgara çekti canın zaarAboovvvv nediyinn izaurayı izgara diye okudumm![]()
Hahahah tamam bebişimm normaldirrAy bilmiyorum kız takılmam böyle şeylere aslında ama o smileyi gördükçe sinirlerim bozuluyor bende anlamadım![]()
Hakkatt nedemek istedin
Ayyy tam benlik emoji oysaaaaHangisuu bu mu![]()